הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חישוב BMR לאחר מסה

• פותח/ת השרשור R.boy
  • פורסם בתאריך

R.boy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מסיים עכשיו סייקל מסה ראשון של חצי שנה. עליתי 9 קילו במהלך התקופה הזאת.

איך אני אמור לחשב את ה-BMR שלי בהתחשב בעובדה שככל שיש יותר שריר הגוף צורך יותר קלוריות במנוחה?

תודה.

לגבי טרפזים,
יש שם ריכוז,יחסית,גבוה במיוחד של קולטנים אנדרוגנים וזה יושפע מאוד בסייקל.

אם אני יכול כמו אלפא על סמך מה אתה אומר שהוא מוזרק חוץ מהטרפזים?
חוץ מזה,הוא פשוט נראה כמו מישהו שלא יודע לאכול,
לא חשדתי בכלל בהתחלה עד שמצאתי איזה תמונה שהטרפזים ממש בולטים בהגזמה

לגבי טרפזים,
יש שם ריכוז,יחסית,גבוה במיוחד של קולטנים אנדרוגנים וזה יושפע מאוד בסייקל.

חוץ מזה,הוא פשוט נראה כמו מישהו שלא יודע לאכול,
לא חשדתי בכלל בהתחלה עד שמצאתי איזה תמונה שהטרפזים ממש בולטים בהגזמה
ההפך לגמרי הבן אדם אוכל הכי נקי בעולם ורק מפמפם את זה כל הזמן

אם אני יכול כמו אלפא על סמך מה אתה אומר שהוא מוזרק חוץ מהטרפזים?
אלפא מתאמן כמו מפגר ומתחזק בצורה מגוחכת מזה, אדם טבעי היה נפצע ו\או מתקדם לשום מקום עם איך שהוא מתאמן

כמה לדעתך ג'ף קאוולאיר א.ש והוא גם לא טבעי להערכתך?
ג'ף קאוואליר לדעתי גם מזריק, אבל בכמויות נמוכות. הוא על אחוז שומן נמוך בטירוף כל השנה, שזה משהו שכמעט בלתי אפשרי בצורה טבעית

באמת? זה ממש מוזר לי מה שאתם אורמים פה כי לדעתי הפיזיק שלו יותר טוב משל אלפא או ג'ף
אולי מבנה הגוף שלו טוב יותר, אבל ג'ף למשל הרבה יותר גדול ויותר חטוב לאורך כל השנה, לעומת זאת הבחור הזה נראה שרירי, אבל לא בצורה מוגזמת, ואחוז השומן שלו נמוך, אבל לא בטירוף, ולקראת תחרות הוא עובר ייבוש רציני

מספיק קלוריות,מספיק חלבון,לפצל ארוחות כמו שצריך..
לאכול נקי לא נותן לך כלום לפווארליפטינג
הוא אומר שבגלל שהוא אוכל נקי זה ממש קשה לאכול בכמויות שהוא אוכל, לא נראלי שאחד כמוהו לא יודע לאכול סמפיק קלורית\חלבון ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנה

הוא אומר שבגלל שהוא אוכל נקי זה ממש קשה לאכול בכמויות שהוא אוכל, לא נראלי שאחד כמוהו לא יודע לאכול סמפיק קלורית\חלבון ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנה
מה היתרון בלאכול נקי?
ומה זה לאכול נקי בעצם?
הרי שומן ופחמימה זה חיוני לתהליכי פיתוח גוף

ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנה
לבנית שריר יש אפקט מסויים לצריכה של חלבון כל 3-4 שעות.
זה לא משמעותי שאתה צריך לחיות את החיים שלך סביב זה, אבל אם יש לך את האופציה זה ייתן יתרון מסוים

לבנית שריר יש אפקט מסויים לצריכה של חלבון כל 3-4 שעות.
זה לא משמעותי שאתה צריך לחיות את החיים שלך סביב זה, אבל אם יש לך את האופציה זה ייתן יתרון מסוים
קראתי הרבה מחקרים שגם אומרים ההפך וגם עובדה שהרבה עושים IF או אפילו OMAD

לפי מה שהוא אומר זה אוכל מלא לא מעובד לא ג'אנק
אוכל מלא?

אתה יודע מה ההבדל בין אורז מלא לרגיל?
שקילפו שכבה אחת פחות.

האורז שאתה אוכל,עובר כמה קילופי שכבות עד שיש את הגרגיר הלבן.
אורז מלא זה פשוט שכבה אחת מעל

אוכל מלא?

אתה יודע מה ההבדל בין אורז מלא לרגיל?
שקילפו שכבה אחת פחות.

האורז שאתה אוכל,עובר כמה קילופי שכבות עד שיש את הגרגיר הלבן.
אורז מלא זה פשוט שכבה אחת מעל
יודע אבל כן יש כאלה כמו למשל ELCHONON פה בפורום שטוענים שיש הבדל בין לאכול אוכל נקי לבין רק ג'אנק כל היום אבל בוא נגיד את זה ככה לאכול הוא כנראה יודע אלפא דסטיני

אולי לגבי ירידה במשקל, לעליה במסת שריר כן יש לזה משמעות. קטנה, אבל יש משמעות
אוקי לא ידעתי את זה חידשת לי, לא רואה אבל איך אני יכול לשלב דבר כזה בחיי היום יום לאכול כל 4 שעות חלבון, לא נורא
יש כמות מינימלית שצריך או שאני יכול 10 גרם חלבון כל 4 שעות וזה יספיק? וגם איך זה אפשרי בלילה בשינה?

יודע אבל כן יש כאלה כמו למשל ELCHONON פה בפורום שטוענים שיש הבדל בין לאכול אוכל נקי לבין רק ג'אנק כל היום אבל בוא נגיד את זה ככה לאכול הוא כנראה יודע אלפא דסטיני
מבחינת ביצועים יש הבדל למה אתה אוכל, מאכלים מסויימים יכולים לגרום לך להרגיש כבד יותר או נפוח יותר, ותזונה נקיה לרוב תספק לך את כל הויטמינים והמינרלים שאתה צריך כדי לתפקד כראוי, אבל בגדול אוכל זה אוכל

אוקי לא ידעתי את זה חידשת לי, לא רואה אבל איך אני יכול לשלב דבר כזה בחיי היום יום לאכול כל 4 שעות חלבון, לא נורא
יש כמות מינימלית שצריך או שאני יכול 10 גרם חלבון כל 4 שעות וזה יספיק? וגם איך זה אפשרי בלילה בשינה?
כמו שאמרתי, אם זה לא מסתדר לך אז לא קריטי, אבל אם אתה יכול אז עדיף

לגבי אתליןx
קראתי איזה מאמר שמישהו כתוב עליו..
יש איזה נוסחה/מחשבון שפחות או יותר מראה לאיזה משקל אתה יכול להגיע,לפי הגובה שלך,על אחוז שומן של 5-8.באופן טבעי.

אתלין נמצא 7 קילו מעל הרף הזה
זה לא אומר שהוא בטוח לא טבעי,זה רק מעלה חשדות

אבל אלן ועומר משמעותית חכמים יותר (לפחות יותר מאלפא, ג'ף לא טיפש אבל לא תמיד הכי חכם) והם יודעים מה הם עושים, והם גם מתאמנים למטרות כוח. אם ג'ף ואלפא מתאמנים נטו למטרות באדיבילדינג, אבל יותר אסתטיים ולחות חזקים כמו אנשים שמנסים להיות חזקים יותר, כאן אתה יודע שמשהו חשוד

אלכס בזמן האחרון עשה קצת סוויץ' (כנראה למען הצופים) אבל הוא בעצמו אמר בעבר שהוא היה אובססיבי לכוח ואם לא היה לו עניין בכוח הוא היה פורש לcalisthenics כי היה לו גוף טוב גם לפני החדכ (פרסם תמונה מאותה תקופה) במילים אחרות הוא כן מתעניין בכוח ורוב המידע שלו לא בא מבילדרים
אלא מספרים של Westside וכל הדברים בסגנון הזה

4:27

לאנשים ''מבחוץ'' זה נראה שהוא שטחי וטמבל, בתכלס אני לא טוען שהוא גאון אבל הוא כן עושה שיעורי בית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית