עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אמורים להגיע למקסימום כיווץ?אתה אמור להשתמש בשרירי הישבן לכל אורך התנועה, פשוט בסוף הם אמורים להגיע למקסימום כיווץ
למה אמורים להגיע למקסימום כיווץ?
מה זה נותן?
מי אומר את זה? אני לא רואה שום סיבה לכווץ בכוח את הרגליים בכל עליה, זה רק יעייף אותך לקראת החזרות הבאות. אתה פשוט אמור לקום ולהתיישר.אתה אמור להשתמש בשרירי הישבן לכל אורך התנועה, פשוט בסוף הם אמורים להגיע למקסימום כיווץ
זה נותן לך לסיים את התנועה.למה אמורים להגיע למקסימום כיווץ?
מה זה נותן?
ואיך נראה לך שתקום ותתיישר?מי אומר את זה? אני לא רואה שום סיבה לכווץ בכוח את הרגליים בכל עליה, זה רק יעייף אותך לקראת החזרות הבאות. אתה פשוט אמור לקום ולהתיישר.
אתה אמור להשתמש בשרירי הישבן לכל אורך התנועה, פשוט בסוף הם אמורים להגיע למקסימום כיווץ
הישבן הוא פושט אגן, אז ברגע שהאגן פשוט, כלומר אתה עומד ישר, אז הוא הכי מכווץ שיש.
קצת עומד בניגוד למה שאמרת קודם, אבל רוב הסיכויים תהיה תנועת אגן מסויימת גם אם אתה עומד. ומתי אמרתי שהישבן הוא פושט האגן היחיד?אתה יכול לעמוד ישר ולכווץ את הישבן מבלי לשנות את זווית פשיטת האגן נכון? זה אומר שהחלק הזה בכיווץ הישבן לא משפיע פשיטת אגן ועל התנועה בסקוואט.
יש לכווץ את הישבן בצורה פסיבית ויש לכווץ בצורה אקטיבית. בצורה פסיבית הוא יתכווץ במידה מסויימת בגלל אפקט המתיחה, ויש לכווץ אותו לכל אורך התנועהובלי קשר זה שריר שמעורב בתנועה ולא בצורה אקטיבית ולא סטטית, זה כמו שתגיד שצריך לכווץ את הארבע ראשי, זה מובן מאליו וזה קורה גם מבלי שחושבים על זה.
אם אתה רוצה לנעול את האגן אז כן, תצטרך להפעיל את הישבן, זה לא כל היום שיש לך משקל על הגב שאתה צריך לייצב בנוסף למשקל שלך. אם אתה רוצה שהמשקל יהיה יציב אתה צריך לכווץ את כל השרירים.בעצם אתה אומר פה שכשאתה עומד ישר הישבן הכי מכווץ שאפשר? זה לא נכון.
אני מאתגר אותך לעשות את זה אך ורק עם הישבן בלי להשתמש בכל שריר אחר למען התנועה הזאת, אתה לא תגיע רחוקאפשר לפשוט את האגן גם מעבר לעמידה ישרה כמו שעושים בפרס למשל, וזאת הסיבה שאומרים בפרס לכווץ את הישבן.
אני לא חושב שהבנת, הוא מדבר על דחיפת אגן קדימה. אקט מטומטם שלדעתי מגיע בכלל מהסטודיואתה אמור להשתמש בשרירי הישבן לכל אורך התנועה, פשוט בסוף הם אמורים להגיע למקסימום כיווץ
את זה אני בכלל לא מכיראני לא חושב שהבנת, הוא מדבר על דחיפת אגן קדימה. אקט מטומטם שלדעתי מגיע בכלל מהסטודיו
לא הפסדת כלוםאת זה אני בכלל לא מכיר
לא, אני מדבר על כיווץ הישבן בלבד.אני לא חושב שהבנת, הוא מדבר על דחיפת אגן קדימה. אקט מטומטם שלדעתי מגיע בכלל מהסטודיו
ככה או ככה זה לא נחוץלא, אני מדבר על כיווץ הישבן בלבד.
ניחוש בלבד, יכול להיות שרואים ליפטרים שמכניסים אגן לפנים (לבטל APT) לפני התחלת התנועה (ולא בסופה) על מנת לשמור על אגן ניטראלי ולא נוטה לאחור.
יכול לבלבל:לבטל APT? לא הבנתי אותך, APT זה אגן לפנים התכוונת לבטל PPT?
יכול לבלבל:
סיבוב אגן לפנים -> לקחת טוסיק אחורה.