הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

האם למוצר כדוגמת CGT-10
http://www.optimumnutrition.com/products/cgt10-p-231.html
עדיפות על פני מוצר המכיל קריאטין בלבד?
פשוט מתלבט מה לקנות, תודה.

כמו שרן אמר:

קריאטין זה קריאטין, אין הבדל בין החברות
כדאי לך לקנות קריאטין של אינטראקטיב יש לך עליו 10% הנחה בתור גולש LBS בכל החנויות בארץ.

לגבי קריטין משולב עם עוד חומצות אמינו - מיותר. מקבלים אותם בתצרוכת היומית מאבקת החלבון או יתר התזונה.

מה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה לבין לחם משיפון מלא? שניהם פחמימות מורכבות? מה עדיף?

מה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה לבין לחם משיפון מלא? שניהם פחמימות מורכבות? מה עדיף?
אין הבדל, אבל למה לא לאכול לחם לבן ולא לשלם פי 3 על פרוסת לחם כשעוד החוק בישראל מתיר לרשום שזה חיטה מלאה כשזה לא באמת (אם יש 50% ומעלה זה נקרא חיטה מלאה, זה יכול גם להיות חצי קמח מלא וחצי קמח לבן ועדיין יקרא קמח מחיטה מלאה)

ההבדל היחיד יהיה בסיבים. כמו שמשה אמר, זה לא באמת שווה את זה.

ההבדל היחיד יהיה בסיבים. כמו שמשה אמר, זה לא באמת שווה את זה.

אלירן - באיזה ויטמין C אתה משתמש (חברה)? ומה המינון שאתה לוקח 1.5 או 2 גרם?

slow release של NSI.
כל אחד הוא גרם. אני לוקח בין 1 ל2 ביום. (בנוסף למולטי)
אני חושב שזה הC הטוב והמשתלם ביותר שיש.

כן, הזמנתי אותו כרגע, תודה.

אין חשש להגיע לעודף ויטמינים עם מולטי+ 2 גרם ויטמין C ביום?
בכל מקרה, מתי בערך מגיעים לעודף?

כמעט בלתי אפשרי להגיע לעודף C. הוא מופרש בשתן.
הדבר היחיד שיכול לקרות במינונים עודפים ריאלים זה אבנים בכליות. אבל אם הכליות שלך תקינות זה מתחיל להתרחש במינונים של מעל 5-6 גרם.

קניתי קריאטין מונו, ובהוראות כתוב כי יש לערבב 2.5 גרם עם 300 מ"ל מים ביום.
זה המינון הנכון? כי אני יודע שמומלץ 5 גרם ליום, ואם 5 צריך להכפיל את כמות המים? תודה.

תוריד את הקריאטין עם חצי ליטר. אין פה כלל אצבע הקראטין סופח מים וכדאי לשתות יותר.

זה לא משנה כמה אתה שותה איתו. זה משנה כמה אתה שותה כל היום.

אני יכול לקנות בסופר או משהו כזה המבורגר 300 גרם נכון ? כאילו לבית להכין?

אהלן אנשים השאלה שלי היא כזו -
אני בחיטוב כרגע והתחלתי להחליף את חזה העוף האמיתי בכל מיני קפואים דוגמאת מאמא עוף וכדומה. למרות שהערכים התזונתיים שלהם נראים די זהים לחזה עוף הרגיל, האם הם באמת אותו הדבר כמו חזה עוף רגיל או שהם שונים לגמרי ברכיבים/מה שמכניסים להם (משמרים, חומרי טעם וריח או כל דבר אחר שלא מצוי בחזה עוף רגיל ויכול להטות את התפריט שלי/להזיק לי) .
האם זה בסדר להתבסס עליהם כתחליף לחזה עוף?
המוצר הספציפי שאני מדבר עליו הוא חזה עוף של מאמא עוף על האש 3% שומן. 129 קלוריות ו-23 ג' חלבון ל -100 ג' מוצר.

תודדההה:jester:

זה הרע במיעוטו(לעומת כל המוצרים האחרים שלהם) אבל לדעתי לא כדאי להתבסס עליהם, זה סתם יקר יותר ופחות טעים.
מה הבעיה להכין חזה עוף? פלפל, מלח, תבלין גריל ופפריקה ואתה מסודר.
הא כן ואני במקומך הייתי מכין כמות נגיד ל 3 ימים ומחמם(אבל בקיץ צריך להזהר שלא יתקלקל).

לא הבנתי ממש.. מה ההבדל בעצם בין הקריאטין לJACK3D? מה יותר מעורר? הקריאטין גם עוזר לבניית שריר? איך זה עובד ומה יותר מומלץ?

אה ואיך התפריט הזה לחיטוב? (התחזוקה היא 2200 ואני שוקל 73)
http://img18.imageshack.us/i/11740847.png/

קריאטין לא קשור ממש לעוררות, זה אמור לשפר ביצועים וכוח.
וJACK זה פשוט מעורר וממריץ...

בJACK גם צריך לעצור אחרי תקופה מסויימת או שלוקחים חופשי בלי יותר מדיי מחשבה?

ג'ק הוא תוסף לא זול במיוחד - לאימונים קשים 😛

לפי דעתי אין מניעה להשתמש בו לזמן ארוך - לגבי כמה הוא והרכיבים שלו "בריאים" או מה ההשפעה שלהם (מלבד הקריאטין\קפאין. אין לי מושג.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית