הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,268
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,268
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כן הגיוני אבל הירידה היא ברובה נוזלים.

שאלה
מה ההבדל בין עצימות לנפח?לא עבדתי אף פעם בתוכנית כוח ורציתי להבין
תהבדל בינהם כמו מושגים לשמור על העצימות או לחתוך בנפח מה זה אומר
תודה..

שאלה
מה ההבדל בין עצימות לנפח?לא עבדתי אף פעם בתוכנית כוח ורציתי להבין
תהבדל בינהם כמו מושגים לשמור על העצימות או לחתוך בנפח מה זה אומר
תודה..

עצימות-היא מדד שמתאר בכמה אחוז ממקסימום היכולת השתמשנו- בד"כ מגדירים עצימות כאחוז מRM1 (מקסימום משקל לחזרה אחת) , כך שאם למשל הRM1 שלך הוא 100 קילו ואתה רוצה לעבוד בעצימות של 90 אחוז אז אתה שם 90 קילו.

נפח- מדבר על כמה סך הכל חזרות הרמת עם משקל מסוים- למשל 90 קילו ל3 סטים של 5 - 3*5*90 זה הנפח.

אני מעוניין לקנות גיינר, ואני מתלבט בין שני גיינירים עם כמעט אותו מחיר (אני לא גר בארץ ככה שהממותה זה לא אופציה). בקיצור השוותי בין שני גיינרים, בשניהם כמעט אותה כמות קלוריות, באחד יש יותר פחמימות ופחות חלבונים, ובשני יש יותר חלבונים ופחות פחמימות.
אלה הערכים(העברתי את הכמות גיינר ל50 גרם בשביל ההשוואה) :
הראשוון: 202 קלוריות, 32.2 פחמימות (29 גרם סוכר), ו 11.4 חלבונים.
השני: 200 קלוריות, 25.6 פחמימות (1 גרם סוכר), ו 18 חלבונים
על איזה אחד ללכת?

אני מעוניין לקנות גיינר, ואני מתלבט בין שני גיינירים עם כמעט אותו מחיר (אני לא גר בארץ ככה שהממותה זה לא אופציה). בקיצור השוותי בין שני גיינרים, בשניהם כמעט אותה כמות קלוריות, באחד יש יותר פחמימות ופחות חלבונים, ובשני יש יותר חלבונים ופחות פחמימות.
אלה הערכים(העברתי את הכמות גיינר ל50 גרם בשביל ההשוואה) :
הראשוון: 202 קלוריות, 32.2 פחמימות (29 גרם סוכר), ו 11.4 חלבונים.
השני: 200 קלוריות, 25.6 פחמימות (1 גרם סוכר), ו 18 חלבונים
על איזה אחד ללכת?

על השני

אם אני אוכל ארוחה מלאת חלבון\סתם ארוחה גדולה, ואחרי זה (תוך שעה בערך) משלשל את החיים, האם הערכים התזונתיים של הארוחה כבר נספגו לגוף או שאיבדתי חלק מהם? אפשר קצת פירוט בנושא?

כל שלשול אומר שהעיכול והספיגה לא מוצו עד תום. ולכן, תמיד תהיה פגיעה.
אם אני אשתה חלב, אני אשלשל אותו תוך רבע שעה (אני רגיש)- אפשר לומר שמעט ממנו יספג.

כל שלשול אומר שהעיכול והספיגה לא מוצו עד תום. ולכן, תמיד תהיה פגיעה.
אם אני אשתה חלב, אני אשלשל אותו תוך רבע שעה (אני רגיש)- אפשר לומר שמעט ממנו יספג.

האמת שבזמן האחרון מאז שהתחלתי עם האכילה המרובה, אני גם משלשל המון, אבל לא הבאתי לזה חשיבות עד עכשיו. בדרך כלל עם אני לא משלשל, זה לא יוצא ממש מוצק (אבל לא שלשול) מה גם שהרבה פעמים ייצא לי שלשול או דיי נוזלי בהתחלה, ואז בהמשך ה"פעולה" ייצא לי מוצק (זה קורה דיי הרבה). וסליחה על התיאור:s49:
האם באמת אני מאבד מהערכים או שזה רק קלוריות בודדות? איך אני יכול למנוע את זה אם בכלל?

לא יודע. אני לא בדיקת מרקם צואה וירטואלית.

האמת שבזמן האחרון מאז שהתחלתי עם האכילה המרובה, אני גם משלשל המון, אבל לא הבאתי לזה חשיבות עד עכשיו. בדרך כלל עם אני לא משלשל, זה לא יוצא ממש מוצק (אבל לא שלשול) מה גם שהרבה פעמים ייצא לי שלשול או דיי נוזלי בהתחלה, ואז בהמשך ה"פעולה" ייצא לי מוצק (זה קורה דיי הרבה). וסליחה על התיאור:s49:
האם באמת אני מאבד מהערכים או שזה רק קלוריות בודדות? איך אני יכול למנוע את זה אם בכלל?

אם השילשול הוא מתמשך וכבר הרבה זמן זה סימן שיש לך בעיה בספיגה\ בפעולות של הקיבה.
לך לרופא אם השילשול הוא כבר לתקופת זמן ולא יום ספיציפי

לא יודע. אני לא בדיקת מרקם צואה וירטואלית.

חחחח:161bd:

אם השילשול הוא מתמשך וכבר הרבה זמן זה סימן שיש לך בעיה בספיגה\ בפעולות של הקיבה.
לך לרופא אם השילשול הוא כבר לתקופת זמן ולא יום ספיציפי

זה לא קורה ביום ספציפי אבל זה גם לא מתמשך.
הייתי אומר שבממוצע פעמיים בשבוע, יש עם זה בעיה?

אם אתה משלשל פעמיים בשבוע זה בעיה.
או שאתה אוכל מזון שלא מתאים לך (לדוגמה מוצרי חלב, לקטוז) או שיש לך בעיה במערכת העיכול.

או שאתה אוכל מזון שלא מתאים לך (לדוגמה מוצרי חלב, לקטוז) או שיש לך בעיה במערכת העיכול.

האמת שגם אני חשבתי על לקטוז, אבל אתמול שחזרתי הבייתה שתיתי ליטר חלב רצוף ולא שילשלתי, ככה שסביר להניח שזה לא הבעיה, וחוץ מזה שאני בדרך כלל שותה 2 ליטר חלב כל יום בשבוע.

צריך ללכת לרופא?
האמת שאני מתכנן ללכת לרופא בקרוב בגלל פציעה בסקוואט ואולי גם לעשות צילום רנטגן, לעשות בדיקת דם על הדרך?

שאלה חשבוה בישבלי אליכם
אני עכשיו מתחיל SS פעם ראשונה ואני שוקל 64 ואני לא מצליח למלא את התפריט של בפי 2 חלבונים.ואני מתלבט אם לקנות אבקת חלבון.
השאלה שלי היא כזו,ההבדל בין 1.5 לבין 2 פר קילו בתפריט זה מה שישנה את גדילת השרירים שלי והמשך התהליך?

תודה

שאלה חשבוה בישבלי אליכם
אני עכשיו מתחיל SS פעם ראשונה ואני שוקל 64 ואני לא מצליח למלא את התפריט של בפי 2 חלבונים.ואני מתלבט אם לקנות אבקת חלבון.
השאלה שלי היא כזו,ההבדל בין 1.5 לבין 2 פר קילו בתפריט זה מה שישנה את גדילת השרירים שלי והמשך התהליך?

תודה

חישבת גם את החלבון הלא מלא? ( החלבון שיש בדגנים, קיטניות וכו') כי זה לא אמור להיות סיפור גדול להגיע ל120 גרם חלבון ביום.

חישבת גם את החלבון הלא מלא? ( החלבון שיש בדגנים, קיטניות וכו') כי זה לא אמור להיות סיפור גדול להגיע ל120 גרם חלבון ביום.
עשיתי לפי מחשבון קלוריות ואם אני מגיע זה תפריט שאני ממש לא יאהב ואני חושב שאני ישבר מהר.
השאלה אם ההבדל בין 1.5 לבין 2 פר קילו זה מה שיעשה את ההבדל?

מה אם 200 מ"ג קפאין בצורת קפה גורם לך אחרי כמה דקות ללכת לשירותים שחצי מהפעמים הם שלשול. יכול להראות על אלרגיה לקפאין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית