הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

בדרך כלל יש ריח ממש ממש מסריח מהשייקר שלי כשאני פותח אותו בכדי להכניס סקופ... כאילו משהו שם נרקב במשך הלילה... אולי הצ'ופצ'יק זה בשביל הריח גם?

בדרך כלל יש ריח ממש ממש מסריח מהשייקר שלי כשאני פותח אותו בכדי להכניס סקופ... כאילו משהו שם נרקב במשך הלילה... אולי הצ'ופצ'יק זה בשביל הריח גם?

או שתשטוף עם סבון ממש טוב כי אחרי כמה פעמים זה מסריח כמו בית שחי .. או שפשוט תכניס למדיח אחרי כל כמה פעמים שהשתמשת ... זה תמיד קורה בכל השייקרים

לא קשור לצ'ופצ'יק, ככה זה כשלא שוטפים ומאווררים את זה מיד אחרי השימוש עם סבון.

קורה לי לפעמים שאני אוכל גבינה לבנה ואחרי רבע שעה ביצים ואחרי רבע שעה נקניק
זה משנה אם אני אוכל את זה בארוחה אחת או כמו שאמרתי למעלה??

טוב אז ככה אני בחיטוב דל פחמימה באזור ה60-70 גרם פחמימה
באזור ה10-11 אחוז שומן..עכשיו אני רוצה לעשות שבועיים יהומבין וקפאין
ואת פרוטקול מספר 1..לא בדיוק הבנתי אם אפשר לעשות את זה על 60-70 גרם פחמימה עם היומבין?
ואם אפשר לשלב את היוהמבין עם פרוטוקולים 2-3?
תודה לעונים

שאלה קצת מוזרה.
בישביל להגיע לאפקט "הבטן הריקה" שכולם ממליצים לפני צריכת הג'אק,כמה שעות לפני הצריכה עדיף להמנע מאוכל בישביל להגיע להשפעה אפקטיבית של המוצר?

אצלי זה שעתיים לפני אימון אוכל ואחרי שעה לוקח ג'ק ואז אחרי 45 דקות אימון.

בתחילת החודש הקרוב אני מתכנן להתחיל לצרוך אפדרין, העניין הוא שאני בד"כ שותה משהו כמו 4-5 כוסות נס ביום, האם זה אומר שאני אצטרך להוריד את המינון של הקפאין לשתי טבליות ביום או שעם המשקל שלי זה בסדר?

בתחילת החודש הקרוב אני מתכנן להתחיל לצרוך אפדרין, העניין הוא שאני בד"כ שותה משהו כמו 4-5 כוסות נס ביום, האם זה אומר שאני אצטרך להוריד את המינון של הקפאין לשתי טבליות ביום או שעם המשקל שלי זה בסדר?
המינון המקסימלי זה 1:10 לטובת הקפאין.(75:750)..בכלל לא כדאי להגיע לאובר קיל
כמה אפדרין אתה מתכוון לקחת?
כמה קפאין יוצא לך מנס קפה?
טבליות של 100 מ"ג יש לך?

חישבתי את זה הרגע, באתר של יצרן הקפה רשום שיש 65 מ"ג קפאין בממוצע בכל כוס, ככה שאם אני שותה 4 כוסות זה יוצא 260~ מ"ג, אני מתכוון לצרוך 64-72~ מ"ג אפדרין ביום (16 עד 24 לפני הארוחות). בכל טבליית קפאין יש 200 מ"ג, השאלה שנשארת היא האם לקחת 2 במקום 3...

אולי בפעם הבאה שאני קונה (די בקרוב), אני אנסה למצוא טבליות של 100 מ"ג.

אם אתה שותה נס קפה, מה הבעיה לשתות קפה האג או נטול קפאין אחר?

חבר שלי טען טענה שהיה לי קשה לענות עליה, הוא אמר שאם אנחנו קרובים בDNA ב98% לשימפנזות למה התזונה שלהם עשירה בפחמימות ושלנו אמורה להיות דלה?

אני משתמש בקפה האג והוא בדיוק כמו העלית הרגיל.
גם הנסטלה טעים אבל יותר יקר.

כן + אסןר לפרסם קישורים של אתרים מחו"ל

נגמרה הסלחנות. כל פעם שתשימו אשכול עם קישור להזמנות מחול, הכל ימחק. בפעם הבאה גם אזהרה.
מספיק לרשום את שם המותג ואנחנו כבר נבין.

כן + אסןר לפרסם קישורים של אתרים מחו"ל

נגמרה הסלחנות. כל פעם שתשימו אשכול עם קישור להזמנות מחול, הכל ימחק. בפעם הבאה גם אזהרה.
מספיק לרשום את שם המותג ואנחנו כבר נבין.

מצטער, לא ידעתי..
אז מצאתי קריאטין 500 גרם של חברה בשם Cheap Supplements ב60 שקל כולל מישלוח.
וגם קראיטין של אופטימום 300 גרם גם ב60 שקל.
אפשר חוות דעת בבקשה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית