הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 חודשים הורמונאלים יוצאים לדרך,מוזמנים כולם להיכנס

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אהלן חברים, היום התחיל מסע של 4 חודשים שעליו אפרט הכל מהכל בהמשך.

רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה

מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח

השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.

פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.

בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)

מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה

מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן

השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה

שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.

Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים

ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.

לטרוזול בהישג יד.

אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי

כבר בערך חודש בבית פצוע,בגלל הטסט ישן 5-6 שעות וזה מספיק לי,קם רענן,חדש ומלא אנרגיה.
ובין worms לgod of war מוצא כמה שעות להתאמן ולבשל.

בקרוב הפינוק ייגמר אבל

חח לא מזמן חיפשתי worms עם אונליין, התגעגעתי...

אשמח ליעץ לך על האימונים והתזונה ה"אורגנית" שלי שנתנה לי את הכוח שלי בלי עין הרע.
לא יודע לגבי אורגנית, אבל הכי הרבה מסת שריר וכוח צברתי כשאכלתי כל יום לצהריים 400 גרם נקניק מקצב של בשר חזיר פלוס בערך 200 גרם בטטה, ופיצה שלמה 3 פעמים בשבוע.

בכל מקרה @dox ו @elchonon אני מבין את ההתנגדות שלכם לסטרואידים, גם אני די נגד זה, אבל יש נו פורום סטרואידים ותרופות מסיבה, אם זה כדי לייעץ לאנשים האם יש היגיון להתחיל במצב שלהם (לא המלצה, היגיון), איך כדאי להתחיל ואיך לעבוד בכללי, ולשפוך ידע כללי, זה לא פורום מניעה.
אנחנו צריכים להיות כמה שיותר פתוחים בנושא, אבל גם אחראיים. אם אנחנו יכולים לעזור למישהו לפעול בצורה חכמה יותר אז אנחנו נעשה את זה, בין אם זה נראה לנו מתאים או לא. אז אני מבקש ממכם תגובות לעניין, אם אתם חושבים שמישהו ממש לא מתאים לשימוש בסטרואידים בשמחה תגידו לו משהו, אבל אם זה מישהו שכן יודע מה הוא עושה ויכול להתחיל עם סטרואידים בראש שקט, אז בבקשה אל תגיבו תגובות לא קשורות

בכל מקרה @dox ו @elchonon אני מבין את ההתנגדות שלכם לסטרואידים, גם אני די נגד זה, אבל יש נו פורום סטרואידים ותרופות מסיבה, אם זה כדי לייעץ לאנשים האם יש היגיון להתחיל במצב שלהם (לא המלצה, היגיון), איך כדאי להתחיל ואיך לעבוד בכללי, ולשפוך ידע כללי, זה לא פורום מניעה.
אנחנו צריכים להיות כמה שיותר פתוחים בנושא, אבל גם אחראיים. אם אנחנו יכולים לעזור למישהו לפעול בצורה חכמה יותר אז אנחנו נעשה את זה, בין אם זה נראה לנו מתאים או לא. אז אני מבקש ממכם תגובות לעניין, אם אתם חושבים שמישהו ממש לא מתאים לשימוש בסטרואידים בשמחה תגידו לו משהו, אבל אם זה מישהו שכן יודע מה הוא עושה ויכול להתחיל עם סטרואידים בראש שקט, אז בבקשה אל תגיבו תגובות לא קשורות
אבל אם הדעה שלי שצריך להימנע לגמרי מחומרים מסוכנים ולא חוקיים, אני לא יכול להביע את זה?
אני מכבד את זה שיש פורום לסטרואידים, ומי שמזריק, אני שמח שיש לו מקום להתיעץ עם מנוסים ממנו כמו עם פרוזן, שעזר להמון מזריקים לצמצם ולמנוע נזקים לבריאות ולגוף שלהם.
אני גם מבין אנשים שכבר סגורים על להזריק והם מקבלים כאן עצות ומידע ומשתפים את הדרך היעילה והבטוחה ביותר.
אבל כמו שאם ילד יבקש להזריק לפני שהוא ניכנס אפילו למכון, כולנו נביע את דעתינו שזה רעיון לא טוב.
למה אני לא יכול להסתכל על מזריקים ולהגיד "חבל עליך, איכפת לי ממך, אל תעשה את זה"?
או לפחות להגיד על חומר ספציפי שלדעתי הוא מסוכן יותר מעישון נגיד (לא שאני טוען ככה), או להגיד שאני מתנגד ובז לדרכי קיצור?

מקבל לחלוטין,מספיק להגיד פעם אחת אבל.
אז אל תענה, אל תגיד לי אני 15.5 אחרי שאני מראה לך מה זה 15%

אני מבין את ההתנגדות שלכם לסטרואידים

אני ממש לא נגד סטרואידים
אני נגד כל מה שרע ובעד כל מה שטוב

סתם
אני נגד זה שהוא אומר למישהו שהוא לא הגיע רחוק מספיק כטבעי ולכן שלא יקח סטרואידים כשהוא באותו מצב
ואני נגד להגיד שסטרואידים זה בריא או תורמים לאורח חיים בריא

אבל אם הדעה שלי שצריך להימנע לגמרי מחומרים מסוכנים ולא חוקיים, אני לא יכול להביע את זה?
אתה יכול, ובמקרים בהם באמת בנאדם לא צריך להתקרב לחומרים, כמו ילד בלי ניסיון עם 60 קילו בנצ', זה מבורך.
אבל במקום שכן לסטרואידים יש מקום, והאם כדאי או לא זה נתון לדיון, לבוא ולהביע התנגדות כל פעם מחדש זה שווה ערך להיות האדם המוזר שנושא שלט באמצע הרחוב וצועק את הדעות שלו. זה לא עוזר באמת, לא לוקחים אותך ברצינות, זה לא מוביל לדיון רציני, ופשוט אין לזה מקום.
אני לא אוסר עליך להגיב או משהו, אבל אני רוצה שתחשוב ותבין מתי העצה שלך תועיל ומתי לא, לא כל עצה שווה זהב.

למה אני לא יכול להסתכל על מזריקים ולהגיד "חבל עליך, איכפת לי ממך, אל תעשה את זה"?
גם כאן, אני חושב שאתה צריך לעשות טוב טוב את ההדל בראש שלך בין מה אפשר לעשות, למה כדאי לעשות בנסיבות הקיימות. נכון שקיצורי דרך זו לא השיטה העדיפה, אבל אולי הבנאדם שרוצה את קיצור הדרך הזה מנסה להתקדם בעבודה, להקים משפחה תוך כדי, ורוצה גם להתאמן ולקבל תוצאות טובות, אבל פשוט אין לו את הזמן והיכולת להשקיע באימונים רציניים במיוחד, תזונה נכונה, ואורח חיים שייתן לו את המקסימום מהמצב הטבעי שלו? אולי זה בנאדם שרוצה תוצאות, אבל פשוט החיים שלו לא סובבים סביב כושר? אלה קיצורי דרך, אבל אפשר להשתמש בהם כל עוד אתה יודע למה אתה נכנס ואתה מבין שקיצור הדרך הזה הוא בשבילך, וגם יעזור לך
סתם
אני נגד זה שהוא אומר למישהו שהוא לא הגיע רחוק מספיק כטבעי ולכן שלא יקח סטרואידים כשהוא באותו מצב
ואני נגד להגיד שסטרואידים זה בריא או תורמים לאורח חיים בריא
סבבה, רק טיפ לחיים - אל תתחיל דיון עם נקודת מוצא שבה אתה מאמין שאתה צודק והאחר טועה, ואתה צריך ללמד אותו, אם אתה לא מספיק בקיא בחומר כדי לתת טיעונים משכנעים.
וואלה בדיון שהיה, וגם פה, אתה לא משכנע, אתה רק מתנגד למה שנאמר, ולא הראת בדיונים האלה שההתנגדות שלך באה ממקום של ידע, זה נתפס יותר כמו "עליונות מוסרית" שהרגשת שיש לך.
אני לא אומר את זה כדי לרדת עליך, אני אומר את זה כדי שתבין למה נוצר אנטי

אתה יכול, ובמקרים בהם באמת בנאדם לא צריך להתקרב לחומרים, כמו ילד בלי ניסיון עם 60 קילו בנצ', זה מבורך.
אבל במקום שכן לסטרואידים יש מקום, והאם כדאי או לא זה נתון לדיון, לבוא ולהביע התנגדות כל פעם מחדש זה שווה ערך להיות האדם המוזר שנושא שלט באמצע הרחוב וצועק את הדעות שלו. זה לא עוזר באמת, לא לוקחים אותך ברצינות, זה לא מוביל לדיון רציני, ופשוט אין לזה מקום.
אני לא אוסר עליך להגיב או משהו, אבל אני רוצה שתחשוב ותבין מתי העצה שלך תועיל ומתי לא, לא כל עצה שווה זהב.

גם כאן, אני חושב שאתה צריך לעשות טוב טוב את ההדל בראש שלך בין מה אפשר לעשות, למה כדאי לעשות בנסיבות הקיימות. נכון שקיצורי דרך זו לא השיטה העדיפה, אבל אולי הבנאדם שרוצה את קיצור הדרך הזה מנסה להתקדם בעבודה, להקים משפחה תוך כדי, ורוצה גם להתאמן ולקבל תוצאות טובות, אבל פשוט אין לו את הזמן והיכולת להשקיע באימונים רציניים במיוחד, תזונה נכונה, ואורח חיים שייתן לו את המקסימום מהמצב הטבעי שלו? אולי זה בנאדם שרוצה תוצאות, אבל פשוט החיים שלו לא סובבים סביב כושר? אלה קיצורי דרך, אבל אפשר להשתמש בהם כל עוד אתה יודע למה אתה נכנס ואתה מבין שקיצור הדרך הזה הוא בשבילך, וגם יעזור לך
האמת שלא איכפת לי להיות אקטיביסט, תמיד רציתי להיות אחד כזה, אני לא באמת אקטיביסט פה. אלא רק כשאני קורה משהו באמת מקומם, כמו "סטרואידים יותר בריאים מעישון" או משהו שנישמע מעודד להזריק.
יש לי תפיסת חיים קצת שונה משלך בעניין בריאות והתזונה שאני מעדיף (ודרך אגב, אני לא אוכל מזון אורגני, גם בגלל שאין פיקוח בארץ, וגם בגלל שזה מה זה יקר, וגם "בשביל מה?"), וגם למה אני מגדיר דרך אימונים בריאה ותקינה.
שכל אחד יעשה מה שבא לו, ואני לא אשנה את העולם.
אבל במידה ויש דיון בפורום, ואנשים חולקים את דעתם, אני אצטרף ואביע את דעתי.
אני אף פעם לא אזרוק את דעתי אם אין דיון על הנושא כבר.

סבבה, רק טיפ לחיים - אל תתחיל דיון עם נקודת מוצא שבה אתה מאמין שאתה צודק והאחר טועה, ואתה צריך ללמד אותו, אם אתה לא מספיק בקיא בחומר כדי לתת טיעונים משכנעים.
וואלה בדיון שהיה, וגם פה, אתה לא משכנע, אתה רק מתנגד למה שנאמר, ולא הראת בדיונים האלה שההתנגדות שלך באה ממקום של ידע, זה נתפס יותר כמו "עליונות מוסרית" שהרגשת שיש לך.
אני לא אומר את זה כדי לרדת עליך, אני אומר את זה כדי שתבין למה נוצר אנטי
רגע גם אתה חושב שהוא 15% שומן?

האמת שלא איכפת לי להיות אקטיביסט, תמיד רציתי להיות אחד כזה, אני לא באמת אקטיביסט פה. אלא רק כשאני קורה משהו באמת מקומם, כמו "סטרואידים יותר בריאים מעישון" או משהו שנישמע מעודד להזריק.
יש לי תפיסת חיים קצת שונה משלך בעניין בריאות והתזונה שאני מעדיף (ודרך אגב, אני לא אוכל מזון אורגני, גם בגלל שאין פיקוח בארץ, וגם בגלל שזה מה זה יקר, וגם "בשביל מה?"), וגם למה אני מגדיר דרך אימונים בריאה ותקינה.
שכל אחד יעשה מה שבא לו, ואני לא אשנה את העולם.
אבל במידה ויש דיון בפורום, ואנשים חולקים את דעתם, אני אצטרף ואביע את דעתי.
אני אף פעם לא אזרוק את דעתי אם אין דיון על הנושא כבר.
אני רק אגיד לך שלפעמים זה נראה פשוט לא במקום, שלא נראה שאתה מציע פתרון ריאלי, אלא פתרון שעובד לך בנסיבות שלך. אני רק אומר לך מה אני רואה, אתה מוזמן להקשיב לי או שלא

רגע גם אתה חושב שהוא 15% שומן?
זה באמת כל מה שהצלחת להבין מכל מה שאמרתי?

וזה נכון. היכולת לשפוט אחוז שומן של אנשים לפי תמונות מהאינטרנט זה לא ידע. וכל מה שהיה בדיון האחר, זה בהחלט לא היה ידע
כן היכולת להגיד שהוא לא 15% שומן אמורה להיות לכל אדם בר היגיון

גם אני אגיד לבן אדם שאומר לי שכדור הארץ שטוח שהוא טועה בלי להוכיח את זה

כן היכולת להגיד שהוא לא 15% שומן אמורה להיות לכל אדם בר היגיון

גם אני אגיד לבן אדם שאומר לי שכדור הארץ שטוח שהוא טועה בלי להוכיח את זה
גם לי הוא נראה מעל זה, אבל אין לי מספיק מידע כדי להגיד את זה מספיק בביטחון, ואני מאמין שאם לי אין מספיק מידע, גם לך אין

גם לי הוא נראה מעל זה, אבל אין לי מספיק מידע כדי להגיד את זה מספיק בביטחון, ואני מאמין שאם לי אין מספיק מידע, גם לך אין
רשמתי למעלה בהודעה הארוכה.
אני לא מצליח להתאמן,הגוף מרוקן לגמרי מאנרגיה,atp,גליקוגן וכל פעולה פשוטה,אפילו עלייה במדרגות היא מעייפת
אבל אני חושב שרזיתי קצת ב6 ימים האלה.
מה אומר קונור?
@kotzer
אין לך מספיק ידע להגיד שזה לא 15% שומן או קרוב ל15?

• פותח/ת השרשור
תודה לkotzer, מעריך מאוד את יכולות ההסברה שלך.
(וההתערבות כשצריך)

אני מחדד,אני טוען שבתמונה האחרונה שהעליתי (flex בעמידה) אני באיזור ה17 אחוז ומאז עד היום ירדתי איזה 1-1.5%.

בכל מקרה,בחזרה למטרה העיקרית של הלוג הזה.
ביום שישי מנסה 5rm חדש ל130, אעדכן.

@kotzer
אין לך מספיק ידע להגיד שזה לא 15% שומן או קרוב ל15?
ראית פעם את ריי וויליאמס? הוא נראה 50% שומן, בפועל הוא 24%.
מראה יכול להטעות. אז 15% הוא כנראה לא, אבל לא חייב להיות רחוק משם. צריך לבוא לבדוק בתור מינימום עם קליפר.

ושוב, אתה נטפל לנקודה הלא נכונה, הדיון שלי איתך הוא לא על אחוז השומן של פרוזן כי זה באמת לא מעניין אותי, הדיון הוא שאתה רק בא באנטי בלי טיעונים משכנעים, ובלי הידע המתאים לשכנע מישהו, אבל עדיין מוכן לריב איתו עד אחרית הימים בלי לקדם את הדיון

אם ריי 24%, אז אני אחוז אחד.
אותה כתבה שרשמה את זה, גם כתבה שהוא מתאמן טבעי.
טכנית אין להם איך להוכיח שהוא לא טבעי, הוא עובר בדיקות.
וכן, הוא עבר בדיקה ונמצא שיש לו 24% שומן, תאמין או לא. זה לא מדוייק לחלוטין כי זה לא היה דקסה, כי הוא לא נכנס במכונה, אבל עם בדיקה עדיין מדוייקת מצאו לו 24%

טכנית אין להם איך להוכיח שהוא לא טבעי, הוא עובר בדיקות.
ביננו, אף אחד לא באמת חושב שהוא טבעי, הוא טבעי כמו אדי הול, ורוני קולמן.
וכן, הוא עבר בדיקה ונמצא שיש לו 24% שומן, תאמין או לא. זה לא מדוייק לחלוטין כי זה לא היה דקסה, כי הוא לא נכנס במכונה, אבל עם בדיקה עדיין מדוייקת מצאו לו 24%
הדרך היחידה שהוא 24% שומן זה אם יש לו עצמות כבדות מאוד 😉.
אני לא צריך שום מכשיר כדי לדעת שהוא הרבה, אבל הרבה מעל 24%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית