הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
אני כרגע בתקופת חיטוב בחיים לא לקחתי את התוסף מולטי ויטמין (דווקא שמעתי עליו הרבה דבריח טובים) אני גם לא הכי מקפיד על ירקות הגג שלי זה 3 ירקות ביום חשבתי לשלב מולטי ויטמין אומרים שזה טוב גם לאימונים ואפילו לעייפות (שאני סובל ממנה תקופה) מה אומרים?

נ.ב שמעתי גם על פרוביוטיקה שזה גם טוב במיוחד אפילו שזה עוזר לחיטוב עקב ניקוי רעלים ושיפור תפקוד המעיים והשומן העיקש בבטן שנצבר אשמח לתשובות תודה

כל עוד אין לך חוסרים של ויטמינים בדם זה לא יהיה אפקטיבי ואפילו יכול רק להזיק.
לך תעשה בדיקת דם ותראה קודם את המצב שלך ואז תדע לקבל החלטות יותר נכונות.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אין לך חוסרים של ויטמינים בדם זה לא יהיה אפקטיבי ואפילו יכול רק להזיק.
לך תעשה בדיקת דם ותראה קודם את המצב שלך ואז תדע לקבל החלטות יותר נכונות.

האמת משום מה בדיקות דם אצלי תמיד היו מוזרות היו תקופות שלא הייתי בכלל אוכל ירקות והייתי גם הרבה יותר שמן והבדיקות דם היו יוצאות תקינות חוץ מזה שאמרו שיש קצת שומנים בדם בגלל המשקל אבל מבחינת ויטמינים/ברזל הכל בסדר (גם היום שאני עושה בדיקות הם תמיד יוצאות תקינות) אפילו שאני מתלונן על עייפות ושינה לא הכי רגועה/רציפה ככה שאני לא ממש מסתמך על הבדיקות דם הפשוטות..

תשמע כל עוד הבדיקות יצאו תקינות אז זה תקין. כנראה שהבעיה של העייפות נובעת מגורם אחר ולא בגלל מחסור בויטמין.
אני לא יודע עד חמורה בעיית השינה שלך אבל אולי אתה יכול לנסות ללכת למעבדת שינה ולבדוק את זה יותר לעומק.

• פותח/ת השרשור
תשמע כל עוד הבדיקות יצאו תקינות אז זה תקין. כנראה שהבעיה של העייפות נובעת מגורם אחר ולא בגלל מחסור בויטמין.
אני לא יודע עד חמורה בעיית השינה שלך אבל אולי אתה יכול לנסות ללכת למעבדת שינה ולבדוק את זה יותר לעומק.

לא זה לא ברמה של ללכת למעבדת שינה אבל כן היה אפשרי לשפר את זה ולהיות יותר עירני ביום יום

מה לגבי פרוביוטיקה שמעתי על זה בזמן האחרון גם הרבה שזה טוב למעיים לעיכול יכול לשפר ירידה בשומן עקב ניקוי רעלים וכדומה...

לא חושב שמולטיויטמין יכול להזיק אם לא לוקחים יותר מידי (נגיד על הקופסא רשום לקחת 3 כדורים ביום, אני לוקח 1). יכול להגיד שלי באופן האישי זה שיפר את התחושה הכללית גם בשינה וגם במהלך היום, פחות עייפות, מרגיש יותר טוב וכו'.

בנוגע לפרוביוטיקה תאכל פשוט יוגורט רגיל בלי כל התוספות של הסוכר

• פותח/ת השרשור
לא חושב שמולטיויטמין יכול להזיק אם לא לוקחים יותר מידי (נגיד על הקופסא רשום לקחת 3 כדורים ביום, אני לוקח 1). יכול להגיד שלי באופן האישי זה שיפר את התחושה הכללית גם בשינה וגם במהלך היום, פחות עייפות, מרגיש יותר טוב וכו'.

בנוגע לפרוביוטיקה תאכל פשוט יוגורט רגיל בלי כל התוספות של הסוכר

הלכת לרופא או שישר התחלת לקחת? יש חברה מומלצת שמעתי מהפורום פה שמדברים על אופטי מן מולטי ויטמין יש גם של אלטמן שהיא חברה מוכרת של תוספים

הלכת לרופא או שישר התחלת לקחת? יש חברה מומלצת שמעתי מהפורום פה שמדברים על אופטי מן מולטי ויטמין יש גם של אלטמן שהיא חברה מוכרת של תוספים
לא צריך רופא, זה בסך הכל ויטמינים... כמו שאף אחד לא יגיד לך לא לאכול מלא ירקות אין ממש מניעה לקחת מוליטיוטמין... חוץ מרכיבים שמזיקים בכמות גדולה כמו סלניום למשל שצריך לשים לב.

אופטימן הבנתי שהוא משנה את הצבע של השתן, אותי אישית זה מרתיע.

• פותח/ת השרשור
לא צריך רופא, זה בסך הכל ויטמינים... כמו שאף אחד לא יגיד לך לא לאכול מלא ירקות אין ממש מניעה לקחת מוליטיוטמין... חוץ מרכיבים שמזיקים בכמות גדולה כמו סלניום למשל שצריך לשים לב.

שמעתי שזה עושה אותו יותר "זוהר" מוחטי ויטמין של אלטמן הוא עושה את העבודה? מחפש להתחיל עם הבסיס לראות בכלל איך זה משפיע אם זה משפיע

שמעתי שזה עושה אותו יותר "זוהר" מוחטי ויטמין של אלטמן הוא עושה את העבודה? מחפש להתחיל עם הבסיס לראות בכלל איך זה משפיע אם זה משפיע
לדעתי האיכות של אלטמן ירודה באופן יחסי (לא מבוסס על משהו מוצק סתם תחושת בטן)

תזמין מחו"ל זה יוצא גם הרבה יותר זול.

קח רשימה שמתארת בצורה די טובה מלמעלה ללמטה את הרמה של חברות הויטמינים בחו"ל

Top Tier:
  • Pure Encapsulations
  • Thorne Research
  • Seeking Health
  • Designs for Health
  • Health Naturally
  • Xymogen/NuMedica
Upper Tier:
  • Jarrow Formulas
  • Metagenics
  • Pharmax
  • Douglas Labs
  • Klaire Labs
  • Healthforce Nutritionals
  • Reserveage Organics
  • Life Extension
Mid Tier:
  • Now
  • Doctor’s Best
  • Renew Life
  • Enzymatic Therapy
  • Solgar
  • Source Naturals
  • Nature’s Plus
  • Carlson
  • Biotics Research
  • MegaFood
  • Garden of Life
  • New Chapter
Low-Mid Tier:
  • Swanson
  • Country Life
  • Vitamin Shoppe brand supplements
  • Pure Formula’s
  • Nature’s Way
  • Sundown
  • Natrol
Low Tier:
  • GNC brand supplements
  • Vitamin World brand supplements
  • Big box store and pharmacy brand supplements

• פותח/ת השרשור
לדעתי האיכות של אלטמן ירודה באופן יחסי (לא מבוסס על משהו מוצק סתם תחושת בטן)

תזמין מחו"ל זה יוצא גם הרבה יותר זול.

קח רשימה שמתארת בצורה די טובה מלמעלה ללמטה את הרמה של חברות הויטמינים בחו"ל

Top Tier:
  • Pure Encapsulations
  • Thorne Research
  • Seeking Health
  • Designs for Health
  • Health Naturally
  • Xymogen/NuMedica
Upper Tier:
  • Jarrow Formulas
  • Metagenics
  • Pharmax
  • Douglas Labs
  • Klaire Labs
  • Healthforce Nutritionals
  • Reserveage Organics
  • Life Extension
Mid Tier:
  • Now
  • Doctor’s Best
  • Renew Life
  • Enzymatic Therapy
  • Solgar
  • Source Naturals
  • Nature’s Plus
  • Carlson
  • Biotics Research
  • MegaFood
  • Garden of Life
  • New Chapter
Low-Mid Tier:
  • Swanson
  • Country Life
  • Vitamin Shoppe brand supplements
  • Pure Formula’s
  • Nature’s Way
  • Sundown
  • Natrol
Low Tier:
  • GNC brand supplements
  • Vitamin World brand supplements
  • Big box store and pharmacy brand supplements

האמת שלא הכי מבין בזה וגם מעדיף לקנות מהארץ שזה יהיה זמין אתה יכול להמליץ על משהו שנמכר בארץ עם ערכים טובים?

דווקא אלטמן היא חברה מוכרת של תוספים מעניין למה אתה לא אוהב אותה...אני אבקש מהם שישנו את הפרסומות ויפטרו מנכ"ל אם זה ישנה משהו

האמת שלא הכי מבין בזה וגם מעדיף לקנות מהארץ שזה יהיה זמין אתה יכול להמליץ על משהו שנמכר בארץ עם ערכים טובים?

דווקא אלטמן היא חברה מוכרת של תוספים מעניין למה אתה לא אוהב אותה...אני אבקש מהם שישנו את הפרסומות ויפטרו מנכ"ל אם זה ישנה משהו
מוכרת בעיני מי? רק ישראלים... יותר סומך על מוצרים שנמכרים ברחבי כל העולם.. עם תקציבי ענק להשקיע במוצר איכותי וברמה גבוהה.

אם אני לא טועה ממה שיש בארץ סולגאר נחשב הכי טוב אבל סתם ממש יקר בארץ...

• פותח/ת השרשור
מוכרת בעיני מי? רק ישראלים... יותר סומך על מוצרים שנמכרים ברחבי כל העולם.. עם תקציבי ענק להשקיע במוצר איכותי וברמה גבוהה.

אם אני לא טועה ממה שיש בארץ סולגאר נחשב הכי טוב אבל סתם ממש יקר בארץ...

סולגאר ראיתי ב130 שקל המחיר לא רציני אבל ראיתי לקחת בין כמוסה אחת ל3? 3 זה נראה לי הרבה וגם אז זה באמת לא ישתלם אני אקח בין 1 ל2 גג יחזיק לי חודש לשים בחודש 130 שקל זה לא יהיה לי רציני

סולגאר ראיתי ב130 שקל המחיר לא רציני אבל ראיתי לקחת בין כמוסה אחת ל3? 3 זה נראה לי הרבה וגם אז זה באמת לא ישתלם אני אקח בין 1 ל2 גג יחזיק לי חודש לשים בחודש 130 שקל זה לא יהיה לי רציני
המנה הרשמית המומלצת של סולגאר (המולטי לגברים) זה 3 והערכים גם בהתאם ל3 כדורים. בישראל פשוט יודעים שהם לוקחים פי 3 במחיר אז הם שינו את המנה המומלצת כי אחרת הבקבוק נגמר תוך שבועיים (בישראל יש רק את הבקבוקים הקטנים).

• פותח/ת השרשור
אז אשמח להמלצה למולטי ויטמין שאפשר לקנות בארץ עם ערכים טובים ושלוקיים אותו גג עג פעמיים ביום

• פותח/ת השרשור
לא מבין מספיק במוצרים בארץ, תחכה לעוד תגובות

ואגב ממה שהסתכלתי גם סולגאר צובע את השתן ל"זוהר" ככה שנראה לי שרובם משנים את הצבע וזה לא קריטי האופטימן נראה לי יעשה את העבודה נחכה לעוד תגובות...

ואגב ממה שהסתכלתי גם סולגאר צובע את השתן ל"זוהר" ככה שנראה לי שרובם משנים את הצבע וזה לא קריטי האופטימן נראה לי יעשה את העבודה נחכה לעוד תגובות...
אני לוקח את הסולגאר הוא לא משנה את השתן

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בתקופת חיטוב בחיים לא לקחתי את התוסף מולטי ויטמין (דווקא שמעתי עליו הרבה דבריח טובים) אני גם לא הכי מקפיד על ירקות הגג שלי זה 3 ירקות ביום חשבתי לשלב מולטי ויטמין אומרים שזה טוב גם לאימונים ואפילו לעייפות (שאני סובל ממנה תקופה) מה אומרים?
רוב הסיכויים שאתה לא צריך מולטיויטמין, אם אתה כן רוצה אתה יכול לעשות כמו שאמרו לך ולקחת פחות מהמנה המומלצת רק להשלמת פערים

נ.ב שמעתי גם על פרוביוטיקה שזה גם טוב במיוחד אפילו שזה עוזר לחיטוב עקב ניקוי רעלים ושיפור תפקוד המעיים והשומן העיקש בבטן שנצבר אשמח לתשובות תודה
כל חלק שנאמר במשפט הזה הוא חרטא בפני עצמו, והכל ביחד חרטא רציני.
פרוביוטיקה לא עושה כמעט כלום אצל אדם בריא.
לא עוזר לחיטוב.
אין כזה דבר ניקוי רעלים.
לא עוזר לשומן עיקש.

אפילו שאני מתלונן על עייפות ושינה לא הכי רגועה/רציפה ככה שאני לא ממש מסתמך על הבדיקות דם הפשוטות..
יכול להיות מסיבות אחרות? לחץ בחיים?

לא צריך רופא, זה בסך הכל ויטמינים
דווקא יש ויטמינים מסויימים שיכולים להיות מסוכנים בעודף, מדובר על ויטמינים מסיסים בשומן כמו ויטמין E ו-A.

הצבע זה רק ויטמינים ממשפחת ה-B, שהם ויטמינים מסיסים במים, אז כשיש עודפים הם יוצאים בשתן, והם נותנים את הצבע, זה ממש לא משהו שצריך להלחיץ אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית