עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוץ מזה,הוא פשוט נראה כמו מישהו שלא יודע לאכול,אם אני יכול כמו אלפא על סמך מה אתה אומר שהוא מוזרק חוץ מהטרפזים?
ההפך לגמרי הבן אדם אוכל הכי נקי בעולם ורק מפמפם את זה כל הזמןלגבי טרפזים,
יש שם ריכוז,יחסית,גבוה במיוחד של קולטנים אנדרוגנים וזה יושפע מאוד בסייקל.
חוץ מזה,הוא פשוט נראה כמו מישהו שלא יודע לאכול,
לא חשדתי בכלל בהתחלה עד שמצאתי איזה תמונה שהטרפזים ממש בולטים בהגזמה
אלפא מתאמן כמו מפגר ומתחזק בצורה מגוחכת מזה, אדם טבעי היה נפצע ו\או מתקדם לשום מקום עם איך שהוא מתאמןאם אני יכול כמו אלפא על סמך מה אתה אומר שהוא מוזרק חוץ מהטרפזים?
ג'ף קאוואליר לדעתי גם מזריק, אבל בכמויות נמוכות. הוא על אחוז שומן נמוך בטירוף כל השנה, שזה משהו שכמעט בלתי אפשרי בצורה טבעיתכמה לדעתך ג'ף קאוולאיר א.ש והוא גם לא טבעי להערכתך?
אולי מבנה הגוף שלו טוב יותר, אבל ג'ף למשל הרבה יותר גדול ויותר חטוב לאורך כל השנה, לעומת זאת הבחור הזה נראה שרירי, אבל לא בצורה מוגזמת, ואחוז השומן שלו נמוך, אבל לא בטירוף, ולקראת תחרות הוא עובר ייבוש רציניבאמת? זה ממש מוזר לי מה שאתם אורמים פה כי לדעתי הפיזיק שלו יותר טוב משל אלפא או ג'ף
מה הקשר בין לאכול נקי ללאכול נכון?ההפך לגמרי הבן אדם אוכל הכי נקי בעולם ורק מפמפם את זה כל הזמן
אז מבחינת מה התכוונת ללאכול נכון?מה הקשר בין לאכול נקי ללאכול נכון?
הוא נראה לי על trt או hgh כל החיים פשוטג'ף קאוואליר לדעתי גם מזריק, אבל בכמויות נמוכות. הוא על אחוז שומן נמוך בטירוף כל השנה, שזה משהו שכמעט בלתי אפשרי בצורה טבעית
יכול להיות, לא שוללהוא נראה לי על trt או hgh כל החיים פשוט
מספיק קלוריות,מספיק חלבון,לפצל ארוחות כמו שצריך..אז מבחינת מה התכוונת ללאכול נכון?
הוא אומר שבגלל שהוא אוכל נקי זה ממש קשה לאכול בכמויות שהוא אוכל, לא נראלי שאחד כמוהו לא יודע לאכול סמפיק קלורית\חלבון ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנהמספיק קלוריות,מספיק חלבון,לפצל ארוחות כמו שצריך..
לאכול נקי לא נותן לך כלום לפווארליפטינג
מה היתרון בלאכול נקי?הוא אומר שבגלל שהוא אוכל נקי זה ממש קשה לאכול בכמויות שהוא אוכל, לא נראלי שאחד כמוהו לא יודע לאכול סמפיק קלורית\חלבון ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנה
לפי מה שהוא אומר זה אוכל מלא לא מעובד לא ג'אנק וכו'מה היתרון בלאכול נקי?
ומה זה לאכול נקי בעצם?
הרי שומן ופחמימה זה חיוני לתהליכי פיתוח גוף
לבנית שריר יש אפקט מסויים לצריכה של חלבון כל 3-4 שעות.ובנוגע ללפצל ארוחות אני הבנתי שזה לא באמת משנה
קראתי הרבה מחקרים שגם אומרים ההפך וגם עובדה שהרבה עושים IF או אפילו OMADלבנית שריר יש אפקט מסויים לצריכה של חלבון כל 3-4 שעות.
זה לא משמעותי שאתה צריך לחיות את החיים שלך סביב זה, אבל אם יש לך את האופציה זה ייתן יתרון מסוים
אוכל מלא?לפי מה שהוא אומר זה אוכל מלא לא מעובד לא ג'אנק
יודע אבל כן יש כאלה כמו למשל ELCHONON פה בפורום שטוענים שיש הבדל בין לאכול אוכל נקי לבין רק ג'אנק כל היום אבל בוא נגיד את זה ככה לאכול הוא כנראה יודע אלפא דסטיניאוכל מלא?
אתה יודע מה ההבדל בין אורז מלא לרגיל?
שקילפו שכבה אחת פחות.
האורז שאתה אוכל,עובר כמה קילופי שכבות עד שיש את הגרגיר הלבן.
אורז מלא זה פשוט שכבה אחת מעל
אולי לגבי ירידה במשקל, לעליה במסת שריר כן יש לזה משמעות. קטנה, אבל יש משמעותקראתי הרבה מחקרים שגם אומרים ההפך וגם עובדה שהרבה עושים IF או אפילו OMAD
אוקי לא ידעתי את זה חידשת לי, לא רואה אבל איך אני יכול לשלב דבר כזה בחיי היום יום לאכול כל 4 שעות חלבון, לא נוראאולי לגבי ירידה במשקל, לעליה במסת שריר כן יש לזה משמעות. קטנה, אבל יש משמעות
מבחינת ביצועים יש הבדל למה אתה אוכל, מאכלים מסויימים יכולים לגרום לך להרגיש כבד יותר או נפוח יותר, ותזונה נקיה לרוב תספק לך את כל הויטמינים והמינרלים שאתה צריך כדי לתפקד כראוי, אבל בגדול אוכל זה אוכליודע אבל כן יש כאלה כמו למשל ELCHONON פה בפורום שטוענים שיש הבדל בין לאכול אוכל נקי לבין רק ג'אנק כל היום אבל בוא נגיד את זה ככה לאכול הוא כנראה יודע אלפא דסטיני
כמו שאמרתי, אם זה לא מסתדר לך אז לא קריטי, אבל אם אתה יכול אז עדיףאוקי לא ידעתי את זה חידשת לי, לא רואה אבל איך אני יכול לשלב דבר כזה בחיי היום יום לאכול כל 4 שעות חלבון, לא נורא
יש כמות מינימלית שצריך או שאני יכול 10 גרם חלבון כל 4 שעות וזה יספיק? וגם איך זה אפשרי בלילה בשינה?
אבל אלן ועומר משמעותית חכמים יותר (לפחות יותר מאלפא, ג'ף לא טיפש אבל לא תמיד הכי חכם) והם יודעים מה הם עושים, והם גם מתאמנים למטרות כוח. אם ג'ף ואלפא מתאמנים נטו למטרות באדיבילדינג, אבל יותר אסתטיים ולחות חזקים כמו אנשים שמנסים להיות חזקים יותר, כאן אתה יודע שמשהו חשוד