עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהקישורים של המסכים, אפשר ללמד אנשים מבוגרים, לא בגיל הינקות וההתפתחות.אני לא לחלוטין מסכים עם זה. המסכים עוזרים לפתח יכולות אחרות ממה שהיה פעם, ומערכת החינוך וההורים לא יודעים להתמודד עם זה. הם לא מבינים שבגלל שיכולת מנטלית מסויימת מקבלת כרגע יותר העדפה, צריך לפתח בצורה יותר יעילה את אלה שנלקחו כמובן מאליו עד עכשיו.
צריך עכשיו ללמד ילדים לשנן ולהתרכז על נושא אחד, כי זה כבר לא ברירת מחדל
אני דווקא חושב הפוך כישורים טכנולוגיים אפשר ללמד כמעט אך ורק בגיל צעיר.אני חושב שהקישורים של המסכים, אפשר ללמד אנשים מבוגרים, לא בגיל הינקות וההתפתחות.
זה גובה מחיר כבד מידי מהנפש של ילדים.
אני מאמין שבחור בן 15 יוכל להיות טוב בטכנולוגיה ובעל תקשורת אנושית טובה.
חבל להרעיל ילדים, הרווח לא שווה את הנזק.
זה עדיין לא שווה את הנזק.אני דווקא חושב הפוך כישורים טכנולוגיים אפשר ללמד כמעט אך ורק בגיל צעיר.
טכנולוגיה דורשת מיומנות, כמו לרכב על אופניים או ללמוד שפה חדשה. תמיד אפשר ללמוד אותם, אבל לא תהיה לך שליטה בהם כמו אם היית לומד בגיל צעיר
יש בתי ספר פרטיים שמלמדים בכיתה עם לפטופים ואייפדים במקום ספרים.אני לא לחלוטין מסכים עם זה. המסכים עוזרים לפתח יכולות אחרות ממה שהיה פעם, ומערכת החינוך וההורים לא יודעים להתמודד עם זה
אולי אם אתה מבודד את הטכנולגיה ללימודים, ומוציא מזה את social media, אני יכול להבין את זה.יש בתי ספר פרטיים שמלמדים בכיתה עם לפטופים ואייפדים במקום ספרים.
נותנים לילדים להיכנס למאמרים ולסרטונים וללמוד את החומר ככה.הבנתי שהציונים שלהם די טובים