אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מתאמן מתחיל יכול בהחלט לעלות במשקל ב 4-6 שבועות הראשונים אם הוא רק נכנס לחד"כ ולא הרים משקולות בחייו.
אבל זה לא משהו שהייתי אומר עלייה מסיבית במשקל אולי 1-3 ק"ג לכל היותר.
לגבי השעות, אם המצב צבירה של הגוף לא שווה בכל המדידות אזי הבדיקה תראה נתונים שונים בין כל מדידה ומדידה.
נסה למדוד את עצמך בשעה X, אחרי המדידה תשתה חצי ליטר עד ליטר מים, ותמדד כ-30 דקות לאחר מכן ותראה שעלית בכמה אחוזי שומן.
המכשירים האלו עובדים על פולס חשמלי שלא יודע לזהות בין נוזלים לשומן לכן יש בעיה בכל המכשירי טינטה, מחזיקים למינהם וכל השטויות שיש בשוק.
אם אתה רוצה לדעת תוצאות מדוייקות:
1. BOD POD (מדידה בלחץ אוויר)
2. שקילת תת מימית, פחות נפוץ היום כי זה לא הכי נוח ולעיתים גם מסוכן אבל זה הכי מדוייק, גם ב % שומן נמוך מה שהבוד-פוד לפעמים מזייף.

אני רוצה לקנות אבקת חלבון מהסיבה שלא כל יום יש לי קוטג' וכל מני מזונות שמכילים כמות גדולה של חלבון
חוץ מטונה, לכן אני צריך שאבקת החלבון תעזור לי להשלים את החסר , אני בתקופת עליה במשקל אם זה חשוב,
איזה אבקה אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שרוב הפורום משתמש באבקה DYMATIZE ?
ומאיפה כדאי יותר מבחינה כספית לקנות?
תודה

שאתה רגיש למוצרי חלב
ואתה אוכל אותם ואחרי זה עושה את מה שאתה עושה בשירותים 😲
אז הגוף עדיין משתמש בחלבון?או שאין קשר בין פירוק פחמימת החלב(לקטז) לחלבון במוצר?

נראה לי זה שזה המקום לשאול את זה....
אם מוציאים מאורז את העמילן זה נכון שבעצם מוציאים את הפחממות?

נראה לי זה שזה המקום לשאול את זה....
אם מוציאים מאורז את העמילן זה נכון שבעצם מוציאים את הפחממות?
אז מה נשאר?

שאתה רגיש למוצרי חלב
ואתה אוכל אותם ואחרי זה עושה את מה שאתה עושה בשירותים
drOfzb0GcH.gif

אז הגוף עדיין משתמש בחלבון?או שאין קשר בין פירוק פחמימת החלב(לקטז) לחלבון במוצר?

חלק נספג חלק לא, תלוי במצב האינזימים ובכמותם.

אני רוצה לקנות אבקת חלבון מהסיבה שלא כל יום יש לי קוטג' וכל מני מזונות שמכילים כמות גדולה של חלבון
חוץ מטונה, לכן אני צריך שאבקת החלבון תעזור לי להשלים את החסר , אני בתקופת עליה במשקל אם זה חשוב,
איזה אבקה אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שרוב הפורום משתמש באבקה DYMATIZE ?
ומאיפה כדאי יותר מבחינה כספית לקנות?
תודה

בקרוב יצא קופון הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב אם לא קנית עדיין ממליץ לחכות.

אז מה נשאר?

חלק נספג חלק לא, תלוי במצב האינזימים ובכמותם.

בקרוב יצא קופון הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב אם לא קנית עדיין ממליץ לחכות.

לא יודע, בגלל זה שאלתי כי זה היה נשמע לי דיי מפגר.
אז האורז לא מאבד את הפחממות?

משקל גוף?
אם כן, משקל אחוזי שומן זה חרטא אחת גדולה (יש לי כזה בבית- כמובן שלא קניתי אותו)

איזה משקל דיגיטלי אתם ממליצים לקנות?
אם אחוזי שומן וכאלה

מחזק את מה שאלירן כתב. המכשירים האלה עובדים ע"י מדידה של זרם מצד אחד לשני. את הנתון הזה המכשיר מכניס לתוך נוסחה (במכשירים הכאילו יותר משוכללים אתה יכול קצת לשנות אותה ע"י הכנסת משתנים כמו גובה, משקל, גיל...) ולפי זה היא מחשבת לך את אחוזי השומן שלך. הבעיה מתחילה בזה שכל המדידה הזו לא אמינה כי מהירות הזרם יכולה להיות מושפעת מכמות המלחים בגוף, מאזן נוזלים וכו'...
הדבר היחידי שמכשיר כזה יכול לתת לך הוא הערכה כללית מאוד לגבי עליה או ירידה באחוזי שומן אם הם נבדקו באותם תנאים (למשל אותה שעה כל בוקר כשמתעוררים) לאורך הרבה זמן. בקיצור - מיותר ולא שווה את הכסף. לדעתי אין כמו להסתכל במראה - בסופו של דבר מה שקובע הוא אם אתה רואה שינוי ואם אתה מרוצה ממה שאתה רואה במראה - אם לא - סימן שאתה צריך להמשיך לעבוד 😉

בדיוק. סתם לקטע רציתי לראות מה הסטייה ולפעמים זה הגיע ל10 אחוז.
אם אתה באמת בודק אחרי השינה זה יכול להיות אינדיקציה קצת צולעת להתקדמות.
אני גם בעד מראה או אם אתה ממש רוצה לך על קליפר ידני ותמצא מישהו שימדוד לך.

שאלה היפוטטית ומפגרת.

נניח שבן אדם הגיע למאסה סבירה, שנה וחצי-שנתיים אימונים, לא משהו שאפשר לשמר בלי המשך אימונים, והוא ממשיך לאכול במאזן חיובי אבל לא מתאמן.
יכול להיות שעקב פירוק שריר, הוא אוכל במאזן חיובי אבל יורד במשקל?

שאלה שקמתי איתה הבוקר :120ag:

שאלה היפוטטית ומפגרת.

נניח שבן אדם הגיע למאסה סבירה, שנה וחצי-שנתיים אימונים, לא משהו שאפשר לשמר בלי המשך אימונים, והוא ממשיך לאכול במאזן חיובי אבל לא מתאמן.
יכול להיות שעקב פירוק שריר, הוא אוכל במאזן חיובי אבל יורד במשקל?

שאלה שקמתי איתה הבוקר :120ag:

הגיוני שמסת השריר שלו תקטן עם הזמן - וכך גם רמת התחזוקה שלו. אם הכוונה שהוא יואכל X קלוריות מעל ההוצאה הקלורית שלו בתקופת האימונים - שם הדרישה הקלורית הייתה גבוהה - הוא לא ירד ופשוט יילך וישמין. את אותו הX.

המכשיר הזה לא חרטא.. אם אתה נשקל באותה שעה כל פעם אז זו כן אינדקציה לאחוז שומן.
אולי האחוז שומן עצמו לא מדוייק אבל זה מדד להתקדמות.

המכשיר הזה לא חרטא.. אם אתה נשקל באותה שעה כל פעם אז זו כן אינדקציה לאחוז שומן.
אולי האחוז שומן עצמו לא מדוייק אבל זה מדד להתקדמות.

לא סתם חרטא.. אפילו גם ברטא
😣
התימני המזוייף הזה [EMZ] רשם לך שהסטיית תקן שהוא בדק היא 10% שומן
וזה חרטא..
יכול קלרות מצב שירדת באחוזי שומן אבל המשקל יראה לך שעלית ;maeq

אין עתיד

קליפר מכאני עם 7 נק' דגימה במידה ויודעים גם לקחת כמו שצריך מדידה עם סרגל והכל.

זו דרך טובה לבדוק מצב נוכחי בצורה הטובה ביותר (לא מדבר על הבדיקות היקרות בתא לחץ וכו)

קליפר מכאני עם 7 נק' דגימה במידה ויודעים גם לקחת כמו שצריך מדידה עם סרגל והכל.

זו דרך טובה לבדוק מצב נוכחי בצורה הטובה ביותר (לא מדבר על הבדיקות היקרות בתא לחץ וכו)

🤘

גם אם לא יודעים לבדוק בצורה מדוייקת זאת כנראה מדידה הרבה יותר טובה גם למצב כללי מאשר המשקל הזה

בדיוק. המדריך שפרסמתי בזמנו שווה אלפים 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית