הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות לגבי בחירת תרגיל לרחב גבי

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
אני רוצה להוסיף לעבודה על הגב high pulls
כרגע באימוני גב אני מבצע מתח, דדליפט וחתירה כנגד מוט. השאלה שלי היא כזאת - כדאי להחליף את המתח או את החתירה בhigh pulls?

אני רוצה להוסיף לעבודה על הגב high pulls
כרגע באימוני גב אני מבצע מתח, דדליפט וחתירה כנגד מוט. השאלה שלי היא כזאת - כדאי להחליף את המתח או את החתירה בhigh pulls?
אתה יודע איך עושים משיכות גבוהות? אם כן אז אפשר להחליף בהן את הדדליפט. לא הייתי מחליף את המתח,יותר מדי עומס לזוקפים.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע איך עושים משיכות גבוהות? אם כן אז אפשר להחליף בהן את הדדליפט. לא הייתי מחליף את המתח,יותר מדי עומס לזוקפים.
לא אבל יש איזה מאמן ליפטינג מקצועי שאני כבר עבדתי אתו בעבר ואני יכול להגיד לו שילמד אותי. לא בעייתי. להחליף את הדדליפט בזה? אתה בטוח?

רחב גבי גדול יותר
במילים אחרות: היפרטרופיה
היי פולס זה אחלה תרגיל לטרפזים אבל אני לא יודע עד כמה הוא מערב את הרחב גבי. בכול מקרה אם אתה עושה גם מתח וחתירה אז היי פולס יכול להיות אחלה של תוספת לגב תחתון וטרפזים.

היי פולס זה אחלה תרגיל לטרפזים אבל אני לא יודע עד כמה הוא מערב את הרחב גבי. בכול מקרה אם אתה עושה גם מתח וחתירה אז היי פולס יכול להיות אחלה של תוספת לגב תחתון וטרפזים.
גם במקרה כזה, יש אוסף עצום של תרגילים יעילים יותר וממוקדי מטרה יותר.
היי פולז מיועד בעיקר לעבוד על הכוח המתפרץ של מניף משקולות, לא למטרת היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
לא לזה התרגיל משרת, ויש תרגילים משמעותית יותר יעילים למטרה הזאת מהתרגיל הזה
כמו?
ומחסור בדדליפט לא יפגע? כלומר, לא אראה התקדמות פחות מהירה בלי דדליפט?

כמו?

ומחסור בדדליפט לא יפגע? כלומר, לא אראה התקדמות פחות מהירה בלי דדליפט?
תשמע אני מסכים עם Kotzer , היי פולס זה לא תרגיל יעיל להיפרטרופיה, אבל אם אתה נהנה לעשות אותו אז תכניס אותו. כול עוד אתה לא מפתח גוף מקצועי אני לא רואה סיבה למה לא להנות מהאימון.

מסכים עם קוצר, תרגיל מיותר למטרת היפרטרופיה. מעבר לתועלת המינימלים שלו למטרה שלך, הוא יתיש אותך יותר מדי על הדרך.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני מסכים עם Kotzer , היי פולס זה לא תרגיל יעיל להיפרטרופיה, אבל אם אתה נהנה לעשות אותו אז תכניס אותו. כול עוד אתה לא מפתח גוף מקצועי אני לא רואה סיבה למה לא להנות מהאימון.
לא האמת שזה כאב ראש להכניס תרגיל חדש. אז כנראה אשאר עם התרגילים הנוכחיים שאני כבר עושה. תודה!
כמו מה שאתה כבר עושה
תודה!
מסכים עם קוצר, תרגיל מיותר למטרת היפרטרופיה. מעבר לתועלת המינימלים שלו למטרה שלך, הוא יתיש אותך יותר מדי על הדרך.
תודה!

אני לא מבין כל כך למה אתה רוצה להחליף או להוסיף תרגיל.
בתרגילים שאתה עושה אתה מכסה את כל הגב מעל ומעבר, שום תרגיל נוסף לא יגרום לך ליותר היפוטרפיה או פחות.
עדיף שתתמקד בלהתקדם בתרגילים שאתה עושה.
ועצה שלי, בחיים אל תוותר על המתח. הרבה אנשים מוותרים עליו וחבל, מתח זה אחד התרגילים המורכבים הכי טובים לגב

יכול להגיד לך מה אני עושה באימוני גב שלי ...

עושה מתח
עושה פולי עליון
עושה דדליפט
עושה טי באר
עושה חתירה כנגד פולי תחתון יד יד
ועושה פול אובר

מאוד מרוצה.

ממליץ להוסיף טי באר

אחלה של תרגיל עדיף שתחליף אותו בחתירה במוט תכניס את הטי באר ותוסיף אולי חתירה כנגד פולי תחתון יד יד ..

יכול להוסיף טי באר גם בלי להוריד משהו...

עושה מתח
עושה פולי עליון
עושה דדליפט
עושה טי באר
ועושה פול אובר

מאוד מרוצה.

ממליץ להוסיף טי באר

אחלה של תרגיל עדיף שתחליף אותו בחתירה במוט תכניס את הטי באר ותוסיף אולי חתירה כנגד פולי תחתון יד יד ..

למה להחליף בנט אובר בטי באר?

עושה מתח
עושה פולי עליון
עושה דדליפט
עושה טי באר
ועושה פול אובר

מאוד מרוצה.

ממליץ להוסיף טי באר

קצת הגזמתה

אין תחליף למתח באימוני גב,במידה והמתח הופך לקל יש לרכוש ווסט משקולות
weight_vest_150_vmax_long_black_f__35285.1422054927.1200.1200.jpg

מעבר לזה הייתי מוסיף t bar
ומסיים את האימון עם מתח במכונה לסטים של 12 חזרות

אין תחליף למתח באימוני גב,במידה והמתח הופך לקל יש לרכוש ווסט משקולות
weight_vest_150_vmax_long_black_f__35285.1422054927.1200.1200.jpg

מעבר לזה הייתי מוסיף t bar
ומסיים את האימון עם מתח במכונה לסטים של 12 חזרות
לא כדאי לקנות חגורה וכמה פלטות במקום השטות הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית