הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כן ולעיתים גם 2 כדורים במינון יומי.

התכוונתי לטווין-לאב בו אתה אמור לקחת כדור יומי 1.

אז הבנתי לפי מה שאתה אומר שאתה לוקח יותר מהמינון המומלץ? (2 ביום) בגלל שאתה בחיטוב?

אז אני מבין שאם אני לא אוכל מספיק פירות וירקות ביום אני צריך לקחת שלושה ואם אני כן אוכל אז 2 יספיקו. 😣

שלום, רציתי לברר פה כדי להיות בטוח: כמה מים צריך לשתות כאשר צורכים קריאטין?

אמרו לי 3-3.5 ליטר מים ביום.
אגב אני לוקח 5 גרם ביום לפי מאמר שקראתי בפורטל קילוגרם.

תעזר בצבע של השתן.
אם הייתי שותה 3 ליטר מים ביום הייתי חוטף מכת חום ומת 🤯

קיצר אתה אומר שזה לא קבוע ולדאוג שהשתן יהיה שקוף? נשמע לי הגיוני

אני חושב שנתקעתי קצת בירידה במשקל, אין לי תפריט ואני בדרך כלל אוכל ממש קצת כי אני לא רעב וגם עוצר את עצמי לפעמים.
האם כדאי לי לצאת לשבועיים ניטרלי ואז לחזור לתפריט מסודר עם גרעון קלורי של 500 או 700?
או שכדאי להתחיל לשלב אירובי \ HIIT?

אני חושב שנתקעתי קצת בירידה במשקל, אין לי תפריט ואני בדרך כלל אוכל ממש קצת כי אני לא רעב וגם עוצר את עצמי לפעמים.
האם כדאי לי לצאת לשבועיים ניטרלי ואז לחזור לתפריט מסודר עם גרעון קלורי של 500 או 700?
או שכדאי להתחיל לשלב אירובי \ HIIT?

תעשה כבר מאכשיו תפריט מסודר ותראה את ההתקדמות שלך, אתה לא יכול לדעת כמה קלוריות אתה אוכל לפי הרגשה אתה צריך תפריט מסודר עוד לפני שאתה רוצה לצאת לניטטראלי וחוץ מזה עד עכשיו הייתה ירידה?

תעשה כבר מאכשיו תפריט מסודר ותראה את ההתקדמות שלך, אתה לא יכול לדעת כמה קלוריות אתה אוכל לפי הרגשה אתה צריך תפריט מסודר עוד לפני שאתה רוצה לצאת לניטטראלי וחוץ מזה עד עכשיו הייתה ירידה?

יש ירידה במשקל, כן.
ואני גם אוכל באמת מעט בגלל חוסר רעב.
אני כנראה אכין לעצמי תפריט

שאלה לגבי האנבוליק דיאט:
לגבי הקטע של ההעמסה ,רשום שהיא שישי - שבת אז נניח אם אני צורך 2800 קלוריות ביום העמסה אחד
(נניח שישי)
אז אני מבצע את אותה ההעמסה (2800 קלוריות) גם ביום למחרת?

טוב אז השאלה המפגרת היא כזאת:
התחלתי לקחת קריאטין, כמובן שתופעת הלוואי הנלווית לקראטין היא: שתיית המון המון המון מים.
בנוסף אני לוקח מולטי ויטמין שגורם לפיפי שלי להיות צהוב זרחני 😃
איזה עוד שיטה חוץ מצבע הפיפי יש על מנת לדעת אם אני צורך מספיק מים?
פשוט לספור כמה כוסות\ליטרים אני שותה? זה בעייתי!
תודה...

טוב אז השאלה המפגרת היא כזאת:
התחלתי לקחת קריאטין, כמובן שתופעת הלוואי הנלווית לקראטין היא: שתיית המון המון המון מים.
בנוסף אני לוקח מולטי ויטמין שגורם לפיפי שלי להיות צהוב זרחני 😃
איזה עוד שיטה חוץ מצבע הפיפי יש על מנת לדעת אם אני צורך מספיק מים?
פשוט לספור כמה כוסות\ליטרים אני שותה? זה בעייתי!
תודה...

למה בעייתי?

אני פשוט שותה מבקבוקי 1.5 ליטר אז בתקופת קריאטין אני מקפיד לשתות לפחות 2 כאלה ביום בנוסף לקפה\מיץ\חלב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית