עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסלח לי אתה קצת נסחף,רק ביוטיוב תמצא כמה עשרות סרטונים כאלה.בנץ מעל 300 קילו הצליחו סביב 5-10 אנשים משחר ההסטוריה
ממש לא, אפילו בחד"כ פח שהתאמנתי בו פעם היו כמה וכמה מתאמנים שעשו מתח לחזרות עם 40+ ק"ג.תסלח לי אתה קצת נסחף,רק ביוטיוב תמצא כמה עשרות סרטונים כאלה.
המתח הזה,לא מדד לשום דבר. אני דיי בטוח שאין מישהו שמתחרה בסטרונגמן ועושה מתח עם 50 קילו.
גם לארי ווילס עושה מתח משקל גוף וזהו
בגלל זה אני מחשיב את זה כמשהו יותר נדיר מבנץ גבוה.פשוט זה לא יעד של הרבה מתאמנים.
ועל מה אמרת ממש לא?ממש לא
נכון ש300 זה באמת קצת יוצא דופן,אבל לתת 180-200 ממש לא מרשים אותי כמו מתח עם 50 קילו
לכן ציינתי 2 פלטות,בנוסף למשקל גוףלראות בן אדם כזה,שם על עצמו 2 פלטות ועושה מתח
תן לי להבהיר שוב,
דיברתי על אנשים כבדים מאוד,חזקים מאוד שמן הסתם הבנץ שלהם הוא 200+ (לארי ושאר חבריו לסטרונגמן) ועושים מתח על משקל גוף בלבד,לכן ציינתי ברוב ההודעות שלי שזה גם תלוי משקל גוף.
לראות בן אדם כזה,שם על עצמו 2 פלטות ועושה מתח,יותר נדיר מלראות אותו מוסיף עוד כמה עשרות קילו לבנץ' שלו
הוא התכוון שהוא הרים את המשקל גוף שלו... את עצמו, הבחור מעלי שהרים 80 קילו על מ.ג 80, זה כמו בחור ששוקל 120 ומרים 40
ברור,חד משמעי. לכן זה יהיה נדיר יותר לראות את זה.אתה מודע לעובדה שמתח זה לא תרגיל עיקרי לאנשים האלה ובנץ׳ כן?
מי?אני מבטיח לך שליפטרים שלוחצים 200+, יכולים להרים ה-ר-ב-ה יותר מזה. לבנצ׳רים חזקים תמיד יש גב ענק וחזק. תהיה בטוח שמתח עם 50 קילו לא יאתגר אותם.
לא, עשיתי מתח עם 80 קילו עלי בזמן ששקלתי 80.הוא התכוון שהוא הרים את המשקל גוף שלו... את עצמו
איפה מתחרים על זה?וואלה? מרשים מאוד
אבל קצת מוזר לי,כי שיא עולם עומד על 100
שיא גינס,זה 104 אם אני לא טועהאתה יכול להראות לי איפה השיא?