הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חגורה טובה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני מחפש חגורה טובה לחדר כושר, כמובן משהו של powerlifting אני לא ממש יודע איך זה עובד
לא אכפת לי מותג או לא, התקציב הוא עד 200 שקל הבנתי שאפשר למצוא משהו נורמלי
הצעות?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, אבל אני מאמין שכן

זה המחיר המינימלי לחגורה טובה, יש גם חגורות יקרות יותר וטובות יותר.

כמו חדשה חודשים ספורים, שתעשה את העבודה כמו שצריך בין שנה לשנתיים בממוצע

הבנתי אותך תודה רבה, יש אולי מקום שאתה ממליץ לקנות משם?

הזמנתי לא מזמן חגורת לבר של פיוניר,
השתמשתי לפני באחת של Rdx.
הבדל גדול בקשיחות.

קניתי את החגורה בסייל יצא לי 85 דולר + 45 דולר משלוח + 50 דולר מס.
סך הכל בסביבות ה700 שח ויצאתי בזול בגלל הסייל.

מישהו כתב בשרשור אחר שמצא חגורה של פיוניר ב74.99$.

שווה לחסוך עוד קצת ולא לזרוק את הכסף על משהו שתחליף עוד שנה.

• פותח/ת השרשור
מישהו כתב בשרשור אחר שמצא חגורה של פיוניר ב74.99$.

שווה לחסוך עוד קצת ולא לזרוק את הכסף על משהו שתחליף עוד שנה.
אני ראיתי את זה וקוטצ'ר רשם לו שזה עשר מ"מ
אפשר לדעת מה ההבדל? בדיוק עכשיו יצאתי מהאתר שלהם
גם 75 דולר זה סבבה, דולר יותר ואז כבר המחיר כפול

אני ראיתי את זה וקוטצ'ר רשם לו שזה עשר מ"מ
אפשר לדעת מה ההבדל? בדיוק עכשיו יצאתי מהאתר שלהם
גם 75 דולר זה סבבה, דולר יותר ואז כבר המחיר כפול
פיוניר 10 מ"מ זה אחלה חגורה, יכולה אפילו לספק עבודה לשנים, ואפילו לכל החיים, יש כאלה שלא ירגישו הבדל בין 10 ל-13 מ"מ, ולרוב לדדליפט קונבציונלי זה יותר נוח, אבל אם אתה מתכוון להגיע למשקלים רציניים ולוקח את הספורט ברצינות הייתי קונה ישר 13, זו הכל שאלה של מטרות.
אני הייתי עם חגורה 10 מ"מ והייתי ממש מרוצה, אבל כשהגעתי כבר לפי 3 משקל גוף בדדליפט ופי 2.5 בסקוואט ה כבר הגיע למצב שהחגורה נתנה תמיכה מסויימת, אבל לא יותר מדי, כשהחלפתי ל-SBD זה היה הבדל עצום

• פותח/ת השרשור
פיוניר 10 מ"מ זה אחלה חגורה, יכולה אפילו לספק עבודה לשנים, ואפילו לכל החיים, יש כאלה שלא ירגישו הבדל בין 10 ל-13 מ"מ, ולרוב לדדליפט קונבציונלי זה יותר נוח, אבל אם אתה מתכוון להגיע למשקלים רציניים ולוקח את הספורט ברצינות הייתי קונה ישר 13, זו הכל שאלה של מטרות.
אני הייתי עם חגורה 10 מ"מ והייתי ממש מרוצה, אבל כשהגעתי כבר לפי 3 משקל גוף בדדליפט ופי 2.5 בסקוואט ה כבר הגיע למצב שהחגורה נתנה תמיכה מסויימת, אבל לא יותר מדי, כשהחלפתי ל-SBD זה היה הבדל עצום
תראה אני עכשיו בסקוואט ובדלליפט בפי שתים
אני לא מתכוון ממש לעצור, לא חושב שלפחות בקרוב אלך לתחרויות.. אבל המטרה זה פשוט להגיע להכי הרבה שאפשר גם פי 3
השאלה אם פיוניר של 10 יספיק
תאכלס אני גם לא שוקל הרבה אם זה משנה בכלל, פי שלוש משקל גוף שלי זה 200 קילו סקוואט ודדליפט

אחי, אתה נשמע כמו במצב שחגורה טובה מחכה לך.
אל תאכזב את החגורה המתאימה, פשוט תוציא את השקלים האלה בשבילה, זה השקעה שווה.
אם אתה שוקל 66 בערך, ומרים 130 בערך, עם חגורה אתה יכול להיות בטוח שאתה מרים יותר, אולי 150, אל תוותר על הפוטנציאל שלך.

• פותח/ת השרשור
אחי, אתה נשמע כמו במצב שחגורה טובה מחכה לך.
אל תאכזב את החגורה המתאימה, פשוט תוציא את השקלים האלה בשבילה, זה השקעה שווה.
אם אתה שוקל 66 בערך, ומרים 130 בערך, עם חגורה אתה יכול להיות בטוח שאתה מרים יותר, אולי 150, אל תוותר על הפוטנציאל שלך.
כן הסווקאט והדדליפט שלי על 140 ואני באמת מרגיש כבר את הצורך בחגורה כי כבר קשה לי לשמור על הלחץ בבטן עם משקל כזה
נניח ואלך על חגורה רצינית, איפה אפשר לקנות אחת במחיר טוב שמציעה משהו טוב

תראה אני עכשיו בסקוואט ובדלליפט בפי שתים
אני לא מתכוון ממש לעצור, לא חושב שלפחות בקרוב אלך לתחרויות.. אבל המטרה זה פשוט להגיע להכי הרבה שאפשר גם פי 3
השאלה אם פיוניר של 10 יספיק
תאכלס אני גם לא שוקל הרבה אם זה משנה בכלל, פי שלוש משקל גוף שלי זה 200 קילו סקוואט ודדליפט
תראה, אם הגעת עד לכאן בלי חגורה אז בטוח שתרגיש הבדל, אבל לדעתי היא תעשה הבדל לזמן קצר יחסית ואז תצטרך לעבור ל-13 מ"מ, אז מציע לך כבר עכשיו לקנות 13 מ"מ

• פותח/ת השרשור
תראה, אם הגעת עד לכאן בלי חגורה אז בטוח שתרגיש הבדל, אבל לדעתי היא תעשה הבדל לזמן קצר יחסית ואז תצטרך לעבור ל-13 מ"מ, אז מציע לך כבר עכשיו לקנות 13 מ"מ
בדיוק עניתי על זה בהודעה אחת למעלה, אשמח לשמוע גם את דעתך

דווקא 10 מ"מ סבבה לי. אולי תסביר לי את ההבדלים בינהם, חסרונות ויתרונות. אני סקרן, ואני בטוח שיש לך את הידע.

כמה עלה הSBD

הגעתי לפי 2.5 בסקוואט, ולפי 3 דדליפט, נראה לך ש 13 מ"מ יהיה כזה הבדל?
אתה יודע אם יש תחרויות שפוסלות את זה?
זה ממש כואב לעבור לזה?
יש בזה מינוס?

דווקא 10 מ"מ סבבה לי. אולי תסביר לי את ההבדלים בינהם, חסרונות ויתרונות.
ההבדל בתכלס בין 10 ל-13 זה רק העובי. שרירי הבטן שלך יוצרים כמה ס"מ של קיר, והחגורה רק מוסיפה עוד עובי לאותו הקיר.
ככל שהחגורה תהיה עבה יותר ככה היא תיצור לחץ מסויים. אם אתה לא יכול ליצר לחץ שמתקרב ללחץ של החגורה אז היא פשוט תגביל אותך מאוד ולא תוכל לכווץ מספיק חזק את הבטן. אם אתה יכול לייצר לחץ שווה או גדול מזה של החגורה אז היא תעזור לך, אבל לא תייצר את הלחץ שהיא אמורה, זו הסיבה שעברתי ל-13, כי הרגשתי שה-10 עוזר לי, אבל לא הרגשתי הבדל אמיתי בין הטיטאן שלי לחגורה זולה, כי פשוט עברתי את הלחץ שהחגורה יכולה לייצר לי

כמה עלה הSBD
הצלחתי להשיג בהנחה מהנבחרת שלי ב-170 יורו כולל משלוח.

הגעתי לפי 2.5 בסקוואט, ולפי 3 דדליפט, נראה לך ש 13 מ"מ יהיה כזה הבדל?
הבדל אתה בטוח תרגיש, 13 זו הרגשה שונה לחלוטין, השאלה היא האם יש בה צורך. אם אתה מרגיש שהיא עדיין נותנת לך המון תמיכה אז גם 10 זה בסדר, אבל אם אתה מרגיש שההבדל קיים אבל לא משמעותי אז אתה תרוויח מ-13.

אתה יודע אם יש תחרויות שפוסלות את זה?
גם ב-IPF, שהם הכי נוקשים מבחינת ציוד, מותר עד 13 מ"מ (חגורות עבודת יד לפעמים חורגות מזה, אבל אף אחד לא ישב וימדוד את החגורה שלך).
וולאד אלחזוב קיבל לא מזמן את החגורה שלו מפיוניר, שהיא בעובי של 15 מ"מ, ואיתה הוא עשה את ה-525 שלו.

זה ממש כואב לעבור לזה?
לי יש ניסיון אישי רק עם ה-SBD, אבל יש כמה חברה במכון שלי שיש להם טיטאן בראהמה שהיא 13 (שאני לא יכול לשים כי הם 2 קטגוריות משקל מעלי), והן נוחות יותר כי זו עבודת יד, והם ופיוניר דואגים לשייף טוב את הקצוות ככה שהחגורה תהיה נוחה יותר, אבל SBD הכל חתוך בלייזר, אז הקצוות בולטים יותר, מה שיכול לצבוט אם אתה לא בפוזיציה טובה.
העובי עצמו לא כואב אם אתה יודע לכווץ טוב את השרירים, ויש לך מספיק שרירים, אבל אני מכיר מישהו ששבר צלע מה-SBD, ושמעתי על משהו כזה קורה בתחרות או 2. זה נדיר, אבל קורה.

יש בזה מינוס?
אם אתה עושה דדליפט קונבנציונלי וגם ככה מתקשה להיכנס לפוזיציה עם חגורה, זה פשוט יהיה קשה יותר כי היא יכולה לצבוט אותך, למרות שזה מה שקרה לי עם ה-SBD, לא בטוח שזה יקרה בחגורות שחתכו להם את הקצוות טוב. זה למה ראסל אורהיי עושה סקוואט עם ה-SBD שלו, ודדליפט עם חגורה 10 מ"מ של אינזר (עד שהוא איבד אותה...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית