עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטרף להמלצה.Myprotein
כמה עולה משלוח? ואיך הטעם?מצטרף להמלצה.
2.5 קילו, לא 2.2 ונראה לי יוצא פחות מ 220
אל תגזים.. זה בהחלט סוגר את הפינה.המלצה הכי טובה לאבקת חלבון
ביצים טונה חזה עוף קוטג, תפסיקו להאמין באבקות חלבון
תנסה לקבל את כל החלבונים שלך מתזונה למשך שבוע ותגיד לי מה ההבדלכמה עולה משלוח? ואיך הטעם?
אני קונה אלפא וואי מטבע בריא וזה אותו מחיר בערך
עם שליח עד הבית תוך 24-48 שעות
אל תגזים.. זה בהחלט סוגר את הפינה.
אני לא הולך בעיוורון אחרי אבקת חלבון כאילו זה מתנה משמיים אבל אני אוכל ביום גבינה לבנה,טונה,חצי קילו חזה עוף,2 כוסות אורז ו4 ביצים ומשלים עם אבקת חלבון בסוף היום
אני מבין זאת הייתה אחת ההחלטות הכי קשות שלקחתי לרדת מאבקות לגמרי שרק אלוקים יודע מה שמו שם באבקה , גם לי זה מאוד יקר , אבל אין מה לעשות לא סתם אומרים שפיתוח גוף זה ספורט של עשירים לצערי שהאוכל הבריא מאוד יקר ותתנחם בזה שאתה משלם את זה על תזונה בריאה ולא על אלכוהול וסמים וסיגריותזה יקר לי מדי. אני כבר מוציא 300 שקל בשבוע על החלבונים שלי.
ושכחתי לציין בהודעה קודמת. גם חלב go 60.
ממליץ מאוד,עולה עשרה שקלים אבל 60גרם חלבון לליטר
אני מגוון קוטג ביצים טונה חזה עוף הכל ביחד תנסה ותראה שאפילו ההתקדמות שלך במסה תהיה שונה לגמרי ואתה תרגיש שזה ממלא אותך יותר ( לא בבטן אלא במסת שריר).כן תכלס.. האמת שלאחרונה,מאז שגיליתי את החלב 60,אני פחות שותה אבקה,רק בימים שלא אכלתי בשר או עוף.
לגבי עלויות תבדוק באתר שלהם, מזמן לא הזמנתי.כמה עולה משלוח? ואיך הטעם?
אני קונה אלפא וואי מטבע בריא וזה אותו מחיר בערך
עם שליח עד הבית תוך 24-48 שעות
ראיתי עכשיו הודעות שלך בפורום סטרואידים, איך זה מסתדר שאתה מכניס זריקות וכדורים למיניהם לגוף שלך אבל דואג לתזונה בריאה ומה שמים באבקת חלבון?אני מבין זאת הייתה אחת ההחלטות הכי קשות שלקחתי לרדת מאבקות לגמרי שרק אלוקים יודע מה שמו שם באבקה , גם לי זה מאוד יקר , אבל אין מה לעשות לא סתם אומרים שפיתוח גוף זה ספורט של עשירים לצערי שהאוכל הבריא מאוד יקר ותתנחם בזה שאתה משלם את זה על תזונה בריאה ולא על אלכוהול וסמים וסיגריות
מה זה להאמין באבקת חלבון? מה זה אלוהים?המלצה הכי טובה לאבקת חלבון
ביצים טונה חזה עוף קוטג, תפסיקו להאמין באבקות חלבון
זה לא. כל מה שאמרת לא נכון. אם אתה מחליף מקור חלבון X במקור חלבון Y זה בפני עצמו לא ישפר את ההישגים שלך. אתה דמיינת שזאת הסיבה שפתאום עלית יותר במסת שריר אבל זה לא נכון.אני מגוון קוטג ביצים טונה חזה עוף הכל ביחד תנסה ותראה שאפילו ההתקדמות שלך במסה תהיה שונה לגמרי ואתה תרגיש שזה ממלא אותך יותר ( לא בבטן אלא במסת שריר).
אין לי בעיה עם סטרואידים או זה שאנשים לוקחים אותם, ואני לא חשבתי שזה משהו רע ברמה של להגיע למיון, אני מניח שהנזק הוא לטווח ארוך. אבל מה ששאלתי זה למה כן להיות סבבה עם להכניס זריקות וכדורים לגוף (זה כן להזיק לעצמך בטווח הרחוק במידה מסויימת גם אם אין לך בעיה עם זה וגם אם אתה עושה הכל נכון) ולא לשתות למשל אבקת חלבון מחשש שזה לא בריא ו"מי יודע מה שמים בפנים"שאלה נפלאה,
אם תסתכל סביבך,כל אחד ימות ממשהו שהוא אוהב,עישון,שתייה,ספורט אקסטרים וכו'.
אני יכול להתנחם בזה שבחרתי משהו שממש לא מסכן חיים כל עוד נעשה בידע,בזהירות ובהרבה מחשבה.
ממליץ לך בחום לצפות בסרט bigger stronger faster,.
רק אז אתה תבין שסטרואידים קיבלו שם רע יותר ממה שהם.
שאני על סטרואידים אני מתאמן יותר חזק,מקפיד על הכל לא תראה אותי לעולם שותה או מעשן או מסתובב בלילות. להפך אני ישן את ה7-8 שעות שלי תמיד.
אני מתאמן חולה,פצוע וצריך לקרות משהו באמת יוצא דופן כדי שאני אנוח שאני על חומרים.
גם ששברתי 2 אצבעות התאמנתי על מה שיכלתי.
זה נותן לי להיות הגרסה הכי טובה של עצמי(בשילוב של מוסר עבודה).
אני לעולם לעולם לא אמליץ למישהו להיכנס לעולם הזה,אבל(וזה אבל גדול) זה לא מסוכן כמו שעושים את זה!
יש דו"ח של הגעה לחדרי מיון בארצות הברית מהרעלה.
סטרואידים חייב להיות בטופ 10 נכון? לא.
טופ 50? לא
מקום 142. הרוג אחד בשנה(וזה בגלל שהזריק אוויר)
הרבה הרבה אחרי אספירין וויטמין c.
אני הכי בריא,הכי חזק ועם מוסר עבודה הכי גדול שהיה לי אי פעם.
ברור לי שיש הרבה משתמשים שהם נערים שרוצין להראות טוב,וחוץ מלהטיף אין הרבה מה לעשות עם זה.
אבל דיברתי עלי,לא על אחרים.
אספירין מקום 25
קפאין מקום 96
אני מניח שזה סיבה של הרבה אחרים פה.
אבל זה לא מסוכן כמו שעושים את זה!
@yujinius תסלח לי שעניתי במקומו הייתי חייב להגיד את דעתי
אין לי משהו ודאי להגיד על הנזק כי מעולם לא התעניינתי לעומק. הבנתי שסטרואידים אורליים רעילים לכבד נגיד, אבל לא חקרתי את הנושא.מה הנזק לטווח הארוך?
אין מי שיגיד,בחיים לא בוצע מחקר רציני לטווח ארוך.
אני מבין למה אתה מתכוון לגביו,זה גם נשמע לי מוזר עכשיו
הוא ליצן אל תתייחס אליו בכלל. עזוב את זה שהוא מז**ן תמוח על תוספי תזונה בזמן שהוא מוזרק, הוא גם משווה את ההתאוששות שלו למתאמן טיבעי.ראיתי עכשיו הודעות שלך בפורום סטרואידים, איך זה מסתדר שאתה מכניס זריקות וכדורים למיניהם לגוף שלך אבל דואג לתזונה בריאה ומה שמים באבקת חלבון?
לא בקטע של לעקוץ, באמת מעניין אותי ההגיון