הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי קוביות חיי אינם חיים (לוג חיטוב 5x5)

עלייה פסיכית..מעניין אותי לדעת, כמה בערך ריסטים עשית ללחיצת חזה ופרס בתוך 3 החודשים האלה?

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי בכלל, פשוט המשכתי לנסות גם אם נכשלתי פעמיים 🤡
אבל גם אף פעם לא נכשלתי במשקל יותר מ-2 אימונים ברצף, אז זה לא היה כזה נוראי.

• פותח/ת השרשור
אימון 1 שבוע 1:
Squat 1x5 55kg, 67.5kg, 82.5kg, 95kg, 110kg
BP 1x5 35kg, 45kg, 55kg, 62.5kg, 72.5kg
Chin ups BW 3x5

לא עשיתי BoR כי לא הספקתי לקרוא את הפרק בספר כמו שצריך והנחתי שאני לא אעשה את זה כמו שצריך, אז אני אחכה עם זה לאימון שקורן או אלכס יהיו נוכחים. חוץ מזה היה אימון קליל ונחמד, ונהנתי היום מלא להרגיש מפוצץ כל היום כמו ב-3 חודשים האחרונים.

הלכת היום? חצוף.
אתה לא יודע שמתאמנים מחר?
ומה הבעיה ב-BOR?

לגבי המשפט האחרון שלך, אני מה-זה מתפתה להיות באותו מצב....

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה באתי היום באמת, אבל אלכס בטח יהיה מרוצה שהוא לא צריך להחזיק את המוט. מקסימום אני אחכה ליום רביעי בשביל האימון הבא, ואז אני אוכל לספר לך כמה זה נחמד לאכול רק מתי שאתה רעב.
ואין בעיה מיוחדת בBor, פשוט לא עשיתי את זה אף פעם ולא ידעתי אם אני עושה את זה בצורה ליצנית או לא.

ואני אשמח לעשות מתח במקום Bor, זה נראה לי הרבה פחות מציק.

אתה יכול לעשות פעם בפרונציה פעם בסופנציה (ראשון וחמישי), אם בא לך לכשל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה סתם מקנא שאני אהיה חטוב!!!
ועד כמה שהרעיון של לעשות רק מתח קוסם לי, אולי אני אתן לbor ניסיון לפני שאני שולל לגמרי, מקסימום מתח תמיד יש.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי מקורן את הרושם שקלינים לא יעבדו טוב בתוכנית הזאת, אם לדעתך כן אני אשמח פשוט להמשיך עם הקלינים.

• פותח/ת השרשור
הוא מוסמך קמפוס שיאים!!
חוץ מזה שלפעמים אין לי איך, או אני לא זוכר, לשאול אותך 😛

וכן, נזכרתי אתמול בלילה שרציתי לצלם את עצמי לפני. אז יש לי תמונות מ-86.

הוא מוסמך קמפוס שיאים!!

גם אני, אחי!!!

חוץ מזה שלפעמים אין לי איך, או אני לא זוכר, לשאול אותך 😛

יש מסנג'ר. חוץ מזה אתה לא באמת צריך לשאול. תעשה מה שבא לך, ככה תלמד משהו.

אתה יכול גם לעשות אימון קלין, והאימון השני חתירה למשל.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה לגוון, אולי פחות ישעמם לי ככה. אני אשמור את המתח לימים שהמשקולנים המציקים מחליטים לתפוס לי את כל הבמות.

---------- התגובה התווספה 22-03-2010 ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-03-2010 ב 19:41 ----------

טוב בנתיים התזונה הולכת נחמד מאוד, אני רק תוהה בערך מתי מתחילים להרגיש את התופעות לוואי של ההימנעות מפחממות. חוץ מזה, ירדתי חצי קילו + מאתמול להיום, אבל הבנתי שירידה ענקית במשקל בגלל נוזלים בשבוע הראשון היא נורמלית.

אני אנסה לגוון, אולי פחות ישעמם לי ככה. אני אשמור את המתח לימים שהמשקולנים המציקים מחליטים לתפוס לי את כל הבמות.

---------- התגובה התווספה 22-03-2010 ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-03-2010 ב 19:41 ----------

טוב בנתיים התזונה הולכת נחמד מאוד, אני רק תוהה בערך מתי מתחילים להרגיש את התופעות לוואי של ההימנעות מפחממות. חוץ מזה, ירדתי חצי קילו + מאתמול להיום, אבל הבנתי שירידה ענקית במשקל בגלל נוזלים בשבוע הראשון היא נורמלית.
אמצע-סוף, אם אתה עושה מיקרולואדינג כמו שצריך יכול להיות שתוכל לשמר יפה משקלים בתרגילים שהם לא תובעניים מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית