הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות לגבי בחירת תרגיל לרחב גבי

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
אני רוצה להוסיף לעבודה על הגב high pulls
כרגע באימוני גב אני מבצע מתח, דדליפט וחתירה כנגד מוט. השאלה שלי היא כזאת - כדאי להחליף את המתח או את החתירה בhigh pulls?

אני מניח שהגזמתי כאשר נתתי את ה300 בנץ בתור דוגמא,בגדול הנקודה שלי ש40 קילו תוספת משקל אמורה להיות מספקת כמעט לכל מתאמן,מי שזה לא מספיק עבורו שירכוש שרשרת ויחבר אליה פלטות
לדעתי זה סוף הדיון מיצינו את נושא תוספת המשקל במתח

בנץ מעל 300 קילו הצליחו סביב 5-10 אנשים משחר ההסטוריה
תסלח לי אתה קצת נסחף,רק ביוטיוב תמצא כמה עשרות סרטונים כאלה.
המתח הזה,לא מדד לשום דבר. אני דיי בטוח שאין מישהו שמתחרה בסטרונגמן ועושה מתח עם 50 קילו.

גם לארי ווילס עושה מתח משקל גוף וזהו

תסלח לי אתה קצת נסחף,רק ביוטיוב תמצא כמה עשרות סרטונים כאלה.
המתח הזה,לא מדד לשום דבר. אני דיי בטוח שאין מישהו שמתחרה בסטרונגמן ועושה מתח עם 50 קילו.

גם לארי ווילס עושה מתח משקל גוף וזהו
ממש לא, אפילו בחד"כ פח שהתאמנתי בו פעם היו כמה וכמה מתאמנים שעשו מתח לחזרות עם 40+ ק"ג.
לא כזה סיפור.. עם קצת אימון והשקעה. פשוט זה לא יעד של הרבה מתאמנים.

פשוט זה לא יעד של הרבה מתאמנים.
בגלל זה אני מחשיב את זה כמשהו יותר נדיר מבנץ גבוה.
נכון ש300 זה באמת קצת יוצא דופן,אבל לתת 180-200 ממש לא מרשים אותי כמו מתח עם 50 קילו.(תלוי במשקל גוף כמובן.)
ועל מה אמרת ממש לא?
על זה שלארי ווילס עושה מתח בלי משקל או על זה שיש סרטונים של 300 קילו בנץ פרס ביוטיוב?

ממש לא היה מכוון לזה שזה לא נדיר לראות אנשים שעושים מתח עם 40 ק''ג. לרוב זה אנשים סביב 80-90 ק''ג ולא הסופר כבדים.

יכול להיות
אני דיברתי על 50 קילו ועל אנשים כבדים,לכן נתתי כדוגמה את לארי ווילס.

המשקל גוף הוא בעל חשיבות גדולה מאוד פה.

לא משנה,דיון מיותר

upload_2019-6-13_13-48-3.png

אומנם טעיתי בהערכה שלי, אבל לא מאוד רחוק. 15 אנשים משחר ההסטוריה בתחרות. אם אתה חושב שמישהו לוחץ 300+ ולא התחרה בפאוורליפטינג - אתה מוזמן להוכיח את זה.

אתה כנראה לא מודע לכמה גבוה 300 בנץ׳. בארץ אף אחד לא מתקרב לזה (הכי גבוה 230~?) בלי קשר למשקל גוף, עדיין יש מלא שעושים 50 קילו מתח. באוסטרליה שהיא לא פחות ממעצמת פאוורליפטינג, עדיין אף אחד לא בכיוון (הכי גבוה 280~) כולל פריקים גנטיים וחברה ששוקלים המון.

אני בטוח שאם לארי ווילס היה רוצה לעשות מתח עם 50, ממש לא תהיה לו בעיה.

נכון ש300 זה באמת קצת יוצא דופן,אבל לתת 180-200 ממש לא מרשים אותי כמו מתח עם 50 קילו

טוב שיש לכולנו דעות שונות.
צר לי,אני עדיין יותר אתרשם מלראות בחור ברמה של סטרונגמן,עושה מתח עם 50 קילו מאשר בנץ גבוה

זה לא עניין של דעות.
סטטיסטית יש לכל הפחות פי 100 יותר אנשים שעושים מתח עם 50 קילו מאשר אנשים שלוחצים 300.

מה שמרשים אותך זה כמובן סובייקטיבי.

תן לי להבהיר שוב,
דיברתי על אנשים כבדים מאוד,חזקים מאוד שמן הסתם הבנץ שלהם הוא 200+ (לארי ושאר חבריו לסטרונגמן) ועושים מתח על משקל גוף בלבד,לכן ציינתי ברוב ההודעות שלי שזה גם תלוי משקל גוף.
לראות בן אדם כזה,שם על עצמו 2 פלטות ועושה מתח,יותר נדיר מלראות אותו מוסיף עוד כמה עשרות קילו לבנץ' שלו

@frozen עשיתי מתח עם משקל גוף.
שקלתי 80 ושמתי 80.
אני מקווה שזה מרשים אותך 😘.
אני אמנם לא כבד, אבל גם לארי לא, אני בטוח שהוא שם יותר.

תן לי להבהיר שוב,
דיברתי על אנשים כבדים מאוד,חזקים מאוד שמן הסתם הבנץ שלהם הוא 200+ (לארי ושאר חבריו לסטרונגמן) ועושים מתח על משקל גוף בלבד,לכן ציינתי ברוב ההודעות שלי שזה גם תלוי משקל גוף.
לראות בן אדם כזה,שם על עצמו 2 פלטות ועושה מתח,יותר נדיר מלראות אותו מוסיף עוד כמה עשרות קילו לבנץ' שלו

אתה מודע לעובדה שמתח זה לא תרגיל עיקרי לאנשים האלה ובנץ׳ כן?

זה כמו שאני אגיד הרבה יותר מרשים אותי לראות מישהו מאזן 34 כוסות קפה על המצח מאשר 400 קילו דדליפט.

לאף ספורטאי עם 200+ קילו בנץ׳ לא אכפת ממתח עם משקל, בדיוק כמו לאזן 34 כוסות קפה על המצח.

לצורך השוואה, הבחור מעלי שהרים 80 קילו על מ.ג 80, זה כמו בחור ששוקל 120 ומרים 40. אני מבטיח לך שליפטרים שלוחצים 200+, יכולים להרים ה-ר-ב-ה יותר מזה. לבנצ׳רים חזקים תמיד יש גב ענק וחזק. תהיה בטוח שמתח עם 50 קילו לא יאתגר אותם.

, הבחור מעלי שהרים 80 קילו על מ.ג 80, זה כמו בחור ששוקל 120 ומרים 40
הוא התכוון שהוא הרים את המשקל גוף שלו... את עצמו
אתה מודע לעובדה שמתח זה לא תרגיל עיקרי לאנשים האלה ובנץ׳ כן?
ברור,חד משמעי. לכן זה יהיה נדיר יותר לראות את זה.
על זה כל הדיון פה.
בגלל זה ירשים אותי מאוד לראות בחור אחד יוצא דופן שיצליח לתת קצת מעבר
אני מבטיח לך שליפטרים שלוחצים 200+, יכולים להרים ה-ר-ב-ה יותר מזה. לבנצ׳רים חזקים תמיד יש גב ענק וחזק. תהיה בטוח שמתח עם 50 קילו לא יאתגר אותם.
מי?
אני לא הצלחתי למצוא אף אחד.
כל מי שראיתי,עושה בלי משקל ,כולל לארי ווילס,קאלי מאסל,מארק בל,קירל סאריצב
הם שוקלים המון חביבי,אתה לא נראה לי מבין מה זה לשים עליך פלטות במשקל גוף כזה

נערך לאחרונה:
הוא התכוון שהוא הרים את המשקל גוף שלו... את עצמו
לא, עשיתי מתח עם 80 קילו עלי בזמן ששקלתי 80.
זה מתח של 160 קילו.
אני חושב שאני יכול היום יותר, כי התקדמתי המון בדדליפט.
זה משמעותית עוזר.

וואלה? מרשים מאוד
אבל קצת מוזר לי,כי שיא עולם עומד על 100
איפה מתחרים על זה?
אני מת לשבור שיא.
קצת עבודה אני מאמין שאני אעבור את ה 100.
אני פשוט לא עובד על זה עכשיו.
אתה יכול להראות לי איפה השיא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית