הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב BMR לאחר מסה

• פותח/ת השרשור R.boy
  • פורסם בתאריך

R.boy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מסיים עכשיו סייקל מסה ראשון של חצי שנה. עליתי 9 קילו במהלך התקופה הזאת.

איך אני אמור לחשב את ה-BMR שלי בהתחשב בעובדה שככל שיש יותר שריר הגוף צורך יותר קלוריות במנוחה?

תודה.

על כל קילו שריר הגוף שורף איזה 14 קלוריות יותר ליום,לא רלוונטי.(מה שכן אולי,אם עלית 5 קילו שריר,אתה יכל לתת יותר באימוני כח ואז לשרוף יותר קלוריות)

תחשב bmr רגיל,ולפי המשקל כל משבוע לשבוע תוסיף/תוריד קלוריות.

על כל קילו שריר הגוף שורף איזה 14 קלוריות יותר ליום,לא רלוונטי.(מה שכן אולי,אם עלית 5 קילו שריר,אתה יכל לתת יותר באימוני כח ואז לשרוף יותר קלוריות)

תחשב bmr רגיל,ולפי המשקל כל משבוע לשבוע תוסיף/תוריד קלוריות.
סתם שאלה למה אני רואה כל מיני ליפטרים ביוטיוב וכו' נגיד 1.70 שוקלים 80 אוכלים איזה 4000 ואלה שקצת יותר גבוהים אפילו 5000 קלורוית למרות שבפועל הBMR שלהם הוא איזה 2000-2500? אין סיכוי שהם בפלוס קלורי של 1500-200 כי הם היו משמינים רצח

סתם שאלה למה אני רואה כל מיני ליפטרים ביוטיוב וכו' נגיד 1.70 שוקלים 80 אוכלים איזה 4000 ואלה שקצת יותר גבוהים אפילו 5000 קלורוית למרות שבפועל הBMR שלהם הוא איזה 2000-2500? אין סיכוי שהם בפלוס קלורי של 1500-200 כי הם היו משמינים רצח
או שהם משקרים, או שהם לוקחים תרופות שמאפשרות להם לאכול כל כך הרבה בלי לעלות כמעט בשומן

או שהם משקרים, או שהם לוקחים תרופות שמאפשרות להם לאכול כל כך הרבה בלי לעלות כמעט בשומן
JEFF NIPARD אם אתה מכיר שהוא טבעי 1.63~ על 75~ קילו הראה שהוא עושה חיטוב על 2400 קלוריות, זה הגיוני? אני בגובה שלו שוקל 60 ומחטב על 1300 משמע ששריר כן שורף משמעותית יותר קלוריות ולא רק 14במסה הייתי אוכל רק 2000 והוא בחיטוב 2400

JEFF NIPARD אם אתה מכיר שהוא טבעי 1.63~ על 75~ קילו הראה שהוא עושה חיטוב על 2400 קלוריות, זה הגיוני? אני בגובה שלו שוקל 60 ומחטב על 1300 משמע ששריר כן שורף משמעותית יותר קלוריות ולא רק 14במסה הייתי אוכל רק 2000 והוא בחיטוב 2400
כן....ג'ף ניפרד לא בידיוק טבעי

לגבי אלפה דסטיני אני לא בטוח, אני מאמין שהוא לא טבעי, אבל עומר ואלן טבעיים
הם מרימים אבל די את אותם משקלים עומר ואלן יותר כי הם יותר גבוהים, וג'ף ואלפא רק כל הזמן מדברים על בודיבילדינג טבעי נראה לי הזוי שהם עד כדי כך משקרים, גם הם לא נראים על סטרואידים הפיזיק של אלפה דסטיני בכלל לא בשמיים לדוגמה

די הוא לא טבעי? זה די קונצנזוס שהוא טבעי או למשל OMAR ISUF, ALPHS DESTINY ALLAN THRALL וכו' גם הם לא?

לא מכיר את ניפארד הזה,מעולם לא שמעתי עליו.
אבל חיפוש קטן בגוגל ורואים שהוא ממש לא טבעי.
IMG_4331.jpg

רואה את הוורידים ביד? זה לא משהו שאמור לקרות.
גם לא טרפזים בגודל כזה(ביחס לשאר הגוף)

צפה בקובץ המצורף 47797
למה ורידים לא אמורים לקרות? בא.ש נמוך הם כן בולטים ככה בטח שזה גם תמונה שאולי קצת עריכה ותאורה טובה, תראה סרטונים שלו והוא לא נראה כזה ענק

למה ורידים לא אמורים לקרות? בא.ש נמוך הם כן בולטים ככה
כל ווריד שלו נראה כמו עורק ראשי.
והוא לא גדול,הוא אפילו קטן,אבל הטרפזים שלו,ביחס לשאר הגוף,גדולים מאוד.
גם האלפא הזה קטנצ'יק,אבל הטרפזים שלו קצת מחשידים

צפה בקובץ המצורף 47797

אם כבר מדובר על ג׳ף.. האם אתה חושב שהתוכן שלו בערוץ טוב? אני די מחזיק ממנו, הוא מתבסס על מחקרים ודי תואם את הדעות באתר.

אגב, לדעתך vitruvian physique טבעי?

כל ווריד שלו נראה כמו עורק ראשי.
והוא לא גדול,הוא אפילו קטן,אבל הטרפזים שלו,ביחס לשאר הגוף,גדולים מאוד.
גם האלפא הזה קטנצ'יק,אבל הטרפזים שלו קצת מחשידים
הם שניהם 1.65~ אז זה גם פקטור לגודל אבל וואלה זה די מבאס אותי מה שאני שומע עכשיו אם אתם אומרים שאפילו שניהם שעד עכשיו הייתי בטוח שהם 100% טבעיים כי אין להם גוף כזה מפלצתי ואפילו לזה אי אפשר להגיע בצרוה טבעית זה ממש מבאס, כאילו המקסימום שלי בלי חומרים שאני בטח לא עם גנטיקה טובה ומאמנים אישיים וסובב את כל החיים שלי סביב זה הוא בעצם כלום ושום דבר...
אם כבר מדובר על ג׳ף.. האם אתה חושב שהתוכן שלו בערוץ טוב? אני די מחזיק ממנו, הוא מתבסס על מחקרים ודי תואם את הדעות באתר.

באמת גם ויטרויאן אם גם הוא לא טבעי אני כבר לא יודע מי טבעי

הם מרימים אבל די את אותם משקלים עומר ואלן יותר כי הם יותר גבוהים, וג'ף ואלפא רק כל הזמן מדברים על בודיבילדינג טבעי נראה לי הזוי שהם עד כדי כך משקרים, גם הם לא נראים על סטרואידים הפיזיק של אלפה דסטיני בכלל לא בשמיים לדוגמה
אבל אלן ועומר משמעותית חכמים יותר (לפחות יותר מאלפא, ג'ף לא טיפש אבל לא תמיד הכי חכם) והם יודעים מה הם עושים, והם גם מתאמנים למטרות כוח. אם ג'ף ואלפא מתאמנים נטו למטרות באדיבילדינג, אבל יותר אסתטיים ולחות חזקים כמו אנשים שמנסים להיות חזקים יותר, כאן אתה יודע שמשהו חשוד

כמו שאמרתי,מעולם לא שמעתי עליו,גם לא על הבחור השני שפירסמת.
אני די נמנע מללמוד חומר ביוטיוב.
אני עובד רק עם מאמרים,מחקרים ומתייעץ עם אנשים משכילים על מה שאני לא מבין.

כאילו המקסימום שלי בלי חומרים שאני בטח לא עם גנטיקה טובה ומאמנים אישיים וסובב את כל החיים שלי סביב זה הוא בעצם כלום ושום דבר...
אלפא הזה, זה משהו שאתה יכול להשיג בקלות.זה בושה שהוא מזריק במשקל שלו.
ג'ף על אחוז שומן מאוד נמוך,בטח 7-8, ובשביל לתחזק את זה year around,הגיוני שהוא יתן שפיצים

כמו שאמרתי,מעולם לא שמעתי עליו,גם לא על הבחור השני שפירסמת.
אני די נמנע מללמוד חומר ביוטיוב.
אני עובד רק עם מאמרים,מחקרים ומתייעץ עם אנשים משכילים על מה שאני לא מבין.

אלפא הזה, זה משהו שאתה יכול להשיג בקלות.זה בושה שהוא מזריק במשקל שלו.
ג'ף על אחוז שומן מאוד נמוך,בטח 7-8, ובשביל לתחזק את זה year around,הגיוני שהוא יתן שפיצים
אם אני יכול כמו אלפא על סמך מה אתה אומר שהוא מוזרק חוץ מהטרפזים?
ודרך אגב ג'ף עשה בר מוד לפני כמה זמן וכן השמין ודרך אגב הוא באמת 7-8? אם הוא 7-8 כמה לדעתך ג'ף קאוולאיר א.ש והוא גם לא טבעי להערכתך?
הוא לא נראה מחשיד במיוחד
באמת? זה ממש מוזר לי מה שאתם אורמים פה כי לדעתי הפיזיק שלו יותר טוב משל אלפא או ג'ף
vitruvian physique - Google zoeken: והנה גם אצלו הורידים ענקיים ובולטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית