הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי קוביות חיי אינם חיים (לוג חיטוב 5x5)

איזה חופש לקחתי? לא לקחתי חופש כבר ארבעה חודשים! זחלתי לחד"כ ובקושי הצלחתי להרים את הידיים אחרי הסקוואט מכאבי האמות הנוראים האלה :(

איזה חופש לקחתי? לא לקחתי חופש כבר ארבעה חודשים! זחלתי לחד"כ ובקושי הצלחתי להרים את הידיים אחרי הסקוואט מכאבי האמות הנוראים האלה :(

תחזיק יותר רחב, לי האמות הפסיקו לכאוב רק שעברתי לאחיזה רחבה.

אני מחזיק הכי רחב שאני יכול, כפות הידיים כבר נוגעות במתקן הזה שמוציאים ממנו את המוט. אלכס גם לא מצליח לזהות ממה זה נגרם, האחיזה נראית בסדר. אולי זה משהו שכל מי שמתחיל לעשות לואו בר צריך להתמודד איתו, אבל זה כואב ברמה שקשה להמשיך עם הלחיצות אחרי הסקוואט.

אני מחזיק הכי רחב שאני יכול, כפות הידיים כבר נוגעות במתקן הזה שמוציאים ממנו את המוט. אלכס גם לא מצליח לזהות ממה זה נגרם, האחיזה נראית בסדר. אולי זה משהו שכל מי שמתחיל לעשות לואו בר צריך להתמודד איתו, אבל זה כואב ברמה שקשה להמשיך עם הלחיצות אחרי הסקוואט.

לדעתי זה יכולה להיות בעיה שנובעת מהזווית של המרפקים, או מכך שאתה מפעיל יותר מידי
כח בניסון לדחוף את המוט לתוך הגב, כמה זמן אתה כבר עושה LB?

לדעתי זה יכולה להיות בעיה שנובעת מהזווית של המרפקים, או מכך שאתה מפעיל יותר מידי
כח בניסון לדחוף את המוט לתוך הגב, כמה זמן אתה כבר עושה LB?

משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי. זה קורה האמת רק בסטים הכבדים, לפני כן אין כאבים או שיש רק אי נוחות. יכול להיות באמת שאני מנסה לתמוך במוט עם הידיים כי אני פוחד שהוא יזוז לי. אני אנסה כל מיני דברים באימון הבא, זה חייב להיפתר.

משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי. זה קורה האמת רק בסטים הכבדים, לפני כן אין כאבים או שיש רק אי נוחות. יכול להיות באמת שאני מנסה לתמוך במוט עם הידיים כי אני פוחד שהוא יזוז לי. אני אנסה כל מיני דברים באימון הבא, זה חייב להיפתר.

כנראה שזה בגלל, הלחץ שאתה מפעיל בסטים הכבדים כתוצאה מכך שאתה רוצה להיות מאוד מכווץ, לי באחיזה צרה(הזרת על הטבעות)יש כאבים גם אם 60 קילו.

חיים זה נפוץ, זה מסתדר
גם לשלד, לטרול ולי זה היה
האמת זה כאב לי רק בשבוע הראשון שהתחלתי לשחק עם הגריפרים ולעשות סקוואט
אחר כך זה עבר (אחרי שבועיים לגמרי)

אתה כנראה מפעיל שרירים באמה שלא הפעלת מעולם בכוח כזה
תן לזה עוד קצת זמן, ולפני הלחיצות תנוח קצת ותלחץ בכל מקרה, לי דווקא הלחיצות העבירו את הכאב

אני אנסה להחזיק יותר רחב ולהוציא יותר את החזה בלי לדחוף את המוט לגב בטירוף. אולי יעזור..

כן, הבנץ׳ דווקא עזר אבל בפרס זה די סיוט.

טוב, מכיוון שזה נמשך גם ככה יותר זמן ממה שתכננתי וההשקעה שאני אצטרך לתת בשביל להגיע לאחוזים שיספקו אותי מבחינה חיצונית גדולה מדי ביחס לכמות הזמן שבה אני באמת "אהנה" מהם, אני אסיים את החיטוב ביום שבת (למרות שמעשית הוא יגמר כבר מחר, כי זאת ההעמסה).

נתונים לחיטוב:
משקל גוף - 85.5-86 - > 73.5
אחוז שומן - ~20 -> סביבות ה-13 אני מעריך. הרוב מצטבר לי בבטן אז קשה לי להגיד בביטחון מלא.
סקוואט - 117.5 3x5 -> שלישיה עם 120.
דדליפט: 1x5 140 -> חמישיה עם 135.
בנצ': 3x5 77.5 -> חמישיה עם 80.
פרס: 3x5 60 -> שלישיה עם 57.5.
כל המשקלי עבודה זה המשקלים האחרונים שהרמתי, לא שיאים שהגעתי אליהם בזמן החיטוב.
ה-PRs בזמן החיטוב היו:
סקוואט - שלישיה עם 125.
בנצ' - שלישיה עם 85.

מבחינת תזונה: אני אעשה העמסה מחר, ואחרי זה אני אתחיל מניטרלי דל פחמימה יחסית (סביבות ה-100 גרם ליום) ואעלה במידת הצורך.

תמונות יש של ה-"לפני" ואני אנסה לצלם היום או מחר בבוקר של "אחרי", אבל אני לא מפרסם בפורום. אם יש מישהו שאני מכיר וירצה לראות הוא יכול לבקש.

יפה מאוד, בקושי איבדת כוח ואיבדת הרבה משקל.
סחטיין היה לך חיטוב מוצלח.

בדרך כלל לא יוצאים לנייטרלי עם העמסה, אבל אם לא עשית הרבה זמן תעשה, אני הייתי עושה מתונה (לא להשתגע עם הפחמימות, פשוט לאכול יותר). *

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.
כמה שקלת לפני ה"מסה" הקודמת?
מה התכנונים מבחינת אימונים ?

יפה מאוד, בקושי איבדת כוח ואיבדת הרבה משקל.
סחטיין היה לך חיטוב מוצלח.

תודה. היה לא רע.

בדרך כלל לא יוצאים לנייטרלי עם העמסה, אבל אם לא עשית הרבה זמן תעשה, אני הייתי עושה מתונה (לא להשתגע עם הפחמימות, פשוט לאכול יותר). *

הממ, אז אני אקח את זה במתינות.

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.
כמה שקלת לפני ה"מסה" הקודמת?
מה התכנונים מבחינת אימונים ?

תודה.
לפני שהתחלתי SS שקלתי 63.5 על בערך 1% שומן יותר ממה שאני עכשיו.
מבחינת אימונים אני מתלבט בין להישאר על מדקאו ובין טקסס, אני לא חושב שאני אחזור ל-SS כי זה יצריך יותר אוכל ממה שאני רוצה לאכול כרגע.

תודה. היה לא רע.

הממ, אז אני אקח את זה במתינות.

תודה.
לפני שהתחלתי SS שקלתי 63.5 על בערך 1% שומן יותר ממה שאני עכשיו.
מבחינת אימונים אני מתלבט בין להישאר על מדקאו ובין טקסס, אני לא חושב שאני אחזור ל-SS כי זה יצריך יותר אוכל ממה שאני רוצה לאכול כרגע.

אתה יכול לעשות SS בלי לאכול כמו חזיר
אכילה של חזיר מתאימה לשחיפים
אתה לא בקטגוריה הזו
(אם אתה חושב שהאקרוס בטקסס זה שכונה אז אתה טועה, כי להבדיל מSS שאתה מתאושש ביומיים פה זה לוקח יותר, כמובן שפה אתה כבר מרים יותר ואתה צריך להיות ברמת מתאמן שהיא לא מתחיל)

תבחר תוכנית שמתאימה לרמה שלך, במיוחד אחרי חיטוב שהפוטנציאל להתחזק גדול יותר עקב מעבר ממאזן שלילי לניטראלי ולאחר מכן לחיובי

לא ראיתי אותך אבל לדעתי תמשיך עוד קצת את החיטוב, כי אתה תחזור מהר לא.ש גבוהים אם לא תתחטב טוב

טוב זאת תהיה ההודעת אימון האחרונה שלי בדיון הזה, לאימון הבא אני אפתח כבר דיון חדש.

Squat - 1x5 60, 80, 90, 1x2 100, 1x1 110
היה נורא כבד, כנראה בגלל השבוע הפסקה וההתרגלות לנעליים, אז פשוט שיחקתי קצת עם הסקוואט בשביל להתרגל.
BP 1x5 40, 50, 60, 67.5, 1x2 80
Deadlift 1x2 135
Chin ups 2x10 BW

יום ראשון אני כנראה כן אתחיל SS. לאור כמה כבד שהיה לי היום הסקוואט אני חושב שיהיה עדיף שאני אתחיל נמוך ואגיע חזרה למשקלי עבודה תוך שבוע-שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית