מה השריטה שלך? הוא כתב דברי טעם. צריך מחקר להגיון. איפה היכולת מחשבה והגיון שלך.זה היה הו כל כך ברור, שיתחילו עם שאלות רפרנס נו ברור כי אתה מדבר כל כך נחרץ וחד משמעי שהייתי בטוח שאתה מתבסס על משהו
אתה יכול להאזין לג'ורדן פיטרסון לגבי סקס מזדמן וההשלכות שלו.
פודקאסט זה לא מחקר
אם אני אמצא אני אפנה למחקר שהראה שככל שנשים היו עם יותר פרטנרים ככה עלה הסיכוי שלהן לסיים חד הוריות.
מה הקשר?
בכל אופן, יש מנגנונים פשוטים של תגמול במוח, זה לא טוב להזין אותם בצורה אימפולסיבית כיוון שזה משרטט את האישיות שלך כמו כל דפוס התנהגות אחר, וזה גם *מתגמל* אותך, ולכן אתה מגדל מפלצת.
כן כן מר פרופסור ספר עוד על מחקר ארוך השנים שלך על קהות חושים כי עשיתי סקס עם 2 בחורות
זה ברור לך שאם אתה תאכל בצורה חסרת רסן במשך שנים כנראה שיהיה לך קשה פתאום להצטמצם לתזונה בריאה.
מקווה שבשביל הדוגמה הזאת לא צריך רפרנס
ויש אנשים כמוני שאוכלים אוכלים כמה שהם רוצים ולא משמינים 😇
לפחות לגבי תזונה בריאה יש מחקרים ואפשר להתווכח עליהם, אתה בא לפה כמו ד"ר לאב ומנפיץ שטויות כמו קהות חושים, מזכיר לי את הסיפורים שאם אתה תאונן יגדל לך שיער על כף היד, לפחות תוסיף "לדעתי" לפני שאתה מתחיל לבלבל בשכל
יש לך מחקר שאצבע באש ישרף? ש"אתה" לא יכול לעוף? ושהאבקת חלבון שאתה לוקח באמת מכיל חלבון?
אם יש לך טענה הגיונית, תשתף בנושא הזה. אל תגיע איתי למחקרים בנושה הזה.
אז אתה לא משמין מאכילה מרובה? אז במקרה הספציפי שלך, אתה טוען טענה נגד מחקרים מבוססים. ואתה יוצא מול מישהו שמביע דעה על נושא שאין עליו מחקרים?
יש הרבה שחושבים אחרת מ @the Raccoon
אבל הם מביעים דעה שונה, בלי להיכנס לנושא הדבילי של מחקר בענין הזה.