עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בגלל שיש יותר נפח, זה לא אומר שזה יותר נפח חכם.
כרגע זה יקדם אותך, בהמשך כנראה יתקע אותך
גם יכול להיות שזה משחק תפקיד לא קטן
אם אתה סומך על המאמן שלך שימשיך לקדם אותך גם כשזה לא יהיה פשוט, אז לך על זה, אבל אם לא אז לא.
השריר לא צריך כל כך גיוון בתנועה. זה חשוב, אבל לא בצורה משמעותית, הרבה פחות מהדברים הבסיסיים יותר כמו כמות עבודה
כי כשיש לך 20-25 סטים לשריר גדול זה אומר שאתה צריך להשתפר ב-20-25 סטים כל פעם, וזה קשה לאורך זמןלמה זה יתקע אותו בהמשך? (שואל ברצינות)
אם זה חלק ממכלול גדול יותר, אז זה בסדר גמורא.הנפח הגדול בעייתי מבחינתי בטווח הקצר כי האימון קצת יותר מתיש ממה שהייתי רגיל אליו, ובטווח הארוך- לא יהיה לי מקום להוסיף עוד סטים/תרגילים אלא רק להעלית תדירות אימון או משקלים זה מאוד בעייתי. כבר לפני שבועיים המאמן אמר לי שאנחנו נשנה תוכנית לאחת יותר עצימה ופחות נפח מעט. זאת אומרת שזו תוכנית שנועדה לתת בוסט מסוים.
אף אחד לא מצפה להתקדמות גדולה לאורך המון זמן, גם כמה חודשים ספורים זה אחלהב. לגבי התקדמות עם נפח גדול- כל עוד התקדמתי מאימון לאימון ב 1-2 תרגילים, זה בסדר מבחינתי. בראייה דו שבועית אני מתקדם בכל התרגילים (בערך, למעט בעייתיים). אני לא יודע באמת כמה זה יחזיק לאורך זמן, אבל כנראה שלא אבדוק זאת במשך חצי שנה.
לא הבנתי, אתה שואל או אומר?על אף שאנו מתפלפלים ומציגים את מכלול הטענות לגבי היתרונות או החסרונות של דרך כזו או אחרת, אני מבין שלאחר סיכום קליל של הדברים שנאמרו פה, תוכנית עם מעט פחות נפח ואולי יותר עצימות, על פלוס קלורי יחסית קטן היא משהו שיהיה שווה לנסות שוב על מנת לשמור על התקדמות ולא לצבור הרבה שומן?
אני מציע תמיד מסה נקייה כשאפשרשואל