עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדדליפט אחלה לגמרי, אבל אתה צריך לעבוד עם פלטות בגובה סטנדרטי, או לפחות להגביה את אלה שאתה עובד איתן עכשיו, כי אתה קצת מתקשה עם הטווח תנועה הנוסף הזה
וואלה לא מאמין שאשכרה דדליפט אני עושה טוב על ההתחלה חחחחאא ועוד משהו. אתה לא יכול להשתמש בפלטות האלה. אתה צריך פלטות מיוחדות לדדליפט. אתה יכול גם לשים פלטות של 20 קילו אבל אני חושב שזה יהיה לך קשה מידי.
אתה יכול גם לעשות ההגבהה עם המוט פשוט תשים את המוט על שתי ספסלים.
בכל מקרה אתה לא יכול לעשות דדליפט בגובה נמוך כזה אתה צריך הגבהה.
אחי אין לך במכון פלטות של דדליפט?וואלה לא מאמין שאשכרה דדליפט אני עושה טוב על ההתחלה חחחח
בנוגע לפלטות כן אני יודע שכרגע אני די עושה דפיסיט דדליפט אבל עוד שניה אני כבר ב10 שזה כבר יהיה יותר גבוה ובכללי ניסיתי דדליפט עם 60 ולא היה לי קשה כל כך אבל כן רוצה לעלות לאט לאט, עד כמה זה בעייתי שאני עושה את זה ככה? אם כבר זה רק יותר מקשה עלי ובעתיד יהיה לי יותר קל עם פלטות של 20
יש לי פלטות של 20 ברור פשוט כרגע אני עוד לא במשקלים האלהאחי אין לך במכון פלטות של דדליפט?
לא הבנת.יש לי פלטות של 20 ברור פשוט כרגע אני עוד לא במשקלים האלה
אה, לא אין במכון אם אתה מתכוון לפלטות של 5 שהן בגודל של הפלטות של ה20, אלו הכי גדולות שיש של 5לא הבנת.
יש פלטות של 5 קילו גדולות בשביל דדליפט
אין לך תפלטות האלה?
אז תגביה את המוט, שים אותו על מדרגות של אירוביאה, לא אין במכון אם אתה מתכוון לפלטות של 5 שהן בגודל של הפלטות של ה20, אלו הכי גדולות שיש של 5
למה זה כזה קריטי אבל? הרי בינתיים זה רק מקשה עליי שזה עדיף ועוד חודש אני כבר אגיע ל60 קילו ואעשה רגילאז תגביה את המוט, שים אותו על מדרגות של אירובי
כי באקסטרה טווח תנועה הזה הטכניקה שלך לא טובה.למה זה כזה קריטי אבל? הרי בינתיים זה רק מקשה עליי שזה עדיף ועוד חודש אני כבר אגיע ל60 קילו ואעשה רגיל
נראה סבבה לגמרי, אבל רק 2 דברים:איך הטכניקה מה אומרים?
תתעלם ממנועוד משהו מאמן העיר לי שהסקוואט שלי בסדר רק הגב כפוף מידי כמו שאמרו לי כבר פה בעבר אין בעיה עם גב כפוף כל עוד אני לא מעקם אותו אלא שומר אותו ישר נכון?
גנבת את מה שרציתי להגיד.נראה סבבה לגמרי, אבל רק 2 דברים:
- תנעל טוב יותר עם האגן, נראה שאתה לא בהכרח מסיים את התנועה
- תוריד בצורה ישרה יותר, תתכופף ותן למוט ליפול
תתעלם ממנו
כשאתה מתכופף להרים משהו מהרצפה אתה נשען אחורה ושולח ברכיים קדימה? לא. אז גם כאן, תן למוט ליפול קצת לפניךתודה רבה על התגובות אני אצלם עוד סרטון ובתקווה שאני אתקן את הליקויים
רק @kotzer איך בדיוק אני פרקטית אגרום לכך שאני ארד בצורה ישרה יותר? כמו שמי שמעליך כתב שזה בגלל שאני מכניס את הברכיים מהר מידי? מה אני עושה כרגע ומה הכוונה להתכופף ולתת למוט ליפול?