הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה להוריד רק 300 קלוריות ביום?

aviaaad

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-11
41
0
היי.1.84 שוקל 82.5 אני מתחיל חיטוב. פחות אוהב את כל העניין של החישובים והאמת גם אין לי בעיה לאכול הרבה פחות מהמאזן הניטראלי שלי. אם אני אוכל 160-150 גרם חלבון ביום(זה אין לי בעיה לחשב פחות או יותר) ופשוט יוסיף כמה פחמימות ושומן שיתחשק לי (ואני לא יעבור את הניטראלי אני כמעט בטוח) מה אתם אומרים? זה מסוכן? יכול לאבד מסת שריר?

ירידה קיצונית מידי בכמות קלוריות יכולה להוביל לאיבוד מסת שריר, פגיעה במערכות הורמונליות, תחושת עייפות ודיכאון, האטת בקצב חילוף חומרים וכו וכו, אה וכמובן לא בטוח שזה מועיל לירידה גדולה יותר במשקל.
בנוסף לזה ירידה מהירה מידי במשקל לא מחזיקה הרבה ולרוב יש עלייה חזרה של המשקל ואף יותר, ראה ערך כל הדיאטות כאסח שעושים.

כמה שתאכל פחות אתה מן הסתם כן תרד יותר מהר במשקל בניגוד למה שנאמר. עם כל שאר הדברים שנאמרו אני די מסכים. קח בחשבון שכל ירידה במשקל היא גם ירידה בשריר. אין דבר כזה להוריד רק שומן. כמה אחוז ממה שתוריד יהיה שומן וכמה שריר, זה כבר תלוי בלא מעט גורמים שאחד המרכזיים מבינהם הוא המאזן הקלורי שלך. כמה גדול שיהיה, ככה תאבד יותר שריר ביחס לשומן. כן, גם אם תצרוך 200 גרם חלבון ביום, למרות שצריכה מספקת של חלבון כן יכולה להקטין את אחוזי השריר שתאבד ביחס לשומן.

ממש לא נכון, תפריט דל קלוריות קיצוני בתוספת המון אירובי לא תגרום דווקא לירידה במשקל.
במצב כזה תהיה עלייה חדה ברמת הקורטיזול בגוף, האטת בקצב חילוף החומרים, סחיפת נוזלים דברים שלא ממש יעזרו להורדת שומן.
כמו כן הגוף מאותת שהוא במצב הרעבה מה ששוב יוריד את המטובליזים, וכן שיבושים במערכת ההורמונלית.

דבר ראשון, מטבוליזם לא נפגע כלכך מהר.
דבר שני אמרתי שאני מסכים עם רוב הדברים שאמרת, בין היתר לכך שירידה קיצונית ומהירה במשקל תגרום למצב שבו יהיה מאוד קשה לשמור על המשקל לאחר מכן. אך לטווח הקצר, ברור שכמה שתאכל פחות, תרד יותר מהר.

נערך לאחרונה:
בשביל שתפקוד התיאוריד יפגע,דהיינו המטבוליזם,צריך משהו כמו פחות מ1000 קלוריות ליום,לתקופה ארוכה

• פותח/ת השרשור
אני לא מרעיב את עצמי. אני אוכל מתי וכמה שבא לי ואפילו מעט יותר בשביל החלבון. פשוט להגיע לקצת פחות מהמאזן הניטראלי שלי זה לדחוף לעצמי אוכל בכח לפעמים. מה שמוזר קצת כי ככה הייתי אמור לרדת קיצונית במהלך חיי אבל זה החישוב שיוצא לי(ואתם לא רוצים לדעת כמה קשה היה לי לעשות מסה)

• פותח/ת השרשור
בשביל שתפקוד התיאוריד יפגע,דהיינו המטבוליזם,צריך משהו כמו פחות מ1000 קלוריות ליום,לתקופה ארוכה
פחות מ1000?0לא שמעתי על זה אתה אתה בטוח? זה אומר לא לאכול כמט פחמימות אלא רק חלבונים

זה אומר לא לאכול כמט פחמימות אלא רק חלבונים
לא.
זה אומר לאכול פחות 1000 קלוריות.
110 גרם שומן זה אלף קלוריות
לא דיברתי על חלבון בכלל.

לא משנה מאיפה הקלוריות מגיעות,לפי מחקר שקראתי,דיאטת קיצון,של פחות מ1000 קלוריות למספר שבועות,עלולה להוביל לפגיעה בתיאוריד

• פותח/ת השרשור
לא.
זה אומר לאכול פחות 1000 קלוריות.
110 גרם שומן זה אלף קלוריות
לא דיברתי על חלבון בכלל.

לא משנה מאיפה הקלוריות מגיעות,לפי מחקר שקראתי,דיאטת קיצון,של פחות מ1000 קלוריות למספר שבועות,עלולה להוביל לפגיעה בתיאוריד
אם אני צריך לאכול כל יום 2890 קלוריות כדי להיות במצב ניטראלי(בדקתי על פי אפליקציה) אז אם אני רוצה להוריד 1000 קלוריות זה אומר שאני צריך לאכול 1890 קלוריות ביום(או לחלופין לרוץ הרבה) אני צודק?

כן אני רואה שלא הבנת על מה דיברתי.

דיברתי על זה שלאכול כל יום,פחות מ1000 קלוריות.(לא 1000 פחות מהניטרלי). פשוט עד 1000 כל יום,יכול להוביל לפגיעה במטבוליזם ובתיאוריד.
וזה מקום שאתה מאוד לא רוצה להגיע אליו.מאוד.

בשביל חיטוב,תאכל בערך 500 פחות מהניטרלי
אז אם אני רוצה להוריד 1000 קלוריות

אתה מחפש להשבית את בלוטת התריס? זה לא משהו חיובי בכלל

• פותח/ת השרשור
כן אני רואה שלא הבנת על מה דיברתי.

דיברתי על זה שלאכול כל יום,פחות מ1000 קלוריות.(לא 1000 פחות מהניטרלי). פשוט עד 1000 כל יום,יכול להוביל לפגיעה במטבוליזם ובתיאוריד.
וזה מקום שאתה מאוד לא רוצה להגיע אליו.מאוד.

בשביל חיטוב,תאכל בערך 500 פחות מהניטרלי

אתה מחפש להשבית את בלוטת התריס? זה לא משהו חיובי בכלל
לא חח. פשוט חשבתי שאתה אמרת לי לאכול פחות 1000 קלוריות כל יום(מהניטראלי)
בכל מקרה תודה. עזרתם לי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית