הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית מתאמן מתחיל

Lior naim

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מתאמן מתחיל עושה fbw
4 פעמים בשבוע

בנץ פרס 3*12
בנץ פרס שיפוע חיובי 3*12
פרפר 3*12

כפיפות מרפקים/מוט w
פטישים
יד אחורית פשיטת מרפקים

רגלים
סקוואט
דדליפט (גב)
ועוד איזה מכונה כזאת

גב
פולי עליון
ועוד מכונה לגב לא זוכר תשם שלה

כתפיים
איזה מוכנה כזאת

מה אומרים מה להוריד מה לשפר
תודה מראש מעריך את זה

כוח הוא לא הגורם לעלייה במסה אלא נפח הוא הגורם.

אם לא מעניין אותו המשקל על המוט אלא רק הנפח ( כן אני יודע שנפח זה משקל*סטים*חזרות) יכול להיות שיש דברים יותר יעילים משני אימוני כוח בשבוע
אוקיי, ואתה חושב שלעשות בנץ' עם 100 קילו ל4X8 זה אותו דבר כמו לעשות עם 50 קילו ל4X8?

אין לי אגו
אני רק עושה שתים וחצי קילו כל צד בנץ פרס
פשוט יש לי בעיה במרפק שמקשה עלי בתרגילים שצריך לישר תיד עד הסוף כי זה עושה עומס על המרפק

למשל אם אני עושה בנץ פרס אני יכול לעשות כמעט עד ישור מלא? וזה יחשב?.

ויש לי שאלה זה לא עמוס מידי להתחלה?

תודה על הכול חבר

לגבי הבנץ׳ אם אתה עושה 25 קילו זה בגלל שאתה רגיל. תוך כמה אימונים הגוף "ייתיעל" "יודע" להרים את המשקל יותר באופן יותר איכותי.

גיוס יחידות מוטוריות מינימום בזבוז אנרגיה וכו'.

חובה לסיים חזרה בבנץ׳ לגבי המרפק - תשמור על המפרק ישר עם הזמן הוא יתחזק
אוקיי, ואתה חושב שלעשות בנץ' עם 100 קילו ל4X8 זה אותו דבר כמו לעשות עם 50 קילו ל4X8?

מה נותן יותר נפח?

לגבי הבנץ׳ אם אתה עושה 25 קילו זה בגלל שאתה רגיל. תוך כמה אימונים הגוף "ייתיעל" "יודע" להרים את המשקל יותר באופן יותר איכותי.

גיוס יחידות מוטוריות מינימום בזבוז אנרגיה וכו'.

חובה לסיים חזרה בבנץ׳ לגבי המרפק - תשמור על המפרק ישר עם הזמן הוא יתחזק

מה נותן יותר נפח?
ה100 קילו יתן לך יותר נפח, וכדי להגיע ל100 קילו הזה אתה צריך גם לשלב אימונים עם נפח נמוך יותר כדי להתחזק.

שאלה טובה תהיה
ה100 קילו יתן לך יותר נפח, וכדי להגיע ל100 קילו הזה אתה צריך גם לשלב אימונים עם נפח נמוך יותר כדי להתחזק.

כל עוד הוא יהיה מתחת לMRV שלו - הוא יעלה במשקלים.
פשוט פחות מהר ממה שהוא היה עולה עם נפח נמוך

שמעתי על התכנית אם אני לא טועה @kotzer עשה אותה.

קוצ׳ר מה אתה אומר על התכנית?
אני אישית לא עשיתי אותה כי גיליתי אותה אחרי שכבר עברתי את השלב שהיא תתאים לי, אבל הבאתי אותה למתאמן שלי והתוצאות היו טובות מאוד. גם התכנון הבסיסי שלה טוב מאוד ואני חושב שהוא אידאלי למתחיל.
מה שכן חשוב גם לוודא שהטכניקה טובה מספיק כדי להריץ את התוכנית הזאת, או כל תוכנית אחרת שמשלבת את תרגילי הבסיס. הטכניקה ממש לא צריכה להיות מושלמת, אבל לפחות הבנה מינימלית של התנועה

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא עשיתי אותה כי גיליתי אותה אחרי שכבר עברתי את השלב שהיא תתאים לי, אבל הבאתי אותה למתאמן שלי והתוצאות היו טובות מאוד. גם התכנון הבסיסי שלה טוב מאוד ואני חושב שהוא אידאלי למתחיל.
מה שכן חשוב גם לוודא שהטכניקה טובה מספיק כדי להריץ את התוכנית הזאת, או כל תוכנית אחרת שמשלבת את תרגילי הבסיס. הטכניקה ממש לא צריכה להיות מושלמת, אבל לפחות הבנה מינימלית של התנועה

סבבה אז כאילו יום ראשון להתחיל אותה אתה אומר?

עד מתי השלב שהתוכנית של קנדיטו מתאימה?

עד השלב שאתה כבר לא יכול להתאמן מאימון לאימון או משבוע לשבוע
מצד אחד שאלתי אותך אם להחליף אליה או להישאר בתוכנית החדשה שהתחלתי ואמרת שאני יכול לעבור אליה אבל אני רוצה סוג של לנצל את התוכנית שהתחלתי עכשיו עד הסוף ואז לעבור לקנדיטו כדי שתוציא אותו מהפלטו שיהיה לי בהמשך ואם אני עכשיו אתחיל קנדיטו זה כאילו יבזבז לי אותה, מקווה שהצלחת להבין את הכוונה שלי

מצד אחד שאלתי אותך אם להחליף אליה או להישאר בתוכנית החדשה שהתחלתי ואמרת שאני יכול לעבור אליה אבל אני רוצה סוג של לנצל את התוכנית שהתחלתי עכשיו עד הסוף ואז לעבור לקנדיטו כדי שתוציא אותו מהפלטו שיהיה לי בהמשך ואם אני עכשיו אתחיל קנדיטו זה כאילו יבזבז לי אותה, מקווה שהצלחת להבין את הכוונה שלי
לדעתי התוכנית שנתת במקרה הטוב תהיה לא רעה, אבל קשה להתחרות עם תוכנית עם התקדמות בנויה ומוכחת כעובדת

לדעתי התוכנית שנתת במקרה הטוב תהיה לא רעה, אבל קשה להתחרות עם תוכנית עם התקדמות בנויה ומוכחת כעובדת
ברור לי שקנדיטו יותר טובה ובגלל זה אני כאילו רוצה לשמור אותה בתור האס בשרוול למתי שהתוכנית שלי תתקע, מבין מה אני מנסה להגיד? כאילו לא רוצה לחשוף על ההתחלה את הקלפים החזקים אלא לנסות לשחק עם הקלפים הקצת פחות טובים עד שאני ממש צריך את האס ורק אז להשתמש בו ולא לשרוף אותו ישר מההתחלה

ברור לי שקנדיטו יותר טובה ובגלל זה אני כאילו רוצה לשמור אותה בתור האס בשרוול למתי שהתוכנית שלי תתקע, מבין מה אני מנסה להגיד? כאילו לא רוצה לחשוף על ההתחלה את הקלפים החזקים אלא לנסות לשחק עם הקלפים הקצת פחות טובים עד שאני ממש צריך את האס ורק אז להשתמש בו ולא לשרוף אותו ישר מההתחלה
הבעיה שזה לא עובד ככה, אם תבזבז הרבה זמן כדי להתקדם לנקודה מסויימת, אז אתה תתחיל מנקודה שבה התוכנית יכולה לתת לך פחות, וככל שתתחיל אותה מאוחר יותר תוכל לצבור פחות מומנטום, אז גם אתה מאבד מהאפקט הסופי.
בנוסף, רוב הסיכויים היא תוכל להביא אותך לאותן התוצאות יותר מהר

הבעיה שזה לא עובד ככה, אם תבזבז הרבה זמן כדי להתקדם לנקודה מסויימת, אז אתה תתחיל מנקודה שבה התוכנית יכולה לתת לך פחות, וככל שתתחיל אותה מאוחר יותר תוכל לצבור פחות מומנטום, אז גם אתה מאבד מהאפקט הסופי.
בנוסף, רוב הסיכויים היא תוכל להביא אותך לאותן התוצאות יותר מהר
http://www.canditotraininghq.com/app/download/956915124/Candito+Linear+Program+(2).pdf

זאת התוכנית נכון? ומה ההבדל שם בין ה3 אופציות כוח קונטרול כוח\חוזק וכוח היפטרופיה? אני אתאים לכוח היפרטרופיה כנראה לא?

נערך לאחרונה:
file:///C:/Users/%D7%90%D7%A1%D7%A3/Downloads/Candito%20Linear%20Program%20(2)%20(2).pdf
זאת התוכנית נכון? ומה ההבדל שם בין ה3 אופציות כוח קונטרול כוח\חוזק וכוח היפטרופיה? אני אתאים לכוח היפרטרופיה כנראה לא?
אתה מבין שזה הכתובת של הקובץ במחשב שלך, נכון?
בכל מקרה לפי השם אני רואה שכן.
ההבדל הן שיש דגשים מסויימים לפי המטרה שלך, לא כולם באים להשתמש בתוכנית הזאת עם אותה המטרה, אז יש ווריאציה למי שרוצה להתמקד על להיות חזק יותר, ווריאציה להתמקד על יותר היפרטרופיה, כלומר מסה, והקונטרול לא זוכר מה המטרה, אבל רשום שם

ההבדל הן שיש דגשים מסויימים לפי המטרה שלך, לא כולם באים להשתמש בתוכנית הזאת עם אותה המטרה, אז יש ווריאציה למי שרוצה להתמקד על להיות חזק יותר, ווריאציה להתמקד על יותר היפרטרופיה, כלומר מסה, והקונטרול לא זוכר מה המטרה, אבל רשום שם
חחחחח בטעות הדבקתי את זה תיקנתי עכשיו בעריכה והבנתי תודה קוצר אני אקרא עכשיו את הקובץ וכנראה אתחיל לעבוד לפיה רק הבעיה שדדליפט אני לא עושה כי אני כרגע מפחד להיפצע בלי מאמן אישי אבל אני אעשה כמו עם הסקוואט והפרס אעלה סרטון וכו' תודה רבה על כל העזרה ממש מעריך את זה

הקונטרול מיועד למתאמנים שרוצים/צריכים לשפר טכניקה . יש יום אחד בשבוע שמוקדש לתנועות איטיות עם משקל לא כבד

הקונטרול מיועד למתאמנים שרוצים/צריכים לשפר טכניקה . יש יום אחד בשבוע שמוקדש לתנועות איטיות עם משקל לא כבד
הבנתי אז אני אלך על ההיפרטרופיה כנראה
שאלה קטנה אבל אני כרגע בחיטוב של חודש וחצי מתכנן להיות בו עוד חודשיים ככה לרדת 5 קילו יש טעם להתחיל את התוכנית של קנדיטו בחיטוב או לא אידיאלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית