הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב BMR לאחר מסה

• פותח/ת השרשור R.boy
  • פורסם בתאריך

R.boy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מסיים עכשיו סייקל מסה ראשון של חצי שנה. עליתי 9 קילו במהלך התקופה הזאת.

איך אני אמור לחשב את ה-BMR שלי בהתחשב בעובדה שככל שיש יותר שריר הגוף צורך יותר קלוריות במנוחה?

תודה.

אלכס בזמן האחרון עשה קצת סוויץ' (כנראה למען הצופים) אבל הוא בעצמו אמר בעבר שהוא היה אובססיבי לכוח ואם לא היה לו עניין בכוח הוא היה פורש לcalisthenics כי היה לו גוף טוב גם לפני החדכ (פרסם תמונה מאותה תקופה) במילים אחרות הוא כן מתעניין בכוח ורוב המידע שלו לא בא מבילדרים
אלא מספרים של Westside וכל הדברים בסגנון הזה

4:27

לאנשים ''מבחוץ'' זה נראה שהוא שטחי וטמבל, בתכלס אני לא טוען שהוא גאון אבל הוא כן עושה שיעורי בית.

אובססיבי לכוח, אבל אז הולך ועושה דברים מפגרים כמו לנסות להתחזק בג'פרסון דדליפט, ומגיע שם למשקלים שאנשים מתקשים בדדליפט רגיל, אז משהו פה באמת חשוד

אובססיבי לכוח, אבל אז הולך ועושה דברים מפגרים כמו לנסות להתחזק בג'פרסון דדליפט, ומגיע שם למשקלים שאנשים מתקשים בדדליפט רגיל, אז משהו פה באמת חשוד

שמע אני עוקב אחריו מאז שהיו לו 17K סאבס ותן לי לומר לך שהוא מתעניין מאוד בכוח, פשוט בתרגילים
שמעניינים אותו אישית וכל פעם זה מתחלף....בנץ / אוברהד / chin ups / dips וכו' הוא פשוט פעם אמר שהוא רוצה להרוג את עצמו שהוא מבצע
דדליפט קלאסי, הוא לטענתו ממש טוען שזה מביא אותו על הסף, הוא לא נהנה מזה. למה הסטנדרט חייב להיות אותו דבר לכולם? זה מה שאני לא מבין

אז הוא מתעניין בתרגילים אחרים, זכותו.....אתה מציג אותו כטמבל גמור שהתחזק / גדל בטעות וזה כ''כ לא נכון, הבחור קורא ספרים בלי סוף שקשורים לנושא והוא פשוט מוצא לו את הדרך שלו (לא ליפטינג, לא בילדינג) וזה נשמע הגיוני בהחלט, שיעשה מה שנוח לו. מסכים שהוא לא תמיד יודע איך להסביר את הדברים / לפעמים יש לו עצות מטומטמות אבל ''חסר ידע'' הוא לא. חוץ מזה שבגיל 17 הוא פרסם תמונה אחרי שנתיים אני חושב בcalisthenics והוא היה נראה יותר טוב מ90% בשקט מהאנשים בחדר כושר, לא קונה את זה שהוא טמבל שהתחזק בטעות, גנטיקה טובה וגם הוא עושה שיעורי בית במה שמעניין אותו, יש את הרושם שהוא מתעניין טיפה פחות באימוני רגליים בשנים האחרונות.....אז מה, זה כמו שאגיד שלקינובודי לא אכפת מאימוני כוח בזמן שהוא חופר על זה ב99% מהסרטונים שלו כמה שזה מדהים, פשוט בפלג גוף עליון (אינקליין, אוברהד, בנץ, צ'ין אפס)

כמובן שיש אפשרות שכולם משתמשים! אבל אף אחד לא יכנס להם לתחת, אפשר להעריך....אם כבר אני לא מאמין למישהו זה לathlean x / ג'ף ניפרד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית