הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לסירוגין

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
לאחרונה חשבתי לנסות לאכול את התפריט בצורה של צום לסירוגין כלומר בטווח אכילה של 8 שעות ביום ועלו לי כמה שאלות שאשמח שתענו עליהן:
1. האם יש באמת יתרון לשיטה הזאת שכן אני אוכל את אותה כמות קלוריות?
2. אם אני מבצע את אימוני המשקולות מוקדם בבוקר(סביבות 6) ומתחיל את אכילת התפריט רק בשעות 12-13 זה לא פוגע בגוף?
3. אני רגיל לשתות אבקת חלבון לאחר האימון ובמצב של הצום אצטרך להמתין 5-6 שעות לאחר האימון כדי לאכול לראשונה, הדבר לא יפגע בשריר?
כי לפי מה שקראתי בעבר מומלץ לאכול חלבון ישר אחרי אימון.
תודה מראש לעוזרים

1. האם יש באמת יתרון לשיטה הזאת שכן אני אוכל את אותה כמות קלוריות?
יתרון לא, יכול להיות שזה יהיה לך יותר נוח

2. אם אני מבצע את אימוני המשקולות מוקדם בבוקר(סביבות 6) ומתחיל את אכילת התפריט רק בשעות 12-13 זה לא פוגע בגוף?
לא מומלץ, מומלץ לבצע את האימון בתוך חלון האכילה

3. אני רגיל לשתות אבקת חלבון לאחר האימון ובמצב של הצום אצטרך להמתין 5-6 שעות לאחר האימון כדי לאכול לראשונה, הדבר לא יפגע בשריר?
גם לא מומלץ. אין חובה לשתות אבקת חלבון או בכלל לאכול מיד אחרי, אבל כן מומלץ שיהיה קרוב יחסית, שעתיים-שלוש אחרי

• פותח/ת השרשור
יתרון לא, יכול להיות שזה יהיה לך יותר נוח

לא מומלץ, מומלץ לבצע את האימון בתוך חלון האכילה

גם לא מומלץ. אין חובה לשתות אבקת חלבון או בכלל לאכול מיד אחרי, אבל כן מומלץ שיהיה קרוב יחסית, שעתיים-שלוש אחרי
ממש תודה על התגובה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית