אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

בNSI יש בכל טבליה 600 דרך אגב (בכל 2 יש 400+800)

אני עכשיו בתקופת חיטוב.עדין לא עשיתי מסה.אני רוצה להגיע ל13-14 א.ש שאני עכשיו 18-17.
קיצר אני במינוס של 400-500 קלוריות,זה סביר? ואני לוקח 1.6 גרם חלבון כי אני לא יודע מאיפה להביא עוד חלבון. זה כזה גרוע?אני חייב עוד חלבון??

גיליתי שטחינה עושה לי כאב בטן.. בקיצור אני רוצה להימנע מלאכול את זה וזה תפס לי לא קצת שומנים... באיזה מאכל אני מחליף את זה שיש בו שומנים טובים? (חוץ משמן, אגוזים ואבוקדו)

לא יודע מה זה שומן "רע" חוץ משומן טראנס.

אני מניח שגוגל ומחשבוני תזונה יתנו לך מספיק תשובות.

אני מתכוון למאכלים שיש בהם שומנים שהם לא שומנים רוויים (לא שאני חושב ששומן רווי זה שומן רע, פשוט אני מחפש מקור לשומנים שבאמת הגוף צריך)-חוץ משמן אגוזים ואבוקדו וטחינה

אני מתכוון למאכלים שיש בהם שומנים שהם לא שומנים רוויים (לא שאני חושב ששומן רווי זה שומן רע, פשוט אני מחפש מקור לשומנים שבאמת הגוף צריך)-חוץ משמן אגוזים ואבוקדו וטחינה

אם אתה מתכוון לשומן צמחי מה הבעיה, שמן זית עם סלט, שקדים, גרעיני דלעת וחמניות, חמאת בוטנים וכו'

שבת שלום לכולכם.
אני מתחיל חיטוב עכשיו(עדין לא עשיתי מסה).
גיל 17
גובה 170
משקל 68
רוצה להגיע לא.ש 14-13 ועכשיו אני 17-18
ההוצעות הקלוריות שלי ביום בלי פעילות וכולל ה1.2.
זה 2080
עכשיו זה המאזן הסופי של התפריט,תגידו אם אני צריך לשנות משהו.
קלוריות-1720
חלבון-121.8
פחמימות-158.7
שומן-66.2
מה אתם אומרים?

השומנים בתפריט שלי יכולים להיות בנויים רק משומן רווי וחמאת בוטנים?

אם אתה לוקח תוספת של אומגה 3 אני לא חושב שיש עם זה בעיה...

בניתי לעצמי תפריט ובה אני אובל 2 ביצים קשות והיה לי מאד קשה לאכול את הביצים אז שמתי עליהם קצת מלח וככה אני מתככון כל הזמן.זה בסדר?

אני שומע הרבה אנשים שאומרים שחובה לאכול גג חצי שעה אחרי אימון.

השאלה היא כזו, יש חישבות לאכול אחרי אימון? כמה זמן אחרי האימון מקסימום כדאי להכניס משהו? יש חשיבות באמת לאכול חלבון?

אני שומע הרבה אנשים שאומרים שחובה לאכול גג חצי שעה אחרי אימון.

השאלה היא כזו, יש חישבות לאכול אחרי אימון? כמה זמן אחרי האימון מקסימום כדאי להכניס משהו? יש חשיבות באמת לאכול חלבון?

לא אין חשיבות - אין דבר כזה חלון הזדמנויות.

אוכלים ארוחה טובה לפני האימון (כמה שעות לפני שלא יהיה כבד בבטן) ככה שומרים על רמות אינסולין.

http://www.kilogram.co.il/983/ארוחה-לפני-ואחרי-האימון-לא-מה-שחשבתם/

לא אין חשיבות - אין דבר כזה חלון הזדמנויות.

אוכלים ארוחה טובה לפני האימון (כמה שעות לפני שלא יהיה כבד בבטן) ככה שומרים על רמות אינסולין.

http://www.kilogram.co.il/983/ארוחה-לפני-ואחרי-האימון-לא-מה-שחשבתם/

ברור לי שאין כזה דבר חלון הזדמנויות, השאלה אם גם במידה ולא אוכלים אפילו שעתיים אחרי האימון אין לזה משמעות?

פשוט לקראת הקיץ כל החברים שלי התחילו להתאמן פתאום, ואמרתי להם שיותר חשוב זה הסה"כ היומי והארוחה שלפני האימון, אבל המאמנים מספרים להם כל מני שטויות והחארות עוד אומרים להם שאני אומר את זה כדי שהם לא יתקדמו..

לא, איזה 99% שהיא תביא לך תפריט לאנורקסים עם דנונה אקטיביה

MOONLight- רציתי לשאול, מה מלח עושה? (חוץ ממגביר את הלחץ וכל השטויות האלה) איך הוא מתבטא בקשר לנוזלים? (אפשר להגיד שהוא "מגדיל" את הבטן לזמן מוגבל?)
כי עכשיו גם שהפסקתי עם הטחינה אכלתי היום קצת מטבוחה.. ושוב כאבה לי הבטן.. וזה כאבים חזקים.. שעוברים אחרי איזה כמה גרפסים (שמוציאים כזה אוויר ואז הבטן מרגישה פחות נפוחה)...
אז לא נראה לי הגיוני איך טחינה ומטבוחה מתקשרים אליי לכאבי בטן - בקיצור, יש מצב שזה בגלל המלח?

בניתי לעצמי תפריט ובה אני אובל 2 ביצים קשות והיה לי מאד קשה לאכול את הביצים אז שמתי עליהם קצת מלח וככה אני מתככון כל הזמן.זה בסדר?

חחחח שם מצחיק לאשכול...
תגידו אם אני אפנה למישהי כמו דיאטנית , שמייעצת לענייני אוכל וכו', זה אקטואלי גם למתאמני מסה שרוצים לגדול?
היא יכולה לבחור לי תפריט מתאים? או שהיא לא ממש מבינה בזה...

כנראה שהיא לא ממש תבין בזה או תיישם את המטרות שלך.

יש בפורטל תפריטים או עקנורות מנחים לאיך כמה ולמה צריך לאכול. קריאה מהנה.

לא, איזה 99% שהיא תביא לך תפריט לאנורקסים עם דנונה אקטיביה

MOONLight- רציתי לשאול, מה מלח עושה? (חוץ ממגביר את הלחץ וכל השטויות האלה) איך הוא מתבטא בקשר לנוזלים? (אפשר להגיד שהוא "מגדיל" את הבטן לזמן מוגבל?)
כי עכשיו גם שהפסקתי עם הטחינה אכלתי היום קצת מטבוחה.. ושוב כאבה לי הבטן.. וזה כאבים חזקים.. שעוברים אחרי איזה כמה גרפסים (שמוציאים כזה אוויר ואז הבטן מרגישה פחות נפוחה)...
אז לא נראה לי הגיוני איך טחינה ומטבוחה מתקשרים אליי לכאבי בטן - בקיצור, יש מצב שזה בגלל המלח?

מלח אוגר נוזלים בגוף, לגבי מה שאכלת אין לי מושג - יכול ליהיות כמה דברים ספק אם זה המלח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית