עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה שאתה צודק אבל שוב יש וישאז תמצא לי בחור אחד בחדר כושר שעובר את ה140 ואתה יכול לקרוא לו קטן.
לרוב זה כן פקטור כי להגיע למשקלים האלה מצריך גדילה משמעותית כבר.
יש כל מיני איסלנדים כאלה שנולדו 3 מטר 250 קילו ומרימים בולי עץ מימי התיכון,אבל זה לא המצב פה.
רובנו עובדים מאוד קשה להגיע למספרים האלה ולכן אני בספק גדול שתמצא שחיף דוחק מספרים כאלה.
למשל,בחור גבוה ושמן,נניח 120 קילו. אני יכול לדמיין שיתחיל לעבוד עם 80-90 בתחילת דרכו. אפילו 100לרוב כנראה כן צריך גודל או שומן בשביל לדחוק ככה
אם הוא לא עשה בחיים בנץ?למשל,בחור גבוה ושמן,נניח 120 קילו. אני יכול לדמיין שיתחיל לעבוד עם 80-90 בתחילת דרכו. אפילו 100
4 חודשים זה לא מספיק זמן בשביל היפרטרופיה משמעותית, בזמן הזה חוץ מהיפרטרופיה מסויימת יש הרבה התמקצעותשאלה בקשר לזה,מתאמן שהתחיל להתאמן ליפני 4 חודשים+-.
התחיל עם בנץ מוט ריק אבל עלה לבנץ 72.5 ל4 חזרות/65 ל7 חזרות.
יש הבדל בין להצליח לדחוק 100 קילו לסט אחד או לכמה סטים, ובין להצליח להתקדם למשקלים כאלה רק לכמות סטים קטנה בשבוע, או לעשות הרבה סטים של הרבה תרגילי חזה בשבוע.ראיתי במכון דוחקים 100 קילו בנץ
ונראים כאילו רק דרכו במכון
שומן לא נותן כוח בכלום, במקסימום מקל על התנועה כי יש לך יותר על מה להישען, אבל שומן לא נותן כוחגם המון שומן יתן לו כוח.
הכוונה שלי הייתה למשקל גוף.שומן לא נותן כוח בכלום, במקסימום מקל על התנועה כי יש לך יותר על מה להישען, אבל שומן לא נותן כוח
זה רק במידה ויש לו יותר שריר, עודף המשקל לא יעזור לו בכלום סתם ככההכוונה שלי הייתה למשקל גוף.
אדם בעודף משקל קיצוני ירים הרבה יותר מאדם רזה
בהנחה ששניהם לא מתאמנים.
נטו בגלל משקל גוף
אתה חושב שבחור שמן במשקל 120 ובחור רזה במשקל 60 יתחילו מאותו משקל בבנץ פרס?? אני סבור ב99% שהשמן ירים יותר.עודף המשקל לא יעזור לו בכלום
הבדל קטן אם בכלל, למרות שאין שום דרך לדעת מה כן ומה לא. אבל העובדה שהוא שמן יותר לא תעזור לא בכלום, אם תשווה אנשים בגובה זהה ומסת שריר שווהאבל סביר להניח שאדם בעודף משקל גם פיתח מעט יותר שריר(בלי להתכוון) בגלל הצריכה המוגברת של קלוריות וחלבון.
בחור ששוקל 120 קילו במקרה הרע יש לו 60 קילו מסת שריר, והרזה במקרה הטוב יש לו 50, ככה שגם עם העדפה לרזה יהיה לו פחות מסת שריר. אבל אם תשווה 2 אנשים על אותו גובה, אחד שוקל 80 ושמן ואחד שוקל 70 ורזה ההבדל יהיה קל מאוד, ובעיקר יסתמך על מנופים שונים לטובת השמןאתה חושב שבחור שמן במשקל 120 ובחור רזה במשקל 60 יתחילו מאותו משקל בבנץ פרס?? אני סבור ב99% שהשמן ירים יותר.