הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עלייה במשקלי עבודה=מסת שריר?

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
האם עלייה במשקלי עבודה בהכרח תביא לעלייה במסת שריר ובוויזוליות של השרירים? או שיכול להיות מצב שהגוף רק מתחזק אבל אין עלייה נראית לעין במסת השריר? כי זה העצם מה שאני מרגיש

אז תמצא לי בחור אחד בחדר כושר שעובר את ה140 ואתה יכול לקרוא לו קטן.
לרוב זה כן פקטור כי להגיע למשקלים האלה מצריך גדילה משמעותית כבר.

יש כל מיני איסלנדים כאלה שנולדו 3 מטר 250 קילו ומרימים בולי עץ מימי התיכון,אבל זה לא המצב פה.

רובנו עובדים מאוד קשה להגיע למספרים האלה ולכן אני בספק גדול שתמצא שחיף דוחק מספרים כאלה.
כנראה שאתה צודק אבל שוב יש ויש
לרוב כנראה כן צריך גודל או שומן בשביל לדחוק ככה
לא בהכרח שרירים

שאלה בקשר לזה,מתאמן שהתחיל להתאמן ליפני 4 חודשים+-.
התחיל עם בנץ מוט ריק אבל עלה לבנץ 72.5 ל4 חזרות/65 ל7 חזרות.
4 חודשים זה לא מספיק זמן בשביל היפרטרופיה משמעותית, בזמן הזה חוץ מהיפרטרופיה מסויימת יש הרבה התמקצעות

ראיתי במכון דוחקים 100 קילו בנץ
ונראים כאילו רק דרכו במכון
יש הבדל בין להצליח לדחוק 100 קילו לסט אחד או לכמה סטים, ובין להצליח להתקדם למשקלים כאלה רק לכמות סטים קטנה בשבוע, או לעשות הרבה סטים של הרבה תרגילי חזה בשבוע.
להתקדם רק במשקלים זה החלק הקל, להתקדם גם במשקלים וגם ביכולת העבודה זה החלק הקשה.
ו-100 קילו זה לא כזה משקל רציני

גם המון שומן יתן לו כוח.
שומן לא נותן כוח בכלום, במקסימום מקל על התנועה כי יש לך יותר על מה להישען, אבל שומן לא נותן כוח

שומן לא נותן כוח בכלום, במקסימום מקל על התנועה כי יש לך יותר על מה להישען, אבל שומן לא נותן כוח
הכוונה שלי הייתה למשקל גוף.
אדם בעודף משקל קיצוני ירים הרבה יותר מאדם רזה
בהנחה ששניהם לא מתאמנים.
נטו בגלל משקל גוף

הכוונה שלי הייתה למשקל גוף.
אדם בעודף משקל קיצוני ירים הרבה יותר מאדם רזה
בהנחה ששניהם לא מתאמנים.
נטו בגלל משקל גוף
זה רק במידה ויש לו יותר שריר, עודף המשקל לא יעזור לו בכלום סתם ככה

אבל סביר להניח שאדם בעודף משקל גם פיתח מעט יותר שריר(בלי להתכוון) בגלל הצריכה המוגברת של קלוריות וחלבון.

עודף המשקל לא יעזור לו בכלום
אתה חושב שבחור שמן במשקל 120 ובחור רזה במשקל 60 יתחילו מאותו משקל בבנץ פרס?? אני סבור ב99% שהשמן ירים יותר.

אבל סביר להניח שאדם בעודף משקל גם פיתח מעט יותר שריר(בלי להתכוון) בגלל הצריכה המוגברת של קלוריות וחלבון.
הבדל קטן אם בכלל, למרות שאין שום דרך לדעת מה כן ומה לא. אבל העובדה שהוא שמן יותר לא תעזור לא בכלום, אם תשווה אנשים בגובה זהה ומסת שריר שווה

אתה חושב שבחור שמן במשקל 120 ובחור רזה במשקל 60 יתחילו מאותו משקל בבנץ פרס?? אני סבור ב99% שהשמן ירים יותר.
בחור ששוקל 120 קילו במקרה הרע יש לו 60 קילו מסת שריר, והרזה במקרה הטוב יש לו 50, ככה שגם עם העדפה לרזה יהיה לו פחות מסת שריר. אבל אם תשווה 2 אנשים על אותו גובה, אחד שוקל 80 ושמן ואחד שוקל 70 ורזה ההבדל יהיה קל מאוד, ובעיקר יסתמך על מנופים שונים לטובת השמן

באופן ישיר (אבל זה לא הדבר היחיד) אם זה היה רק זה אז לא הייתי רואה אנשים שמבצעים 70 בנץ עם חזה יותר גדול משל אנשים עם 100 (נכון שזה גם תלוי ביחס) כנראה זו גנטיקה במובן של איך הגוף מגיב להיפרטרופיה אל מול התייעלות עצבית, סיבי שריר וכו'. בתכלס זה לא סותר את הכותרת אבל יש אנשים שמתפלאים איך אני יותר חזק מX אבל הוא יותר גדול ממני...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית