הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מה אני צריך לדעת לפני שימוש בקריאטין חוץ משצריך לשתות הרבה מים (וכמה?) אופן שימוש וכד'...
בילבלו אותי לגבי העמסה, אחד אמר לי שעושים העמסה 20 גרם, אחד אמר לי שלא צריך פשוט לקחת כל יום 5 גרם ולשתות הרבה.. מה עוד צריך לדעת ומה נכון? תודה.

אוקיי תודה.. מה שכתוב שם זה מה שצריך לדעת? יש איזה תופעות לוואי? דברים שאסור? דברים מומלצים בנוסף?

תגידו אני זוכר שקראתי פה שכולסטרול שמגיע מבחוץ(אוכל) לא משפיע על רמות הכולסטרול(הרע והטוב) שבגוף, זה נכון?

התזונה יכולה להשפיע על אחוז מאוד מאוד קטן של הכולסטרול בגוף

בנוגע לקריאטין
יש צורך\יתרון\המלצה לעשות הפסקות מדי פעם?
יש לקריאטין משמעות בחיטוב?
יש לקריאטין משמעות בתקופת דילואד?, כלומר הוא תורם גם להתאוששות ולא רק לכוח מקסימילי.

1. לוקחים עד מתי שרוצים
2. כן - תוסף שיכול רק לעזור וצריך את העזרה בחיטוב \מצד שני אוגר נוזלים ככה שבא.ש מאוד נמוך יש נוזלים
3. 2

ספיקה בגוף

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לזה אבל בכל זאת...
יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן.
תאורטית הגוף לוקח דברים שהוא צריך נכון, אם זה חלבון פחמימה או שומן ומינרלים למינהם ווטימנים.
אבל אם נגיד אני אוכל אכול נטו שרק הגוף צריך אותן,אז מה אני יפסיק לחרבן(אני יודע שהשאלה קצת מטרידה אבל בכל זאת), כמובן הכל תאורטית,אבל זה ככה לא?

בין היתר, בחרא יש כמות עצומה של חיידקים כך שבכל מקרה אתה תחרבן אותם. רציני לגמרי.

אני מניח שגם תאים מתים שהגוף מחליף ועוד המון דברים זה לא רק נטו אוכל

"הצואה מורכבת משאריות מזון לא מעוכל, מפיגמנטים הנוצרים בכבד המקנים לצואה את צבעה החום האופייני, ומחיידקים בכמות גדולה."
ויקיפדיה

בפעם הבאה שמישהו יפתח שאלה מפגרת שלא באשכול שמיועד לכך, ההודעה תימחק.

יש בכדורי אומגה 3 קלוריות שצריך להחשיב בתפריט? בכל זאת זה שומנים..

איך אני יודע כמה גרם אני לוקח?
אני מתסף באלספה שבכדור אחד יש בסך הכל 300 אומגה 3 (שמחברים את הEPA עם השני..) ולוקח כ4 כדורים ביום
לא רשום בגרמים..

בהנחה שזה כמו הNSI כל 300 מ"ג EPA+DHA לכל 1 גר טבלייה.

4 טבליות זה 4 גר' כלומר 36 קלוריות די זניח לתפריט היומי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית