עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע איך עושים משיכות גבוהות? אם כן אז אפשר להחליף בהן את הדדליפט. לא הייתי מחליף את המתח,יותר מדי עומס לזוקפים.אני רוצה להוסיף לעבודה על הגב high pulls
כרגע באימוני גב אני מבצע מתח, דדליפט וחתירה כנגד מוט. השאלה שלי היא כזאת - כדאי להחליף את המתח או את החתירה בhigh pulls?
לא אבל יש איזה מאמן ליפטינג מקצועי שאני כבר עבדתי אתו בעבר ואני יכול להגיד לו שילמד אותי. לא בעייתי. להחליף את הדדליפט בזה? אתה בטוח?אתה יודע איך עושים משיכות גבוהות? אם כן אז אפשר להחליף בהן את הדדליפט. לא הייתי מחליף את המתח,יותר מדי עומס לזוקפים.
רחב גבי גדול יותרלאיזה מטרה אתה רוצה לעשות היי פולז? מה זה משרת אותך?
לא לזה התרגיל משרת, ויש תרגילים משמעותית יותר יעילים למטרה הזאת מהתרגיל הזהרחב גבי גדול יותר
במילים אחרות: היפרטרופיה
היי פולס זה אחלה תרגיל לטרפזים אבל אני לא יודע עד כמה הוא מערב את הרחב גבי. בכול מקרה אם אתה עושה גם מתח וחתירה אז היי פולס יכול להיות אחלה של תוספת לגב תחתון וטרפזים.רחב גבי גדול יותר
במילים אחרות: היפרטרופיה
גם במקרה כזה, יש אוסף עצום של תרגילים יעילים יותר וממוקדי מטרה יותר.היי פולס זה אחלה תרגיל לטרפזים אבל אני לא יודע עד כמה הוא מערב את הרחב גבי. בכול מקרה אם אתה עושה גם מתח וחתירה אז היי פולס יכול להיות אחלה של תוספת לגב תחתון וטרפזים.
כמו?לא לזה התרגיל משרת, ויש תרגילים משמעותית יותר יעילים למטרה הזאת מהתרגיל הזה
ומחסור בדדליפט לא יפגע? כלומר, לא אראה התקדמות פחות מהירה בלי דדליפט?היי פולס זה אחלה תרגיל לטרפזים אבל אני לא יודע עד כמה הוא מערב את הרחב גבי. בכול מקרה אם אתה עושה גם מתח וחתירה אז היי פולס יכול להיות אחלה של תוספת לגב תחתון וטרפזים.
תשמע אני מסכים עם Kotzer , היי פולס זה לא תרגיל יעיל להיפרטרופיה, אבל אם אתה נהנה לעשות אותו אז תכניס אותו. כול עוד אתה לא מפתח גוף מקצועי אני לא רואה סיבה למה לא להנות מהאימון.כמו?
ומחסור בדדליפט לא יפגע? כלומר, לא אראה התקדמות פחות מהירה בלי דדליפט?
כמו מה שאתה כבר עושה
לא האמת שזה כאב ראש להכניס תרגיל חדש. אז כנראה אשאר עם התרגילים הנוכחיים שאני כבר עושה. תודה!תשמע אני מסכים עם Kotzer , היי פולס זה לא תרגיל יעיל להיפרטרופיה, אבל אם אתה נהנה לעשות אותו אז תכניס אותו. כול עוד אתה לא מפתח גוף מקצועי אני לא רואה סיבה למה לא להנות מהאימון.
תודה!כמו מה שאתה כבר עושה
תודה!מסכים עם קוצר, תרגיל מיותר למטרת היפרטרופיה. מעבר לתועלת המינימלים שלו למטרה שלך, הוא יתיש אותך יותר מדי על הדרך.
למה להחליף בנט אובר בטי באר?יכול להגיד לך מה אני עושה באימוני גב שלי ...
עושה מתח
עושה פולי עליון
עושה דדליפט
עושה טי באר
עושה חתירה כנגד פולי תחתון יד יד
ועושה פול אובר
מאוד מרוצה.
ממליץ להוסיף טי באר
אחלה של תרגיל עדיף שתחליף אותו בחתירה במוט תכניס את הטי באר ותוסיף אולי חתירה כנגד פולי תחתון יד יד ..
יכול להוסיף טי באר גם בלי להוריד משהו...
למה להחליף בנט אובר בטי באר?
יכול להגיד לך מה אני עושה באימוני גב שלי ...
עושה מתח
עושה פולי עליון
עושה דדליפט
עושה טי באר
עושה חתירה כנגד פולי תחתון יד יד
ועושה פול אובר
מאוד מרוצה.
ממליץ להוסיף טי באר
אחלה של תרגיל עדיף שתחליף אותו בחתירה במוט תכניס את הטי באר ותוסיף אולי חתירה כנגד פולי תחתון יד יד ..
יכול להוסיף טי באר גם בלי להוריד משהו...
לא כדאי לקנות חגורה וכמה פלטות במקום השטות הזאת?אין תחליף למתח באימוני גב,במידה והמתח הופך לקל יש לרכוש ווסט משקולות![]()
מעבר לזה הייתי מוסיף t bar
ומסיים את האימון עם מתח במכונה לסטים של 12 חזרות