עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חופש לקחתי? לא לקחתי חופש כבר ארבעה חודשים! זחלתי לחד"כ ובקושי הצלחתי להרים את הידיים אחרי הסקוואט מכאבי האמות הנוראים האלה :(
אני מחזיק הכי רחב שאני יכול, כפות הידיים כבר נוגעות במתקן הזה שמוציאים ממנו את המוט. אלכס גם לא מצליח לזהות ממה זה נגרם, האחיזה נראית בסדר. אולי זה משהו שכל מי שמתחיל לעשות לואו בר צריך להתמודד איתו, אבל זה כואב ברמה שקשה להמשיך עם הלחיצות אחרי הסקוואט.
לדעתי זה יכולה להיות בעיה שנובעת מהזווית של המרפקים, או מכך שאתה מפעיל יותר מידי
כח בניסון לדחוף את המוט לתוך הגב, כמה זמן אתה כבר עושה LB?
משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי. זה קורה האמת רק בסטים הכבדים, לפני כן אין כאבים או שיש רק אי נוחות. יכול להיות באמת שאני מנסה לתמוך במוט עם הידיים כי אני פוחד שהוא יזוז לי. אני אנסה כל מיני דברים באימון הבא, זה חייב להיפתר.
יפה מאוד, בקושי איבדת כוח ואיבדת הרבה משקל.
סחטיין היה לך חיטוב מוצלח.
בדרך כלל לא יוצאים לנייטרלי עם העמסה, אבל אם לא עשית הרבה זמן תעשה, אני הייתי עושה מתונה (לא להשתגע עם הפחמימות, פשוט לאכול יותר). *
כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.
כמה שקלת לפני ה"מסה" הקודמת?
מה התכנונים מבחינת אימונים ?
תודה. היה לא רע.
הממ, אז אני אקח את זה במתינות.
תודה.
לפני שהתחלתי SS שקלתי 63.5 על בערך 1% שומן יותר ממה שאני עכשיו.
מבחינת אימונים אני מתלבט בין להישאר על מדקאו ובין טקסס, אני לא חושב שאני אחזור ל-SS כי זה יצריך יותר אוכל ממה שאני רוצה לאכול כרגע.