תזונה קטוגנית

אקטומורף

משתמש מתחיל
53
15
נק' מוניטין:
14
53
15
היי,
מחפש אנשים שעונים להגדרה של אקטומורף - גבוה ורזה (מבנה גוף בסיס, יכול להיות שאתה כבר לא רזה)
שאוכלים תזונה קטוגנית וכמובן פעילים ספורטיבית
האם אתם קיימים ? 🤩

אני לא לחלוטין מסכים עם זה. המסכים עוזרים לפתח יכולות אחרות ממה שהיה פעם, ומערכת החינוך וההורים לא יודעים להתמודד עם זה. הם לא מבינים שבגלל שיכולת מנטלית מסויימת מקבלת כרגע יותר העדפה, צריך לפתח בצורה יותר יעילה את אלה שנלקחו כמובן מאליו עד עכשיו.
צריך עכשיו ללמד ילדים לשנן ולהתרכז על נושא אחד, כי זה כבר לא ברירת מחדל
אני חושב שהקישורים של המסכים, אפשר ללמד אנשים מבוגרים, לא בגיל הינקות וההתפתחות.
זה גובה מחיר כבד מידי מהנפש של ילדים.
אני מאמין שבחור בן 15 יוכל להיות טוב בטכנולוגיה ובעל תקשורת אנושית טובה.
חבל להרעיל ילדים, הרווח לא שווה את הנזק.

אני חושב שהקישורים של המסכים, אפשר ללמד אנשים מבוגרים, לא בגיל הינקות וההתפתחות.
זה גובה מחיר כבד מידי מהנפש של ילדים.
אני מאמין שבחור בן 15 יוכל להיות טוב בטכנולוגיה ובעל תקשורת אנושית טובה.
חבל להרעיל ילדים, הרווח לא שווה את הנזק.
אני דווקא חושב הפוך כישורים טכנולוגיים אפשר ללמד כמעט אך ורק בגיל צעיר.
טכנולוגיה דורשת מיומנות, כמו לרכב על אופניים או ללמוד שפה חדשה. תמיד אפשר ללמוד אותם, אבל לא תהיה לך שליטה בהם כמו אם היית לומד בגיל צעיר

אני דווקא חושב הפוך כישורים טכנולוגיים אפשר ללמד כמעט אך ורק בגיל צעיר.
טכנולוגיה דורשת מיומנות, כמו לרכב על אופניים או ללמוד שפה חדשה. תמיד אפשר ללמוד אותם, אבל לא תהיה לך שליטה בהם כמו אם היית לומד בגיל צעיר
זה עדיין לא שווה את הנזק.

אני לא לחלוטין מסכים עם זה. המסכים עוזרים לפתח יכולות אחרות ממה שהיה פעם, ומערכת החינוך וההורים לא יודעים להתמודד עם זה
יש בתי ספר פרטיים שמלמדים בכיתה עם לפטופים ואייפדים במקום ספרים.
נותנים לילדים להיכנס למאמרים ולסרטונים וללמוד את החומר ככה.הבנתי שהציונים שלהם די טובים

יש בתי ספר פרטיים שמלמדים בכיתה עם לפטופים ואייפדים במקום ספרים.
נותנים לילדים להיכנס למאמרים ולסרטונים וללמוד את החומר ככה.הבנתי שהציונים שלהם די טובים
אולי אם אתה מבודד את הטכנולגיה ללימודים, ומוציא מזה את social media, אני יכול להבין את זה.
אני לא חושב שטכנולוגיה זה רע באופן גורף.
אני חושב שטלפון חכם אישי לילד פותח בפניו אפשרויות רבות להרס עצמי.
אם זה מבוקר מהבית ספר או הורים, עם גבולות זמן או אתרים מסוימים.
אני יכול להבין את זה.

הבעיה העיקרית היא שעדיין בתי ספר הם לא באמת מלמדים אותך, הם נטו בית חרושת לציונים.
מלמדים בשביל מבחן ואחר כך שוכחים הכל, לא מלמדים בשביל שתזכור.
יש המון אנשים חכמים ואפילו גאונים ואני מכיר חלק מהם, שבמבחנים הם לא זוכרים כלום, בלאק אווט, אבל תשאל אותם שאלות בלי מבחן הם יודעים יותר מכל אחד אחר, המסגרת של בית ספר כיום לא מתאימה לכל אחד וזאת בעיה.
אבל לא על זה האשכול, בכל מקרה לפותח האשכול, לפי מה שאני רואה בתגובות את התשובה פחות או יותר קיבלת, אין דיאטה עדיפה על דיאטה אחרת, הכל עניין של התאמה אישית כמו שקוצר אמר.
לגבי ההפרעות קשב וריכוז, אני לא מכיר הרבה שאין להם הפרעת קשב כזאת או אחרת, גם לי יש.
הפתרון של כדורים לכל תלמיד כברירת מחדל נוראית לדעתי אבל כנראה שזה מה יש כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית