הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

אז זהו שאני הבנתי שהיא רוצה לממש את כל זה, ואם היא רוצה אז היא תעשה את זה. לא נהיה צבועים ולא נגיד שאין לנו גם פנטזיות יוצאות מגדר הרגיל לפעמים, אבל אני הבנתי שהיא לא יכולה להשאיר את זה רק בגדר פנטזיה ואם כך אין לו שום סיבה להיות איתה. עם כל הכבוד לאהבה, אם זאת שאתה אוהב רוצה לצאת עם גברים אחרים אתה תצתרך לוותר ולמצוא אהבה חדשה.
זאת בדיוק השאלה. האם היא רוצה לממש. אני לא בטוח שפותח האשכול בעצמו יודע.

הוא גם התחיל לתת לה טסטוסטרון.
הוא אדיוט. אולי הוא ירצה להיות הגלגל השלישי במערכת היחסים של ידידינו כאן אחרי שהתילנדי יעזוב אותו בשביל מישהי אחרת.

@benberi

תקשיב, אני לא יודע בן כמה אתה (אין לי כוח לקרוא) ומה הסטטוס שלך בחיים, אבל אומר לך משהו מניסיון חיים שלי

סביר להניח שאתה גבר צעיר שלא חווה יותר מידי "אהבות" בחיו, אתה כרגע בזוגיות וכיף לך, אתה מאוהב, אתה חושב שאתם כמו כפפה, שאף אחד לא ת***וץ לך כמו שהיא, שאף אחת לא תהיה מינית כמו שהיא איתך, שלא יהיה לך חיבור כמו שיש לך איתה.
אבל אין ספק שיש לך כרגע רגשות עזים כלפיה וככל שתמשוך את זה יותר גם הפרידה תהיה יותר קשה (משל למחלה וניתוח) הפרידה זו הניתוח ויש זמן החלמה לא קטן, אבל נגיד תמשיך את הקשר עוד ועוד ועוד ותגיע למצב שאתם כבר 3-4 שנים ביחד ואתה כבר תחשוב על חתונה וילדים ועל משפחה.
ואז יצוץ עניין קטן במוחך - "האישה רצתה לעשות אורגיה" היא אשכרה רצתה שמישהו בנוסף אליך יחדור אליה ויגע בה, בן אדם זר!!!!
ונגיד ושכחת מזה ואמרת לעצמך "סתם פנטזיה שעברה במוחה"
האמון שלך בה עם הזמן ילך ויקטן - אתם כבר תהיו כמה שנים ביחד ואז אתה תראה הודעה מידיד, ומחבר לעבודה, וחבר ללימודים ואז אתה תתחיל לחשוב - "היא רצתה לצרף גבר, מי אמר שהיא לא ממשת פנטזיות שלה עם גברים אחרים?" ואתה תתחיל לעקוב אחריה, לצוטט לה ואתה לא תסמוך עליה, אתה לא תישן בלילות.

מה שאני מנסה לומר, לא משנה בן כמה אתה (בהנחה שאתה לא תלמיד בית ספר) - אתה לא נשמע לי בן אדם עד כדי כך ליברלי ופתוח לשלישייה, זה מפריע לך ולכן העלת את הנושא, לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך.
לפני שזה יהיה מאוחר מידי, לפני שתקשר יותר מידי, תהיה חזק ותעיף אותה לאלף עזאזל.
אני גם בחור מיני והאקסית שלי גם הייתה מינית והיינו עושים ומנסים כל פנטזיה שלא הייתה לנו, אבל זה היה שלנו, רק שלנו, בנינו, ורק אני נגעתי בה ורק לי היה מותר להסתכל עליה והיא הייתה רק שלי, וככה זה צריך להיות!

בקיצור, תהיה גבר ותחשוב מהראש ולא מהלב.

אני יודע שאתה לוקה בחוסר בסיסי בהבנת הנקרא אז אני אציין שלא אמרתי את זה
אני הטרלתי את מר בחור ואתה הגאון היחיד שלא הבין את זה

כל דבר שכבת לגבי בדיון הזה הוא הפוך
טוב אנסח זאת אחרת, בדיון על התאילנדית אמרת שזה לא בעיה אם על הבחורה עברו מלא גברים לפנייך. הבנתי מכאן שאתה סבבה לנשק פה של בחורה שלפני זה היה בתוכו כמה עשרות גברים עם הבולבול שלהם. אז חשבתי גם שסבבה מבחינתך להתחלק איתה כאן ועכשיו, הרי מה זה משנה אם עוד גבר יעבור עליה, גם ככה עברו עליה 100. אתה תומך בגועל ומבחינתך בסדר שבנות יהיו שרמוטות ויתנו לכל הגברים מסביב. אתה מייצג את הגועל הליברלי שתומך בפגיעה בערכי משפחה, יוצא נגד צניעות ואהבה אמיתית (לא הגועל נפש, ריבוי אהבות שאתה תומך בו). אתה יכול לצעוק כמה שבא לך ולקרוא לכולם מטומטמים, אבל ההיגיון והמוסר בסוף ינצחו. את הגועל שאתה מייצג הרוב השפוי דוחה וימשיך לדחות, ולעולם לא יקבלו את זה כנורמה. והחברה תמשיך לשפוט התנהגות שלא מתאימה לה, ואם לא מתאימה לך השיפוטיות אז זאת בעיה שלך. אתה לא יכול לחיות בחברה ולשים פס על הנורמות שלה ולצפות שלא יגידו עלייך כלום. הליברליזם יתר שלך דוחה.

הוא אדיוט. אולי הוא ירצה להיות הגלגל השלישי במערכת היחסים של ידידינו כאן אחרי שהתילנדי יעזוב אותו בשביל מישהי אחרת.

אהבתי שזה הוא יעזוב במקום היא ,בגלל שכול הטסט היא הפכה לגבר.

לפתח האשכול בסופו של דבר זה החלטה שלך בתור שותף לזוגיות הזאת . עובדה שזה כנראה לא מרגיש לך כול כך נוח כי פתחתה נושא על זה

טוב אנסח זאת אחרת, בדיון על התאילנדית אמרת שזה לא בעיה אם על הבחורה עברו מלא גברים לפנייך. הבנתי מכאן שאתה סבבה לנשק פה של בחורה שלפני זה היה בתוכו כמה עשרות גברים עם הבולבול שלהם. אז חשבתי גם שסבבה מבחינתך להתחלק איתה כאן ועכשיו, הרי מה זה משנה אם עוד גבר יעבור עליה, גם ככה עברו עליה 100. אתה תומך בגועל ומבחינתך בסדר שבנות יהיו שרמוטות ויתנו לכל הגברים מסביב. אתה מייצג את הגועל הליברלי שתומך בפגיעה בערכי משפחה, יוצא נגד צניעות ואהבה אמיתית (לא הגועל נפש, ריבוי אהבות שאתה תומך בו). אתה יכול לצעוק כמה שבא לך ולקרוא לכולם מטומטמים, אבל ההיגיון והמוסר בסוף ינצחו. את הגועל שאתה מייצג הרוב השפוי דוחה וימשיך לדחות, ולעולם לא יקבלו את זה כנורמה. והחברה תמשיך לשפוט התנהגות שלא מתאימה לה, ואם לא מתאימה לך השיפוטיות אז זאת בעיה שלך. אתה לא יכול לחיות בחברה ולשים פס על הנורמות שלה ולצפות שלא יגידו עלייך כלום. הליברליזם יתר שלך דוחה.
קודם כל אשמח לראות איפה כתבתי את זה ואז הגיב לך להכל כי לי לא זכור שכתבתי כזה דבר

קודם כל אשמח לראות איפה כתבתי את זה ואז הגיב לך להכל כי לי לא זכור שכתבתי כזה דבר
אז למה היה ויכוח ביננו? אם הייו באותו צד לא חושב שהיינו מתווכחים.
לא מובן בכלל מה הדעה שלך ובאיזה צד אתה, יותר נראה כאילו סתם בא לך להתווכח ולקרוא לכולם סתומים.

עדיין לא ברור לי מי ניצל את מי, ומי יותר חולה נפש בזוגיות שלהם.
גועל נפש.
זה די ברור שהוא מנצלת והוא החולה נפש
בשבילה זה או זה או לקטוף בננות
אז למה היה ויכוח ביננו? אם הייו באותו צד לא חושב שהיינו מתווכחים.
אז אתה מודה שאתה ממציא דברים שאני אומר ואז תוקף אותם טוב לדעת

• פותח/ת השרשור
מה הקטע לבוא ולהסיק מסקנה שאולי אני טרול מה אי אפשר לשאול היום בלי שיחשבו משהו כזה?
קיצר היא אמרה לי אישית שהזוגיות יותר חשובה לה ואם לא אז זה לא יקרה, אחרי הכל זה רק פנטזיה אם זה לא מקובל זה לא יהיה ושהיא לא תעזוב בשביל פנטזיה.

אם היא באמת מתכוונת לזה או לא? מאמין שכן, אולי אני תמים? יכול להיות.
מקווה לטוב

מה הקטע לבוא ולהסיק מסקנה שאולי אני טרול מה אי אפשר לשאול היום בלי שיחשבו משהו כזה?
קיצר היא אמרה לי אישית שהזוגיות יותר חשובה לה ואם לא אז זה לא יקרה, אחרי הכל זה רק פנטזיה אם זה לא מקובל זה לא יהיה ושהיא לא תעזוב בשביל פנטזיה.

אם היא באמת מתכוונת לזה או לא? מאמין שכן, אולי אני תמים? יכול להיות.
מקווה לטוב

אתה תמים חביבי אתה תמים. היא פשוט תעשה את זה מאחורי גבך ויום אחד תגלה את זה ויכאב לך יותר מהזריקה הראשונה של טרן..

אתה תמים חביבי אתה תמים. היא פשוט תעשה את זה מאחורי גבך ויום אחד תגלה את זה ויכאב לך יותר מהזריקה הראשונה של טרן..
חבל לי על הבחור, אבל אין מה לעשות, כאב הוא חלק מהחיים. יצתרך ללמוד מהטעויות כמו כולם.

אני מכיר אתה ההרגשה של להיות מאוהב בבחורה הלא נכונה.
למזלי, לא הייתי צריך לסיים את זה, היא עשתה את זה בשבילי.
כי באמת שהייתי ילד, וחשבתי שאהבה יותר חזקה מהכל, גם כשכולם חשבו אחרת. אני לא רוצה לחשוב על החיים שלי עם הבחורה המסכנה והחולה שהייתי יכול להיות נשוי היום.

אני במיוחד מבין אותך אם זה אהבה ראשונה.
אני די בטוח שאין דבר שאני יכול להגיד לך שיגרום לך להיפרד, כי גם לי לא היה משכנע כלום.

אבל בכל זאת אגיד לך, להיות עם עיניים פתוחות, ואם תראה שצדקנו, ואתה מתחיל לחשוד בקשר אחר שיש לה, תברח ממנה.

פנטזיה זה דבר אחד, לרצות בזה, ולוותר בשבילך זה דבר אחר שלא תחזיק מעמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית