הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מצטער, לא ידעתי..
אז מצאתי קריאטין 500 גרם של חברה בשם Cheap Supplements ב60 שקל כולל מישלוח.
וגם קראיטין של אופטימום 300 גרם גם ב60 שקל.
אפשר חוות דעת בבקשה.

קריאטין זה קריאטין תלך על היותר זול. יש אחלה חוות דעת על הCHEAP SUPPLEMENTS למרות שאף פעם לא ניסיתי, אבל את האופטימום ניסיתי והוא היה בסדר.

אחרי שראיתי את ההרצאות של הבחור מ"שמנצ'יק", חשבתי על זה ומיתוס הלאכול לפני שינה יכול להיות נכון.
הוא מסביר בהרצאה שלו שלאחר ארוחה עם פחמימות, האינסולין מכניס את השומן שבדם לתאים קודם כדי שיותר סוכר יהפוך לאנרגיה וככה תרד רמת הסוכר, אז אם באמת אני הולך לישון אחרי ארוחה עם פחמימות הגוף לא אוגר שומן?
זה בפרק הזה, קצת אחרי 8:00:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חיפשתי ולא מצאתי תשובה
יש בעיה עם לאכול טונה 5-6 פעמים בשבוע ואפילו כל יום לפעמים?
מבחינת הכספית שיש בה

אחרי שראיתי את ההרצאות של הבחור מ"שמנצ'יק", חשבתי על זה ומיתוס הלאכול לפני שינה יכול להיות נכון.
הוא מסביר בהרצאה שלו שלאחר ארוחה עם פחמימות, האינסולין מכניס את השומן שבדם לתאים קודם כדי שיותר סוכר יהפוך לאנרגיה וככה תרד רמת הסוכר, אז אם באמת אני הולך לישון אחרי ארוחה עם פחמימות הגוף לא אוגר שומן?
זה בפרק הזה, קצת אחרי 8:00: YouTube - ‪Big Fat Fiasco pt. 4‬‏
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=204516&postcount=37

אני אסתפק בזה וימשיך להאמין שבאמת לא נאגר שומן בשעות הקטנות של הלילה, אבל האמת שהיא הפוסט לא כל כך הסביר למה הטענה הזו לא נכונה.
כי לא רק אינסולין מעורב בעלייה בשומן, יש עוד מיליון פאקטורים אחרים שמשפיעים על כך ולא לאכול לפני השינה כי אתה מפחד לעלות בשומן בגלל אינסולין, תהיי טעות.

טוב יש לי שאלה מפגרת אחרת.. בקשר לויטמינים ומינרלים.. עד כמה זה משנה אם נגיד 1000 קלוריות מהתפריט שלי יבואו מאבקות חלבון לעומת אולי 130 ביום כמו עכשיו,פשוט גיליתי בזמן האחרון שאני צריך יותר אוכל ממה שאני מכניס וגיליתי שאני לא מסוגל לאכול כך,ויתרתי על כמה ארוחות ובאימון האחרון נעצרתי ולא הצלחתי להתקדם.
אם אני אשתמש יותר מידי באבקות חלבון וגיינר תהיה אותה ההשפעה כמו ממזון מוצק?

ההבדל היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו בין אבקות לבין אוכל רגיל הוא מחסור בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. אם חסר לך, תתסף במולטי ובסיבים (יש משקה כזה, מסיבי פסיליום, שאפשר לשתות 1-3 פעמים ביום ומכיל 5 גרם סיבים).

איך אני יכול לדעת מתי אני נמצא במחסור כזה? אם נניח אקבל מהמזון המוצק 2500 קלוריות ועוד 1000 מהאבקות כל יום ויאכל 8 ירקות ביום וישתה מספיק מים עדיין אצטרך את המולטי ויטמין? זאת אומרת שבלעדיו לא תהיה גדילה?

זה בפרק הזה, קצת אחרי 8:00: YouTube - ‪Big Fat Fiasco pt. 4‬‏

http://www.leangains.com/2011/06/is-late-night-eating-better-for-fat.html

איך אני יכול לדעת מתי אני נמצא במחסור כזה? אם נניח אקבל מהמזון המוצק 2500 קלוריות ועוד 1000 מהאבקות כל יום ויאכל 8 ירקות ביום וישתה מספיק מים עדיין אצטרך את המולטי ויטמין? זאת אומרת שבלעדיו לא תהיה גדילה?
תהיה גדילה, אבל מתאמנים צריכים יותר ויטמינים מאוכלוסיה רגילה. אני לא יודע כמה ירקות ופירות צריך בדיוק ביום, אני אוכל הרבה יותר (בדרך כלל, לא כרגע כשאני בחיטוב). בכל מקרה כדאי לך לתסף במולטי, זה פתרון זול שסוגר לך פינות. ולדעתי תמיד כדאי להוסיף סיבים, אבל אתה צריך לספור את הכמות שיש לך בתפריט, ולוודא שהגעת למומלץ (נדמה לי 30 גרם ביום, שיתקן אותי מישהו אם טעיתי).

זאת אומרת.. שאפשר לאכול מה שרוצים העיקר להגיע לכמות הקלורית הנדרשת וכמות החלבון שלוקחים את המולטי ויטמין הזה?

ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים, ושומנים.
אם אתה מקפיד על הארבעה האלה, אין בעיה לחיות מאבקות חלבון לדעתי.

אני לוקח אבקת חלבון של ISS בטעם בננה
יש דברים שאתם ממליצים לשים בשייק בישביל שזה ייצא יותר טעים?
ושאני שם את האבקה בכף שקיבלתי עם זה אז אני צריך למלות את כל הכף או עד הפס שנמצא איזה 4 סנטימטר לפני הסוף??

נערך לאחרונה:
אני לוקח אבקת חלבון של ISS בטעם בננה
יש דברים שאתם ממליצים לשים בשייק בישביל שזה ייצא יותר טעים?
ושאני שם את האבקה בכף שקיבלתי עם זה אז אני צריך למלות את כל הכף או עד הפס שנמצא איזה 4 סנטימטר לפני הסוף??
כל הכף.
והיה לי פעם את ה- ISS בננה והטעם סבבה.. אתה יכול לעשות שייק עם פירות יש בפורום מתכונים שאנשים פרסמו.. תעשה חיפוש

אני שוקל להתחיל לקחת קראטין בתקופת חיטוב.
עד כמה זה שילוב רע - דל פחממה וקראטין?
האם יש קשר בין השנים, או שמספיק לשתות 3-4 ליטר מים ביום ושום דבר לא יקרה?
תודה.

כל הכף.
והיה לי פעם את ה- ISS בננה והטעם סבבה.. אתה יכול לעשות שייק עם פירות יש בפורום מתכונים שאנשים פרסמו.. תעשה חיפוש
אתה בטוח במיליון אחוז שצריך את כל הכף??
כי עד עכשיו סמתי עד הפס:98sf::(

תודה.

אין שום בעיה בשילוב שכזה רק אל תשכח לשתות הרבה מים

תודה.
מה רע בו? אחלה שילוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית