עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה גרוע בזה?כי סוף סוף בחורות יכולות לעשות מה שהן רוצות
לדעתי הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להתחתן עם הראשונה/ראשון שלך
כי סוף סוף בחורות יכולות לעשות מה שהן רוצות
כי סוף סוף בחורות יכולות לעשות מה שהן רוצות
אתה אף פעם לא תדע אם אתה במערכת יחסים טובה או לא כי אין לך נקודת השוואה, ככה אני חושב, זה לא מדע מדוייק
אחי אחרי כמה שנים טובות עם אותה בחורה, הרגש ממש לא אותו הרגש כשהתחלתם לצאת בפעם הראשונה וזה לא משנה כמה כוסית היא תיהיה.אתה אף פעם לא תדע אם אתה במערכת יחסים טובה או לא כי אין לך נקודת השוואה, ככה אני חושב, זה לא מדע מדוייק
זה לא משנה, תתייחס לדעה שלו בכבוד, כמה שהיא מרגיזה אותך.קל לקבל, קשה לקבל התבטאויות נחרצות כאלה כמו של רקון שממש מעוררות כעס, הפצת פייק ניוז ודעות אינדבידואליות כמדעיות זה קו אדום אצלי
מה לא במקום?
כולנו מדברים כאן על אימונים, תזונה וחומרים בעוד שאולי ל5% אחוז מהפורום של הסמכה של מאמן, גג.מי אתה? יש לך הכשרה כפיסכולוג או רקע? אתה חושב שאתה יכול לבוא ולהגיד שאתה מתבסס על "מנגנונים פזיולוגיים בסיסיים" בלי הכשרה בתחום? זה מזכיר לי את מתנגדי החיסונים שמה שיש להם לענות תמיד זה "זה הגיוני שחיסון גורם לאוטיזם, זה פשוט היגיון"
אתה מפספס את הנקודה
אין לך שום סמכות לקבוע מה קורה פסיכולוגית ומה ההשפעות על אדם שחי חיי פרפר לטווח הקצר והארוך שכן קודם כל לא הגדרת חד משמעית מה הם התנאים לאורח חיים כזה, דבר שני אין לך שום גיבוי מלבד לצעוק "פסיכולוגיה בסיסית"! "היגיון"! ולתת לי הרצאה ביוטיוב של מישהו, אתה יודע שגם אליזבת הולמס עשתה טד נכון? ורופאים שרלטנים, בקיצור זה לא שווה כלום.
יש לך ראיית עולם מסויימת סבבה לגמרי, הבעיה מתחילה שהראיית עולם שלך הופכת להיות אקסיומה, אבל לא, זאת ממש לא אקסיומה שיש פגיעה נפשית מסקס מזדמן.
אין אקסיומות בפסיכולוגיה, רופאים מנתחים רואים כל יום גוף פתוח, אולי זה עושה משהו לנפש אולי לא, בכל מקרה הם עושים מה שהם אוהבים וכנ"ל ההסתכלות שלי לגבי סקס.
לגבי המחקר או מה שזה לא יהיה שהבאת לגבי אמאהות חד הוריות, תלמד להבדיל בין גורם משפיע לבין קורלציה, ואז תעלה לדיון מחקר מהסוג הזה.
לגבי קהות/כהות (אם כתבת את זה אליי) - יודע, אני הייתי ציני עם הבחור .
מה ההגדרה שלך למעט?הבעיה שנורא קשה למצוא היום נשים שכמעט ולא שכבו עם מעט גברים לא בילתי אפשרי אבל קשה מאוד למצוא בחורה טובה. התמזל מזלי ואני מאמין שיש פה גם כאלה. אבל לקח לי אשכרה 27 שנה למצוא בחורה כזאת. הדור שלנו פשוט זוועה..
אתה מדבר עם אדם מנותק מהמציאות, חבל על המאמץכולנו מדברים כאן על אימונים, תזונה וחומרים בעוד שאולי ל5% אחוז מהפורום של הסמכה של מאמן, גג.
אהבה זה משהו שמתעצם במערכות יחOים בריאות וטובות (כל אהבה, למשל משפחתית, חברית וכו)אחי אחרי כמה שנים טובות עם אותה בחורה, הרגש ממש לא אותו הרגש כשהתחלתם לצאת בפעם הראשונה וזה לא משנה כמה כוסית היא תיהיה.
זה לא משנה, תתייחס לדעה שלו בכבוד, כמה שהיא מרגיזה אותך.
כולנו מדברים כאן על אימונים, תזונה וחומרים בעוד שאולי ל5% אחוז מהפורום של הסמכה של מאמן, גג.
כל הפורום הזה מתבסס על דעות לא מקצועיות, כולל הדעות שלי. זה מה יש.
מה ההגדרה שלך למעט?
מה לגבי גברים? מי ששכב עם מעל 5 הוא פסול?
אתה מדבר עם אדם מנותק מהמציאות, חבל על המאמץ
אהבה זה משהו שמתעצם במערכות יחOים בריאות וטובות (כל אהבה, למשל משפחתית, חברית וכו)
הנאה מינית זה משהו שמורכב לשמר במערכות ארוכות.
בגלל זה למשל אני חושב שטוב להגביל את המגע המיני בקשר לרמה שגורמת להישאר עם תיאבון
זמן וחוויות טובות שווים להיקשרות, התמסרות, ועוד תולדות או יוצרות של אהבה.זה לא נכון. את זה תספר לזוגות עם ילדים. וסטטיסטיקת הגירושין מדברת בפני עצמה
אפשר הסבר, מה בדיוק לספר לזוגות עם ילדים?זה לא נכון. את זה תספר לזוגות עם ילדים. וסטטיסטיקת הגירושין מדברת בפני עצמה.
בתור גרוש - אני מסכים עם זה לחלוטין.אפשר הסבר, מה בדיוק לספר לזוגות עם ילדים?
ומה סטטיסטיקת הגירושים מספרת לדעתך? לי נגיד היא מספרת שהיום כל אחד ואחת חושב שהוא/היא משהו מיוחד ומגיע לו הכל ורוצה לקבל הכל בלי לתת ולהשקיע בהתאם.
חח ברצינות או בצחוק?אצלנו באוקראינה גברים מיץ זבל. פה גברים טובים ישראלי. נשים לא יודעות כאן איזה טוב
אפשר הסבר, מה בדיוק לספר לזוגות עם ילדים?
ומה סטטיסטיקת הגירושים מספרת לדעתך? לי נגיד היא מספרת שהיום כל אחד ואחת חושב שהוא/היא משהו מיוחד ומגיע לו הכל ורוצה לקבל הכל בלי לתת ולהשקיע בהתאם.
אצלנו באוקראינה גברים מיץ זבל. פה גברים טובים ישראלי. נשים לא יודעות כאן איזה טוב
אבל אנחנו מסתירים את זה טוב 🤩.גברים זבל גם פה... 🤦♂️