עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
6-7 שעות בין ביום ובין בלילה?מלטטונין (הורמון השינה) מתחיל להיות מופרש שנהיה חשוך ומפסיק כשנהיה אור
ככה שכנראה שבלילה תישן טוב יותר ורצוף יותר.
מבחינת פיתוח גוף זה לא הכי משנה מתי אתה ישן כל עוד אתה ישן לפחות את 6-7 שעות שלך
זה גם קשור למלטונין,לרוב בחמש וחצי הוא עדיין מופרשלדוגמה אני קם ב 5:30 בבוקר ואני הרה יותר עייף מאשר אם אני ישן פחות שעות אבל קם נגיד ב 8-9
אצלי הוא מופרש עד 2 בצהריים לפחות 😆זה גם קשור למלטונין,לרוב בחמש וחצי הוא עדיין מופרש
מה לגבי שנ"צים?מלטטונין (הורמון השינה) מתחיל להיות מופרש שנהיה חשוך ומפסיק כשנהיה אור
ככה שכנראה שבלילה תישן טוב יותר ורצוף יותר.
מבחינת פיתוח גוף זה לא הכי משנה מתי אתה ישן כל עוד אתה ישן לפחות את 6-7 שעות שלך
חרטאא אני נרדם הרבה יותר מהר כשאני תופס תנוחה טובה ומשתמש בפלאאגב זה גם הסיבה שקשה להירדם אם משחקים בטלפון במיטה וכו'.
אור מעכב את הפרשת המלטונין,ככה שהגוף חושב שעוד לא לילה
הכל הפוך אצלך,אתה לא דוגמה.חרטאא אני נרדם הרבה יותר מהר כשאני תופס תנוחה טובה ומשתמש בפלא
אם אתה רוצה לנוח,לבריאות.מה לגבי שנ"צים?
הכל הפוך אצלך,אתה לא דוגמה.
אתה גם לא שבע מחלבונים
אם אתה רוצה לנוח,לבריאות.
זה לא פוגע בכלום מן הסתם
לא יודע עד כמה זה יעיל להתאוששות ובניית שריר אבל זה בוודאי לא מזיק
@Mr. power
מלטונין מושפע מעצבי הראייה והם מושפעים מתנודות של אור וחושך.
בגוף האישה הוא גם קשור קצת למערכת הרבייה אבל אנחנו מדברים על עלי ועליך כרגע..
בתכל'ס זה הורמון שאחראי על השעון הביולוגי שלך בעזרת וויסות של רמות זמינות בדם.
אדם שמפתח הרגלים של לצפות בטלויזיה עד מאוחר,או להיות תמיד בטלפון לפני השינה(זה כולנו הרי..) בקלות מאוד יכול להגיע למצב שהוא כל יום יהיה פחות עייף בלילה,ויירדם נניח שעה אחת מאוחר יותר כל לילה.(וככה גם קמים שעה אחת מאוחר יותר,ולאורך זמן השעון הביולוגי משתנה)
אתה בעל ידע עשיר מאוד ידידי כל הכבודזה עניין של מעגלי שינה וrem
אתה יכול לישון גם 3 שעות ולקום רענן
ואתה יכול אחרי 11 שעות לקום עייף.
זה תלוי אם התעוררת באמצע שינה עמוקה
(אני לא סגור על הלו"ז אבל אני חושב שזה 40 דקות כל שעתיים-שלוש)
הנה משהו שמסביר קצת יותר טוב
Basically, a sleep cycle is a 90 minute cyclewhich starts with light sleep, moves into deepsleep, and then into REM sleep (which is when you dream), and then back out to lightsleep.
You will go through this cycle four to five times every night when you sleep.
Waking up during the deep sleep or REMstages of your cycle can leave you fatigued all day. The best time to wake up is when you are in light sleep.
When you wake-up during the light sleep stage you feel more refreshed and energised.
הבעיה היא שאנחנו לא יכולים באמת לדעת מתי אנחנו בשינה קלה וכדאי להתעורר,אז הכי טוב זה לישון פחות או יותר שעות קבועות וככה כבר מתרגלים לבד