הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמצע מסה

ניר זוהר

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
44
150
11
אני יודע שהתמונות לא ברורות אבל השאלה אם להמשיך מסה אחרי חודשיים המשקלים רשומים...אני מתכוון אם התווספו שומנים בבטן תחתונה / צדדים ברמה של לעצור ?
גובה 1.71 הלכתי על מסה בינונית לא נקייה לא מלוכלכת בערך 700+
8 קג בערך בחודשיים שבערך 3 קג נוזלים
זה משאיר 2.5 קג עליה לכל חודש
כמה קג בערך בקצב הזה אני יכול להמשיך לפני שאני יגיע ל15% שומן ?
מעריך בתמונה לפני בערך 8%
במצב הנוכחי הייתי מנחש 11%

תודה למי שמנסה לעזור 😃

קבצים מצורפים

• 20190217_200530.jpg
    20190217_200530.jpg
    KB 43.6 · צפיות: 176
  • פותח/ת השרשור
קפצתי על שומן כי 9 פר גרם מאשר 4 עדיף
יש גם קושי לאכול כל כל הרבה בגלל זה יש גיינר בשלוף 150 גרם שווה ל600 קלוריות
אבל כן שורה תחתונה פשוט לגרוס ולהרוס
‍♂️

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190220-140357_Excel.jpg
    Screenshot_20190220-140357_Excel.jpg
    KB 106 · צפיות: 51
קפצתי על שומן כי 9 פר גרם מאשר 4 עדיף
יש גם קושי לאכול כל כל הרבה בגלל זה יש גיינר בשלוף 150 גרם שווה ל600 קלוריות
אבל כן שורה תחתונה פשוט לגרוס ולהרוס
‍♂️
אף פעם לא ספרתי את הקלוריות שלי, אבל רק מלהסתכל על שלך, אני כנראה אוכל איזה 5000-6000 קלוריות ביום.
רק ארוחת בוקר שלי זה ליטר מיץ גזר ותפוח, בערך 150 גרם שיבולת שועל (לפני בישול) עם דבש וצימוקים, ו 4 ביצים וגם אבוקדו מידי פעם. וזה הארוחה הקטנה שלי, יש לי עוד כמה ארוחות ביום.
זה נורא מעניין להיחשף ככה למה שאני אוכל, עכשיו אני מבין למה ההוצאות שלי על אוכל כל כך גבוהות, אני אוכל פי 2 ממך ופי 3 מבן אדם רגיל.
ואני רק שוקל 82.5.
מדהים.

בגדול אחרי שאני יודע שאני צורך את כל מה שהגוף צריך לא משנה הרי מאיפה אני ישלים את הקלוריות
פשוט אפשר לקחת מקור שומן טוב ולצרוך ממנו קלוריות עד שאני סוגר את המכסה היומית?
נגיד שקדים 50 גרם יתן 320 קלוריות בערך ופה לסגור את היום?
או אבוקדו וכו לא משנה מה כי חלבון יש יותר ממספיק ופחמימות או שומן לא באמת משנה מה.

נכון.

אף פעם לא ספרתי את הקלוריות שלי, אבל רק מלהסתכל על שלך, אני כנראה אוכל איזה 5000-6000 קלוריות ביום.
רק ארוחת בוקר שלי זה ליטר מיץ גזר ותפוח, בערך 150 גרם שיבולת שועל (לפני בישול) עם דבש וצימוקים, ו 4 ביצים וגם אבוקדו מידי פעם. וזה הארוחה הקטנה שלי, יש לי עוד כמה ארוחות ביום.
זה נורא מעניין להיחשף ככה למה שאני אוכל, עכשיו אני מבין למה ההוצאות שלי על אוכל כל כך גבוהות, אני אוכל פי 2 ממך ופי 3 מבן אדם רגיל.
ואני רק שוקל 82.5.
מדהים.

וואוו, איך אתה מספיק להכין את כל האוכל שלא לדבר על לאכול אותו? אם אתה אוכל כמו שאתה אומר זה להיות תקוע במטבח ובשולחן ולטחון אוכל, ועוד שאלה 6 אלף קלוריות זה מטורף אתה בטוח עולה גם באחוזי שומן לא ככה? כמה קלוריות אתה שורף ביום?

אצטרך להיזהר.
הנה עוד כמה פרטים על האדם ששתה יותר מידי גזר Carrot‐Juice Addiction Cited in Briton's Death.
הבחור היה מדען, אבל חוץ ממיץ גזר הוא לקח 70 מליון יחידות של וויטמין A בכדור וקיבל הרעלת כבד כמו של אלכוהוליסטים.
ברעיון אין וויטמין A בגזר, יש בטאקרוטן שנהפך בגוף לוויטמין A, כך שקשה (בלתי אפשרי) לקבל הרעלת וויטמין A מגזר.
זה בגלל שהבחור לקח כמות מטורפת של וויטמין A. מסכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית