עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי,
מחפש אנשים שעונים להגדרה של אקטומורף - גבוה ורזה (מבנה גוף בסיס, יכול להיות שאתה כבר לא רזה)
שאוכלים תזונה קטוגנית וכמובן פעילים ספורטיבית
האם אתם קיימים ? 🤩
קודם כל מאז ומתמיד שנאתי פחמימות. גם כשסוף סוף הצלחתי לעלות במסת שריר בקושי צרכתי פחמימות. פשוט התמקדתי לצרוך מספיק חלבון ושלא יהיה חוסר בשומן בריא.
דבר שני קראתי ושמעתי פודקאסט על תזונה קטוגנית ואני מקבל את הרושם שזה מה שנכון לגוף האדם. הרי האדם הקדמון לא צרך פחמימות בקושי והוא שרד יופי. בנוסף המוח יותר מרוכז כשהדלק שלו הוא קטון ולא גלוקוז. ויש לי הפרעות קשב וריכוז, אז זה מרגיש כמו הפתרון הטבעי והמתבקש.
קודם כל מאז ומתמיד שנאתי פחמימות. גם כשסוף סוף הצלחתי לעלות במסת שריר בקושי צרכתי פחמימות. פשוט התמקדתי לצרוך מספיק חלבון ושלא יהיה חוסר בשומן בריא.
דבר שני קראתי ושמעתי פודקאסט על תזונה קטוגנית ואני מקבל את הרושם שזה מה שנכון לגוף האדם. הרי האדם הקדמון לא צרך פחמימות בקושי והוא שרד יופי. בנוסף המוח יותר מרוכז כשהדלק שלו הוא קטון ולא גלוקוז. ויש לי הפרעות קשב וריכוז, אז זה מרגיש כמו הפתרון הטבעי והמתבקש.
אני בטוח שלצוד ולשרוד לפני המהפכה החקלאית לא היה דבר פשוט בכלל,אתה באמת משווה את האדם הקדמון לזמן שלנו? איזה ריכוז בדיוק האדם הקדמון היה צריך חוץ מלצוד? ואיך הגעת למסקנה שזה מה שיעזור לך? אם זה היה כל כך פשוט ואם היו מחקרים לגבי זה, לא היו דוחפים רטלין לכל אחד שמתמודד עם הבעיה הזאת..
אקטומורף או כל מבנה גוף אחר זה שקר.
תזונה קטוגנית זה שקר.
אני חושב שכבר פתרתי את רוב המטרה של הדיון עם זה
מקרי המוות הם בעיקר בגלל שימוש יתר, לא בגלל שימוש נכוןדוחפים עשרות תרופות מרשם מיותרות, שזה "במקרה" הגורם מוות מספר 3 בארצות הברית
יותר נכון, תעשיית התזונה הקטוגנית זה שקר.אבל אני לא יהיר בשביל להגיד "תזונה קטוגנית זה שקר"
הדיון פתוח לחלוטין, פשוט אין טעם לדון ביתרונות האפשריים בדיאטה מסויימת אם הם לא קיימיםחשבתי שפורומים צריכים להיות המקום לדיון פורה ופחות המקום להפגין אגו והתנשאות
ובטח ממנהל ציפיתי יותר
אני בטוח שלצוד ולשרוד לפני המהפכה החקלאית לא היה דבר פשוט בכלל,
דוחפים עשרות תרופות מרשם מיותרות, שזה "במקרה" הגורם מוות מספר 3 בארצות הברית
תעשיית התרופות במקום השלישי אחרי נשק ותיירות, אז לא הייתי ממהר להסתמך על "הדחיפה" של הריטלין
אמא שלי ניהלה בית ספר ואחותי מורה.. אם במקרה אתה מכיר מורה תשאל איך זה ללמד אחרי הפסקת עשר שחצי מהכיתה אכלו פיתה עם שוקולד
האפ והדאון של הסוכר לא תורם לריכוז בלשון המעטה.
עוד לא התחלתי את התזונה הקטוגנית כי אני עדיין חוקר ואוסף מידע בנושא, יש לי ספקות גדולים נכון
אבל אני לא יהיר בשביל להגיד "תזונה קטוגנית זה שקר"
חשבתי שפורומים צריכים להיות המקום לדיון פורה ופחות המקום להפגין אגו והתנשאות
ובטח ממנהל ציפיתי יותר
בעיות ריכוז לא נובעות מבעיות תזונהש כל מיני בעיות שנוצרות מהרגלי אכילה לא טובים.. במקום לתקן לך את התזונה דוחפים לך רטלין
בעיות ריכוז לא נובעות מבעיות תזונה
המחקרים מראים שזה לא באמת נכון. יכול להיות עייפות מנפילת סוכר, אבל לא בעיות קשבהוא כן יכול להחמיר עקב תזונה עתירת סוכר
אז מה ההגדרה לקשיי קשב? כי אני מעולם לא נתקלתי במושג הזהקשיי קשב לגמרי יכולים לנבוע מבעיות תזונה, כמו שהם יכולים לנבוע מבעיות נפשיות
מקרי המוות הם בעיקר בגלל שימוש יתר, לא בגלל שימוש נכון
יותר נכון, תעשיית התזונה הקטוגנית זה שקר.
תזונה קטוגנית היא לא דבר שקיים יותר מדי כי גם בירקות יש לך פחמימה, אבל דיאטה דלה מאוד בפחמימה יש.
בנוסף, לדיאטה קטוגנית אין באמת יתרון על תזונה רגילה, ויש לה חיסרון שהיא יכולה להשאיר אותך עייף וחסר אנרגיות, אבל זה בעיקר תלוי בהבדלים אישיים.
אז זו הכוונה שלי בתזונה קטוגנית היא שקר. כל הקטע של התזונה הפלאוליטית זה לא נכון, כי גם האדם הקדמון צרך פחמימה, והעיכול שלנו מעט שונה מתקופת האדם הקדמון. והאדם הקדמון מת בגיל 30 בממוצע, אני לא חושב שזה מודל החיקוי שאתה מחפש.
הדיון פתוח לחלוטין, פשוט אין טעם לדון ביתרונות האפשריים בדיאטה מסויימת אם הם לא קיימים
המחקרים מראים שזה לא באמת נכון. יכול להיות עייפות מנפילת סוכר, אבל לא בעיות קשב
אז מה ההגדרה לקשיי קשב? כי אני מעולם לא נתקלתי במושג הזה
רוב השינויים לטובה האלה נוצרים בגלל שאנשים מזינים את עצמם כמו שצריך. עוברים מתזונה שהם לא שמים לב למה וכמה הם אוכלים, לתזונה שהם כן שמים לב מה הם אוכלים. אין בגופים קטוניים משהו שמועיל לריכוז, או ההפך, בפחמימות משהו שפוגע בריכוזמדיווחים רבים שקראתי בקבוצת פייסבוק "תזונה קטוגנית" דווקא ראיתי המון דיווחים של עירנות ואנרגיות רבות.
האמת ממצאים אחרונים מעידים שהאדם הקדמון כן צרך פחמימות בכמויות רגילותהאדם הקדמון צרך כמויות נמוכות של פחמימה, וככה גם פלאו (50 ג' פחמימה ביום אם אני לא טועה) וקטו (20 ג')
אלה הסחות דעות, זה המושג הרשמי. יצירה של מושג חדש שנקרא קשיי קשב רק יוצר בלבול, שכביכול יש פה משהו מעבר.בין אם זה כאב פיזי, נפשי, רעש מהשכנים,
כן ולא. היום גם יש יותר אבחון בגלל שהולכים לאבחן יותר, אז מוצאים את זה יותר בקלות, וגם חלק מהאבחונים לא מותאמים לדרישות של היום, בגלל שמה שאני אכתוב בהמשךברור לך שיש אבחון יתר היום לגבי הפרעות קשב וריכוז?
הילדים שגדלים עם כל הגירויים האלה לא מתקשים בריכוז, פשוט המוח שלהם מתאים את עצמו לסביבה שלהם. היום הם לא צריכים לשנן הכל, כי כל המידע נמצא להם נגיש, אז הם גם לא נהיים טובים יותר מדי בשינון, ולבחון אותם על שינון פשוט פוגע בהם.דור האייפדים והווייפיי מתקשה להתרכז כי המוח לא רגיל לכמות הגירויים של הדור הזה
אני לא עושה את הדיאטה הזאת, ואני לא רוצה להישמע כמו מישהו שבעד.היי,
מחפש אנשים שעונים להגדרה של אקטומורף - גבוה ורזה (מבנה גוף בסיס, יכול להיות שאתה כבר לא רזה)
שאוכלים תזונה קטוגנית וכמובן פעילים ספורטיבית
האם אתם קיימים ? 🤩
אני מוכרח לחלוק עליך.הילדים שגדלים עם כל הגירויים האלה לא מתקשים בריכוז, פשוט המוח שלהם מתאים את עצמו לסביבה שלהם. היום הם לא צריכים לשנן הכל, כי כל המידע נמצא להם נגיש, אז הם גם לא נהיים טובים יותר מדי בשינון, ולבחון אותם על שינון פשוט פוגע בהם.
הם לומדים לחלק את הקשב שלהם ליותר מטלות בבת אחת, ולבצע יותר דברים בו זמנית בצורה הרבה יותר טובה מהדורות הקודמים, אז לבחון את היכולת שלהם להתרכז על מטרה אחת זה אבחון יתר.
זה בעצם לבחון אותם על דברים שהם לא צריכים, ולרוב לא יצטרכו להתמודד איתם
זה נושא מורכב מאוד, וטכנולוגיה באמת משחקת תפקיד מסויים בעניין, אבל יותר בגלל שהיום בושות לא עוברות יותר מפה לאוזן, אלא בקלות לכולם בבת אחת, והדברים נשארים מתועדים ליותר זמןנושא הדיכאון וההתאבדויות עולה.
אני לא לחלוטין מסכים עם זה. המסכים עוזרים לפתח יכולות אחרות ממה שהיה פעם, ומערכת החינוך וההורים לא יודעים להתמודד עם זה. הם לא מבינים שבגלל שיכולת מנטלית מסויימת מקבלת כרגע יותר העדפה, צריך לפתח בצורה יותר יעילה את אלה שנלקחו כמובן מאליו עד עכשיו.זה דבר די מוסכם אני חושב הקשר בין המסכים וקשיי ריכוז. ובכלל לתקשורת אנושית.