הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקייה

דניאללל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם
התחלתי תהליך מסה אשמח לטיפים ועצות כדי שהמסה תיהיה כמה שיותר נקייה עם מינימום עלייה בשומן תודה

זה בגלל שיש יותר נפח, זה לא אומר שזה יותר נפח חכם.
כרגע זה יקדם אותך, בהמשך כנראה יתקע אותך

גם יכול להיות שזה משחק תפקיד לא קטן

אם אתה סומך על המאמן שלך שימשיך לקדם אותך גם כשזה לא יהיה פשוט, אז לך על זה, אבל אם לא אז לא.

השריר לא צריך כל כך גיוון בתנועה. זה חשוב, אבל לא בצורה משמעותית, הרבה פחות מהדברים הבסיסיים יותר כמו כמות עבודה

למה זה יתקע אותו בהמשך? (שואל ברצינות)

אני כותב מהטלפון לכן לא אצטט.

א.הנפח הגדול בעייתי מבחינתי בטווח הקצר כי האימון קצת יותר מתיש ממה שהייתי רגיל אליו, ובטווח הארוך- לא יהיה לי מקום להוסיף עוד סטים/תרגילים אלא רק להעלית תדירות אימון או משקלים זה מאוד בעייתי. כבר לפני שבועיים המאמן אמר לי שאנחנו נשנה תוכנית לאחת יותר עצימה ופחות נפח מעט. זאת אומרת שזו תוכנית שנועדה לתת בוסט מסוים.

ב. לגבי התקדמות עם נפח גדול- כל עוד התקדמתי מאימון לאימון ב 1-2 תרגילים, זה בסדר מבחינתי. בראייה דו שבועית אני מתקדם בכל התרגילים (בערך, למעט בעייתיים). אני לא יודע באמת כמה זה יחזיק לאורך זמן, אבל כנראה שלא אבדוק זאת במשך חצי שנה.

בחזרה לנושא של מסה נקיה-
על אף שאנו מתפלפלים ומציגים את מכלול הטענות לגבי היתרונות או החסרונות של דרך כזו או אחרת, אני מבין שלאחר סיכום קליל של הדברים שנאמרו פה, תוכנית עם מעט פחות נפח ואולי יותר עצימות, על פלוס קלורי יחסית קטן היא משהו שיהיה שווה לנסות שוב על מנת לשמור על התקדמות ולא לצבור הרבה שומן?

א.הנפח הגדול בעייתי מבחינתי בטווח הקצר כי האימון קצת יותר מתיש ממה שהייתי רגיל אליו, ובטווח הארוך- לא יהיה לי מקום להוסיף עוד סטים/תרגילים אלא רק להעלית תדירות אימון או משקלים זה מאוד בעייתי. כבר לפני שבועיים המאמן אמר לי שאנחנו נשנה תוכנית לאחת יותר עצימה ופחות נפח מעט. זאת אומרת שזו תוכנית שנועדה לתת בוסט מסוים.
אם זה חלק ממכלול גדול יותר, אז זה בסדר גמור

ב. לגבי התקדמות עם נפח גדול- כל עוד התקדמתי מאימון לאימון ב 1-2 תרגילים, זה בסדר מבחינתי. בראייה דו שבועית אני מתקדם בכל התרגילים (בערך, למעט בעייתיים). אני לא יודע באמת כמה זה יחזיק לאורך זמן, אבל כנראה שלא אבדוק זאת במשך חצי שנה.
אף אחד לא מצפה להתקדמות גדולה לאורך המון זמן, גם כמה חודשים ספורים זה אחלה

על אף שאנו מתפלפלים ומציגים את מכלול הטענות לגבי היתרונות או החסרונות של דרך כזו או אחרת, אני מבין שלאחר סיכום קליל של הדברים שנאמרו פה, תוכנית עם מעט פחות נפח ואולי יותר עצימות, על פלוס קלורי יחסית קטן היא משהו שיהיה שווה לנסות שוב על מנת לשמור על התקדמות ולא לצבור הרבה שומן?
לא הבנתי, אתה שואל או אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית