הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

זה אמור להיות משהו משותף בין הטחינה למטבוחה.. חחח זה באמת נשמע מפגר.. אבל זה ממששש מקשה באימונים.. תאר לך סקוואט עם כאב בטן חזקק בטירוףף..
בכ"מ אני מפסיק על כל הסלטיםםם למיניהם..
וד"א.. אני אמור להשלים איזה 30 ג' שומן מחמאת בוטנים.. ומשום מה יוצא שזה יותר מ30 כפות 😲 איך זה יכול להיות?

אני מדבר על חמאת בוטנים מתוקה (משהו בסגנון של SKIPPY) ובNETOGREEN ניסיתי להגיע ל30 ג' שומן וזה עלה על 25 כפות שטוחות 😲
אין לי משקל לאוכל ואני לא יכול לדעת כמה זה 70 ג' =/

מעניין אותי לדעת, אם אני מכניס לגוף משהו מתוק אבל 0 קלוריות(ממתיקים), האם הוא מתנהג כאילו הכנסתי לגוף סוכר ומתחיל להפריש אינסולין ושאר חברים?
חשבתי על זה שאם אתה מריח ריח של מנגל ישר מתחילים להיות הפרשות בפה ובקיבה למרות שאתה בכלל לא אוכל, אז זה עובד ככה גם עם משקאות דיאטטים?

מעניין אותי לדעת, אם אני מכניס לגוף משהו מתוק אבל 0 קלוריות(ממתיקים), האם הוא מתנהג כאילו הכנסתי לגוף סוכר ומתחיל להפריש אינסולין ושאר חברים?
חשבתי על זה שאם אתה מריח ריח של מנגל ישר מתחילים להיות הפרשות בפה ובקיבה למרות שאתה בכלל לא אוכל, אז זה עובד ככה גם עם משקאות דיאטטים?
לא, "אין" (קיים אבל בספק אם בר מדידה) הפרשת אינסולין כשאתה אוכל ממתיקים שמכילים 0~ קל'

מה ההבדל בין שומן צמחי מוקשה לבין שומן צמחי חצי מוקשה?
עד כמה החמאת בוטנים של סקיפי מזיקה מבחינת שומן טראנס? כמה יש בה ביחס לחמאת בוטנים רגילה?

לא, "אין" (קיים אבל בספק אם בר מדידה) הפרשת אינסולין כשאתה אוכל ממתיקים שמכילים 0~ קל'
האמת שיש ספייק מאוד קטן. הוא יחסית זניח אבל הוא קיים בשניות הראשונות.

אתה יודע שחמאה עשויה מחלב ובוטנים לא?

ממממהההה?!?!!?😳😲

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:59 ----------

זה בסדר במקום החמאת בוטנים לאכול חמאה נכון?

כן אפילו יותר טוב
רק תאכל חמאה אמיתית לא את התחליפים המסריחים האלה סגנון מרגרינות וכו

כן יצא לי משפט מוזר קצת..

הכוונה הייתה שחמאה זה לא תחליף לבוטנים. עוף זה תחליף לטונה אבל כאן מדובר על סוגי שומן שונים וחוץ מהמילה חמאה אין כ"כ קשר בין המאכלים

אה כבר נבהלתי 😃

אבל למה לא תחליף? שניהם שומן... בחמאת בוטנים יש גם פחמימה וטיפה חלבון (קשה לקרוא לזה חלבון כי זה לא מלא גם ככה) אבל זאת לא המטרה של מי שאוכל חמאת בוטנים (השלמת שומן וקלוריות) ואני לא חושב שלמישהו אי פעם היתה בעיה להשלים פחמימה. (ואם כן אז הוא אנורקס עם קשיי אכילה חמורים והוא צריך לחפש עזרה מקצועית)
ובכל מקרה חמאה אמיתית זה הרבה יותר בריא 😃

נערך לאחרונה:
להשלמת קלוריות הכל זה תחליף להכל.. דיברתי על השוני בין סוגי השומן.. אבל שנינו מבינים אחד ת'שני אז בכיף..

(קשה לקרוא לזה חלבון כי זה לא מלא גם ככה) אבל זאת לא המטרה של מי שאוכל חמאת בוטנים

סתם שתדע שלפני 100 שנה מכרו חמאת בוטנים כהשלמת חלבונים לאנשים עם בעיות בשיניים!

להשלמת קלוריות הכל זה תחליף להכל.. דיברתי על השוני בין סוגי השומן.. אבל שנינו מבינים אחד ת'שני אז בכיף..

סתם שתדע שלפני 100 שנה מכרו חמאת בוטנים כהשלמת חלבונים לאנשים עם בעיות בשיניים!

באמת?
טוב מה לעשות הם היו קצת יותר מטומטמים ממה שאנחנו עכשיו

תודה אחי אבל מה זו חמאה אמיתית?
יש לי בבית חמאת תנובה. רשום על זה שזה 100% חמאה ושזה עשוי משמנת מפוסטרת.. זה בסדר? והשומנים של החמאה 'פחות טובים' (חיוניים לגוף) מאשר השומנים של החמאת בוטנים או שזה לא חשוב?

וואי לא ידעתי שהשומן בבוטנים הוא בטופ.. אני לא אחליף אותו בחמאה

תודה אחי אבל מה זו חמאה אמיתית?
יש לי בבית חמאת תנובה. רשום על זה שזה 100% חמאה ושזה עשוי משמנת מפוסטרת.. זה בסדר? והשומנים של החמאה 'פחות טובים' (חיוניים לגוף) מאשר השומנים של החמאת בוטנים או שזה לא חשוב?

כן זאת אמיתית

שומן בחמאה הוא רווי... שמנת זה בעצם חלב שעבר חיבוץ..
תהנה

וואי לא ידעתי שהשומן בבוטנים הוא בטופ.. אני לא אחליף אותו בחמאה

שומן בחמאת בוטנים הוא לא בטופ בכלל. אם כבר הוא פחות עדיף משאר השמנים - עדיף בהרבה חמאה אמיתית (עדיף שומן פרות, חזיר, קוקוס) וגם דגים ושמן זית אם אתה רוצה אומגה 3

שומן רווי זה אחלה בחלה

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17485

תאכל מה שבא לך אבל תדע שחמאה יותר בריא

נערך לאחרונה:
אני יודע ששומן רווי זה אחלה ולא מזיק, אבל כל השומנים שבתפריט שלי הם שומנים רוויים (חוץ מהאומגה 3 שאני מתסף בו..) אז לא עדיף שומן של חמאת בוטנים על שומן של חמאה? (במקרה הספציפי)

הגיוני לרדת ב3 ימים בחיטוב קילו וחצי?
התחלתי חיטוב ביום רביעי על משקל 83.5 (משקל בוקר) ונמדדתי היום - יום שבת, ואני 82 קילו , גם משקל בוקר
חיטוב על 100 גרם פחמימה ביום,160 חלבון והשאר שומן
גרעון של 400-500 קלוריות בערך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית