הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

ביתריסט רשמתי לך בזמן להתחיל עם מספר קלוריות גדול
אבל אתה חתחת מהר מדי בקלוריות

לינק להודעה שאתה מתכוון אליה?

---------- התגובה התווספה ב 01:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:16 ----------

יכול להיות שאני עושה טעות איפושהו גם?
אולי הניטרלי צריך להיות גם דל פחמימה, אבל אם אני זוכר נכון משה אמר לי שצריך להיות מינימום על 150 גרם פחמימה, אז אין לי מושג.

עזוב את זה, מה הבעיה כרגע ?
כמה ירדת ? כדי שיהיה אפשר לשנות מפה
כי את UD2 מתחילים בסוף הדיאטה אם בכלל

מה החיטוב הקודם שעשית ? ואם הוא היה טוב למה לשנות
(אני מגיב טוב לדיאטה קוטוג'נית ולכן אני עושה אותה) יכול להיות שעדיף לך לא להמנע לגמרי מפחמימה ולהיות באיזור ה 100-150 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
עודד, ריפטו מוסר שאתה רבע סקוואטר

לא הבנתי משה אתה אומר שהמאגרים שלי לא מלאים ז"א שאני כן שורף פחמימה ז"א אני לא שורף שומן,אז מה הקטע מישהו מוכן להסביר לי?

• פותח/ת השרשור
אתה שורף פחמימה כל הזמן תרצה או לא, חלבון יכול להפוך ל50% ואף יותר ממנו לגלוקוז, הגוף משתמש במה שהוא צריך ואוגר כמה שהוא צריך, המאגרים שלך לא מלאים בגליקוגן כי אתה לא אוכל פחמימות ולגוף אין בדיוק את המטרה לשמור על מאגרי גליקוגן מלאים. בכל מקרה לא רק על מאגרי הגליקוגן מדובר, פחמימות גם מאזנים ותלויים בהורמונים מסויימים, כדוגמה בלוטת התריס TSH ועוד.
אתה שורף שומן חלבון ופחמימה בכל זמן נתון, ביחסים שונים. שומן אנו שורפים בעיקר במנוחה כ 60-70% עוד 20-30% פחמימה ו 10% חלבון. בפעילות גופנית זה משתנה תלוי בסוג האימון (בעיקר משתנים של עצימות ואורך האימון).

עזוב את זה, מה הבעיה כרגע ?
כמה ירדת ? כדי שיהיה אפשר לשנות מפה
כי את UD2 מתחילים בסוף הדיאטה אם בכלל

מה החיטוב הקודם שעשית ? ואם הוא היה טוב למה לשנות
(אני מגיב טוב לדיאטה קוטוג'נית ולכן אני עושה אותה) יכול להיות שעדיף לך לא להמנע לגמרי מפחמימה ולהיות באיזור ה 100-150 גרם פחמימה

הבעיה בעיקר בבטן ובאחוז שומן(שניהם קשורים אחד בשני זה ברור), אני די התחטבתי לשבועיים של UD2(הייתי עוד שבועיים בגירעון שלילי רגיל+עוד שבוע של ניטרלי), אבל בשלב הזה בחיטוב הקודם כבר הייתי על אחוז שומן יותר נמוך ובעיקר יותר חטוב בבטן.

החיטוב הקודם שעשיתי היה רגיל התחלתי שבוע-עשרה ימים ניטרלי ואז הורדתי כל שבוע 200 קלוריות עד שהגעתי ל1400-1500 לקראת הסוף, אם אני זוכר נכון הייתי סביבות ה100 גרם גרם פחמימה.
בעיקרון אני רק שבועיים בUD2 , אולי הציפיות היו גבוהות מדי בגלל הקושי של התוכנית.
ועשיתי אותה בגלל שתמיד כדי לחפש להתקדם עוד קצת(אפילו שהלך לי טוב פעם שעברה).

אתה שורף פחמימה כל הזמן תרצה או לא, חלבון יכול להפוך ל50% ואף יותר ממנו לגלוקוז, הגוף משתמש במה שהוא צריך ואוגר כמה שהוא צריך, המאגרים שלך לא מלאים בגליקוגן כי אתה לא אוכל פחמימות ולגוף אין בדיוק את המטרה לשמור על מאגרי גליקוגן מלאים. בכל מקרה לא רק על מאגרי הגליקוגן מדובר, פחמימות גם מאזנים ותלויים בהורמונים מסויימים, כדוגמה בלוטת התריס TSH ועוד.
אתה שורף שומן חלבון ופחמימה בכל זמן נתון, ביחסים שונים. שומן אנו שורפים בעיקר במנוחה כ 60-70% עוד 20-30% פחמימה ו 10% חלבון. בפעילות גופנית זה משתנה תלוי בסוג האימון (בעיקר משתנים של עצימות ואורך האימון).
תודה משה 😃

למשה קל להגיע למסקנות שנוחות לו בלי לשאול את השאלות שצריכות להשאל. קודם כל איך התפריט והאימונים שלך נראים, איך התחלת, איך התקדמת. אתה עושה העמסות? על איזה א.ש התחלת חיטוב קודם, כמה עלית מאז וכמה התחלת עכשיו? יכול להיות שזה סתם קטע בחורתי של "אוי אני כל כך שמן", יכול להיות שזה קשור לעובדה שמבחינת תזמון, אתה לא יכול לקבוע מאיפה שומן יירד קודם ואיך וזה לא תמיד בהתאמה ללאן שהוא יעלה. יכול להיות שהבטן זה האיזור שתראה חטוב רק לקראת הסוף דווקא. בכל מקרה אם אתה עושה העמסות איכותיות אני לא רואה צורך לעוד פחמימות במהלך השבוע, אני רק רואה איך זה יכול לפגוע לך בתוצאות.

למשה קל להגיע למסקנות שנוחות לו בלי לשאול את השאלות שצריכות להשאל. קודם כל איך התפריט והאימונים שלך נראים, איך התחלת, איך התקדמת. אתה עושה העמסות? על איזה א.ש התחלת חיטוב קודם, כמה עלית מאז וכמה התחלת עכשיו? יכול להיות שזה סתם קטע בחורתי של "אוי אני כל כך שמן", יכול להיות שזה קשור לעובדה שמבחינת תזמון, אתה לא יכול לקבוע מאיפה שומן יירד קודם ואיך וזה לא תמיד בהתאמה ללאן שהוא יעלה. יכול להיות שהבטן זה האיזור שתראה חטוב רק לקראת הסוף דווקא. בכל מקרה אם אתה עושה העמסות איכותיות אני לא רואה צורך לעוד פחמימות במהלך השבוע, אני רק רואה איך זה יכול לפגוע לך בתוצאות.

תסתכל רשמתי את הכל הפרטים ב2-3 הודעות האחרונות, בקשר לבטן איך זה יכול להיות שכשהייתי עם פחמימה אז נראיתי יותר חטוב, זה אמור להיות הפוך.
ומה זה מבחינתךהעמסה איכותית? אורז פסטה פיתות וכאלה?
כי הדבר היחיד שאולי לא "איכותי" אצלי בהעמסה זה גלידה 0%.

אתה יכול להגדיר העמסה איכותית?

נניח בחיטוב התפריט הסדיר שלי הולך ככה- 150 ג' פחמימה ו60 ג' שומן
מה קורה אם אכלתי ביום אחד 60 ג' פחמימה ו100 ג' שומן
בהנחה שאני על אותו גרעון ואותה כמות חלבון?
אותו דבר הפוך,מה קורה אז?

• פותח/ת השרשור
לא קורה כלום, העיקר המאזן הקלורי השלילי

אתה יכול להגדיר העמסה איכותית?

1.5 גרם חלבון לק"ג, מינימום שומן מקסימום פחמימה.
תחזוקה או 500-1000 מעל התחזוקה, תלוי כמה אתה מדולל.

הבנתי שאנחנו "מקבלים" ויטמין D מהשמש, אבל השאלה שלי זה האם קרני השמש באמת מכילות את הויטמין הנ"ל או שמה הגוף מפריש אותו כאשר הוא נחשף לקרני השמש?

הגוף מסנטז אותו בעזרת הקרינה

מה שווה לקנות מארה"ב אם נוסעים לשם? יש משהו מעבר לחלבון וקריאטין שאתם ממליצים?
יש חטיפי חלבון שיוצאים איזה 5 שקל לחטיף?
תודה

• פותח/ת השרשור
הגוף מתאזן גם אם זה קורה באופן נדיר? אין שום "שינוי" לגוף?
בקיצור אפשר לשחק עם זה כל יום העיקר להיות על אותו גרעון וכמות חלבון +- ?
אפשר גם לחיות על 0 גרם חלבון 0 גרם פחמימה ו 0 גרם שומן למשך שבוע, אם יתמזל מזלך אולי גם שבועיים (אבל תשתה מים).
אם תהיה על אותם ערכים של חלבון וקלוריות זה לא ישנה הרבה איך תשחק עם השומן והפחמימה, העיקר שיהיה לך לפחות 10-15% שומן מכלל התפריט (בגדר המחקר לתפקוד יומיומי, אין זה אומר שהורמונים יפעלו היטב ולא תהיה תקיעה במשקל).
בכל מקרה משחק של שומן כנגד פחמימות מאוד תלוי בגנטיקה, אחד יגיב היטב השני לא.

• פותח/ת השרשור
ה supreme יוצא לך 1.3$ לחטיף משהו כזה והוא דיי טעים הקרמל שוקולד, כל השאר דיי יבשים, החמאת בוטנים נחמד אבל צריך לשתות אחרי זה 2 ליטר מים כי הגרון נהייה יבש.
תביא מולטיויטמין ואולי איזה פורמולוה בשביל ההרגשה הטובה, יהומבין אם זה משנה וקפאין

הכי זול שמצאתי זה 1.78 דולר לחטיף בויטמינשופ אבל זה חטיף של 15 גרם חלבון לא? מכיר חנות יותר זולה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית