חשק מיני מוגבר,מדוע?

מתבסס על מנגנונים פשוטים ומוכרים מעולם הפסיכולוגיה ועל היגיון בסיסי

פודקאסט זה לא מחקר, אבל העניין של מחקר הוא קטנוני ומגוחך כשזה מגיע לדברים שההיגיון מחייב אותם, וניסיון לעטוף אותם הרמטית במחקר, יראה כמו הרצאה של אוטיסט על כישורים חברתיים.

בנוסף, אתה מדבר על אדם שמרצה בכובע של דוקטור לפסיכולוגיה, ונשען על העקרונות של תחום הדעת הזה, שהוא בעצמו פסאודו מדע בחלקו הגדול, אבל עדיין מצליח לקלוע היטב רוב הזמן. אז שוב, העניין ה*מדעי* אצלך כמו אצל רבים אחרים גובל בסטייה- רוצה לומר - יש גם מציאות פשוטה לצד הניסיון לאכוף את כללי המשחק שקבעתם, כדי להחליט מה קיים ומה לא.

לגבי האימהות החד הוריות, הטענה המקורית הייתה שמערכות יחסים רבות יוצרות אנשים יציבים פחות שיחזיקו מסכרות בפחות הצלחה.

לא דיברתי שם על שתי בחורות. אלא על קורלציה, ועל מספרים משמעותיים יותר.

מבין שאתה כנראה ילד או ילדותי, ולכן השיח שלי "איתך" נעשה לטובת כלל הקוראים.

צהריים טובים
(אחפש מחקר שעכשיו צהריים בהקדם)

הפצת פייק ניוז
אני באמת חושב שאתה תגחך עוד כמה שנים כשתבקע מהבועה שלך.

קהה זה ההפך מחד, ולא ההיפך מבהיר.

הטענה היא שיחסי מין הם דבר שמקרב בין אנשים, בשביל אישה ברמה כימית, אצלך אני לא יודע אם באופן מובהק כימית, כגבר. על מנת להיות מסוגל להיות בקירבה כל כך גדולה לאדם, ליצור איתו *מערכת יחסים* לצורך העניין (נניח מספר מפגשים מיניים וכיוצא בזה) ולהמשיך הלאה כאילו לא היה כלום, נדרש ממך להדחיק את הרגשות שלך (לאישה על אחת כמה וכמה).
כמו למשל תהליכים שפסיכולוג צריך לעבור על מנת שלא להזדעזע מתכנים שהוא שומע, מקרים לא נעימים ויזואלית שרופא בחדר טראומה רואה, וכיוצא בזה.
אותה יכולת מנטאלית שעוברת אדפטציה, הופכת את המנגנונים הרגשיים שלך לאטומים יותר, וזה לא לטובתך.
אצל הבנות בהתחלה העניין הזה מאוד רגשי והן רואות את זה כמשהו שהוא שיא האהבה. עד שמגיע איזה בן זונה שמנצל אותן וזורק אותן כי הוא חסר רגשות ולא אכפת לו. ואז גם הן נהיות כאלה, וחוזר חלילה.

אצל הבנות בהתחלה העניין הזה מאוד רגשי והן רואות את זה כמשהו שהוא שיא האהבה. עד שמגיע איזה בן זונה שמנצל אותן וזורק אותן כי הוא חסר רגשות ולא אכפת לו. ואז גם הן נהיות כאלה, וחוזר חלילה.

גם אותי ניצלו כמה נשים למטרות מין, כאילו שאין לי רגשות@#$

מתבסס על מנגנונים פשוטים ומוכרים מעולם הפסיכולוגיה ועל היגיון בסיסי

פודקאסט זה לא מחקר, אבל העניין של מחקר הוא קטנוני ומגוחך כשזה מגיע לדברים שההיגיון מחייב אותם, וניסיון לעטוף אותם הרמטית במחקר, יראה כמו הרצאה של אוטיסט על כישורים חברתיים.

בנוסף, אתה מדבר על אדם שמרצה בכובע של דוקטור לפסיכולוגיה, ונשען על העקרונות של תחום הדעת הזה, שהוא בעצמו פסאודו מדע בחלקו הגדול, אבל עדיין מצליח לקלוע היטב רוב הזמן. אז שוב, העניין ה*מדעי* אצלך כמו אצל רבים אחרים גובל בסטייה- רוצה לומר - יש גם מציאות פשוטה לצד הניסיון לאכוף את כללי המשחק שקבעתם, כדי להחליט מה קיים ומה לא.

לגבי האימהות החד הוריות, הטענה המקורית הייתה שמערכות יחסים רבות יוצרות אנשים יציבים פחות שיחזיקו מסכרות בפחות הצלחה.

לא דיברתי שם על שתי בחורות. אלא על קורלציה, ועל מספרים משמעותיים יותר.

מבין שאתה כנראה ילד או ילדותי, ולכן השיח שלי "איתך" נעשה לטובת כלל הקוראים.

צהריים טובים
(אחפש מחקר שעכשיו צהריים בהקדם)

הפצת פייק ניוז
אני באמת חושב שאתה תגחך עוד כמה שנים כשתבקע מהבועה שלך.

קהה זה ההפך מחד, ולא ההיפך מבהיר.

הטענה היא שיחסי מין הם דבר שמקרב בין אנשים, בשביל אישה ברמה כימית, אצלך אני לא יודע אם באופן מובהק כימית, כגבר. על מנת להיות מסוגל להיות בקירבה כל כך גדולה לאדם, ליצור איתו *מערכת יחסים* לצורך העניין (נניח מספר מפגשים מיניים וכיוצא בזה) ולהמשיך הלאה כאילו לא היה כלום, נדרש ממך להדחיק את הרגשות שלך (לאישה על אחת כמה וכמה).
כמו למשל תהליכים שפסיכולוג צריך לעבור על מנת שלא להזדעזע מתכנים שהוא שומע, מקרים לא נעימים ויזואלית שרופא בחדר טראומה רואה, וכיוצא בזה.
אותה יכולת מנטאלית שעוברת אדפטציה, הופכת את המנגנונים הרגשיים שלך לאטומים יותר, וזה לא לטובתך.
מי אתה? יש לך הכשרה כפיסכולוג או רקע? אתה חושב שאתה יכול לבוא ולהגיד שאתה מתבסס על "מנגנונים פזיולוגיים בסיסיים" בלי הכשרה בתחום? זה מזכיר לי את מתנגדי החיסונים שמה שיש להם לענות תמיד זה "זה הגיוני שחיסון גורם לאוטיזם, זה פשוט היגיון"
אתה מפספס את הנקודה
אין לך שום סמכות לקבוע מה קורה פסיכולוגית ומה ההשפעות על אדם שחי חיי פרפר לטווח הקצר והארוך שכן קודם כל לא הגדרת חד משמעית מה הם התנאים לאורח חיים כזה, דבר שני אין לך שום גיבוי מלבד לצעוק "פסיכולוגיה בסיסית"! "היגיון"! ולתת לי הרצאה ביוטיוב של מישהו, אתה יודע שגם אליזבת הולמס עשתה טד נכון? ורופאים שרלטנים, בקיצור זה לא שווה כלום.
יש לך ראיית עולם מסויימת סבבה לגמרי, הבעיה מתחילה שהראיית עולם שלך הופכת להיות אקסיומה, אבל לא, זאת ממש לא אקסיומה שיש פגיעה נפשית מסקס מזדמן.
אין אקסיומות בפסיכולוגיה, רופאים מנתחים רואים כל יום גוף פתוח, אולי זה עושה משהו לנפש אולי לא, בכל מקרה הם עושים מה שהם אוהבים וכנ"ל ההסתכלות שלי לגבי סקס.
לגבי המחקר או מה שזה לא יהיה שהבאת לגבי אמאהות חד הוריות, תלמד להבדיל בין גורם משפיע לבין קורלציה, ואז תעלה לדיון מחקר מהסוג הזה.
לגבי קהות/כהות (אם כתבת את זה אליי) - יודע, אני הייתי ציני עם הבחור .

כל פעם כשאני נתקע בשירותים רבע שעה אני נכנס לפורום וזה מעביר לי את הזמן במהירות.
תודה לכם על כל השנים!
כל פעם שאני נתקע בשירותים רבע שעה אני נכנס לפורום ואז נתקע בשירותים 40 דקות 😁

אז אני בכיתי בתחנת אוטובוס אחרי שהיא בעטה אותי

אין גבר שלא בוכה, אין גבר שלא מתאהב, ואין גבר שלא נקשר רגשית, מי שאומר לך שלא הוא פשוט כנראה שקרן ולא בטוח בגבריות שלו.

אה, ומה שלא הורג מחשל.

לא יודע אם אתה צוחק או רציני אבל מישהי גירשה אותי אחרי שהיא גמרה
נשמעת כמו אישה חזקה ועמצאית. בטוח היא יום אחד תהיה במערכת יחסים עם אהבה הדדית ונאמנות משני הצדדים. היא בטח תהיה גם אמא מעולה לילדים שלה ותוכל לחנך את הבנות שלה כמו שצריך. או שתמצא את עצמה עם 10 חתולים בדירה מסריחה.

נערך לאחרונה:
בחורה כזאת תוכל ללמד את הבנות שלה איך לרדת ל2 גברים בו זמנית ואיך לעשות הפלות בלי טיפת חרטה. בקיצור בחורה להכיר להורים.
להפנות אותך אליה להמשך מבדקים ומיון?
היה אולי מעניין לעקוב אחרי ההתפתחות שלה בחיים כדי להוכיח לכל הסקפטים , למרות שלדעתי הכל מובן כבר ולא תהיה שם הפתעה.

מי אתה? יש לך הכשרה כפיסכולוג או רקע? אתה חושב שאתה יכול לבוא ולהגיד שאתה מתבסס על "מנגנונים פזיולוגיים בסיסיים" בלי הכשרה בתחום? זה מזכיר לי את מתנגדי החיסונים שמה שיש להם לענות תמיד זה "זה הגיוני שחיסון גורם לאוטיזם, זה פשוט היגיון"
טענות כל כך מטומטמות, סיימתי פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית