הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצרוך בערך 100 מ"ל שמן זית ביום כמקור שומן גדול יחיד

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
אני מנסה להעלות קצת קלוריות. שומן זאת הדרך הכי קלה (9 קלוריות במקום 4 של פחמימה נגיד) זה די קל בשבילי להוסיף לכל אורז, פסטה או כל מאחר אחר את כמות השמן הזאת. זה יוצא עוד 800 קלוריות בערך (טיפה פחות כי אני במילא שם שמן זית בלי למדוד בחלק מהאוכל).

האם כמות כזאת של שמן זית תהיה בריאה?

עדיף לך לצרוך עוד שומן ממקורות אחרים כגון:
אבוקדו, טחינה, בוטנים, אגוזים ושקדים.
וגם לא כדאי לך לצרוך יותר מידי שומנים (ההמלצה היא גרם לקילו משקל גוף)
ואם אתה צריך עוד תוספת של קלוריות לתפריט עדיף שתוסיף חלבון (ואם יש לך כבר 2 גרם לקילו משקל גוף אז פחמימה).

לאנשים שמתקשים מאוד לעלות במשקל, אני אכן ממליץ לשלב חמאת בוטנים טבעית, שמן זית לסלט, אגוזים ושקדים

• פותח/ת השרשור
עדיף לך לצרוך עוד שומן ממקורות אחרים כגון:
אבוקדו, טחינה, בוטנים, אגוזים ושקדים.
וגם לא כדאי לך לצרוך יותר מידי שומנים (ההמלצה היא גרם לקילו משקל גוף)
ואם אתה צריך עוד תוספת של קלוריות לתפריט עדיף שתוסיף חלבון (ואם יש לך כבר 2 גרם לקילו משקל גוף אז פחמימה).
יש מספיק חלבון כבר, ופחמימה זה קשה מאוד להעלות

אז יש 3 אפשרויות:
1. תקנה גיינר וזה יעלה לך את הפחמימה בהרבה.
2. תדחוף אוכל (לפעמים זה מה שצריך לעשות וזה לא יהיה קל אבל הגוף שלך יתרגל).
3. תוסיף שומן, אבל לא בכמויות שרשמת פה כי זה יותר מידי.

הדרך הכי קלה להוסיף קלוריות זה הקורלרנפלקס הצהוב של תלמה.
100 גרם זה 370 קלוריות ואפשר לטחון את זה בכמיות.
תנסה להוסיף פחמימות מזה זה ממש עזר לי במסה

הדרך הכי קלה להוסיף קלוריות זה הקורלרנפלקס הצהוב של תלמה.
100 גרם זה 370 קלוריות ואפשר לטחון את זה בכמיות.
תנסה להוסיף פחמימות מזה זה ממש עזר לי במסה
נכון לגמרי, אבל אני הייתי ממליץ יותר על קלוגס (האחד עם התמונה של התרנגול) כי תלמה זה 88% קמח תירס וקלוגס זה 98% תירס (והוא גם יותר טעים לטעמי) .

למה לא? לא כדאי לצרוך מעט מדי, לא ידוע לי על יותר מדי
לא הסברתי את עצמי טוב, התכוונתי לכך שהוא כתב שהוא מנסה להעלות קצת קלוריות, אבל אם הוא יוסיף 800 קלוריות משומן הוא יעלה מהר מידי במשקל...

לא הסברתי את עצמי טוב, התכוונתי לכך שהוא כתב שהוא מנסה להעלות קצת קלוריות, אבל אם הוא יוסיף 800 קלוריות משומן הוא יעלה מהר מידי במשקל...
אבל גם אם הוא יוסיף 800 קלוריות מפחמימה הוא יעלה כנראה באותה מהירות במשקל

למה שהוא יעלה מהר מידי?
אם קשה לך לדחוף כמו גדולה של אוכל מוצק, ממליץ לך להכין גיינר ביתי - אחלה דרך להכניס לפחות +~1500 ק׳.

• פותח/ת השרשור
ברור...😛
התכוונתי בכללי אם הוא יוסיף 800 קלוריות (מאב מזון כלשהו) הוא יעלה מהר מידי כי לפי איך שזה נשמע ממנו הוא צריך רק עוד קצת קלוריות :
[/QUOTE]
איך הסקת שזה יותר מידי בשבילי? ואיך הסקת שאני צריך רק עוד קצת קלוריות? אני גם ככה צורך שמן זית אז חשבתי לספור את זה ולהפוך ל100 מ"ל ככה שזה לא 800 זה פחות. בכל מקרה מחישובים שעשיתי זאת הכמות קלוריות שאני צריך להוסיף, נראה איך יהיו התוצאות ונזרום משם.

למה זה בעייתי 100 מ"ל שמן זית ביום? שמן זית אמור להיות בריא, מה גורם לזה להיות לא בריא בכמות כזאת? אשמח להסבר ממי שיודע.

הסקתי שאתה צריך רק עוד קצת קלוריות כי כתבת את זה...
אני מנסה להעלות קצת קלוריות.

ולפי דעתי יש בעיה לצרוך 100 מ"ל של שמן זית ביום כי כל דבר (גם בריא מאוד) שלוקחים ממנו יותר מידי זה כבר לא טוב כלכך.
אבל זו היא דעתי בענין ואשמח שמישהו שמבין יותר בענין יביע את דעתו גם.

ולפי דעתי יש בעיה לצרוך 100 מ"ל של שמן זית ביום כי כל דבר (גם בריא מאוד) שלוקחים ממנו יותר מידי זה כבר לא טוב כלכך.
אתה צודק אבל זה סך הכל 100 מ’ל. זה כמו להגיד ש 100 גרם חמאת בוטנים או אגוזי מלך או וואט אבר, פוגע בבריאות..

@WannaBeBigger דרך אגב, איך אתה צורך אותו? אשכרה שותה 100 מ’ל? או שם בסלט?​

• פותח/ת השרשור
אתה צודק אבל זה סך הכל 100 מ’ל. זה כמו להגיד ש 100 גרם חמאת בוטנים או אגוזי מלך או וואט אבר, פוגע בבריאות..

@WannaBeBigger דרך אגב, איך אתה צורך אותו? אשכרה שותה 100 מ’ל? או שם בסלט?​
אחרי שיש לי אורז, פסטה או כל תבשיל אחר בצלחת פשוט מוזג מעל ומערבב. זה נספג בפנים ועושה את האוכל יותר טעים ולא יבש.

אה הבנתי... זאת צורת ביטוי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית