עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש עומס על הטורסו בסקוואט?מתח ופולי הרבה יותר קרובים מאשר לג פרס וסקוואט.
לג פרס וסקוואט לא תרגילים דומים בכלל, הטווח תנועה ווקטור הכוח לא ממש דומה. בלג פרס אין שום עומס על הטורסו ואני יכול להמשיך למצוא הבדלים...
המון, בכל זאת המוט מונח עליויש עומס על הטורסו בסקוואט?
אוקיי. מה בדיוק?המון, בכל זאת המוט מונח עליו
עומס...?אוקיי. מה בדיוק?
המוט. מה בדיוק?
ידיים? גב? חזה?עומס...?
ראה תגובתי לקוצרהמוט
ייתכן שחשבת "המון מונח עליו?"
על הטורסו, כלומר החלק העיקרי של הגוף שהוא לא ידיים, רגליים או ראשידיים? גב? חזה?
ועוד שאלה לשניכםידיים? גב? חזה?
ראה תגובתי לקוצר
אם אני שוקל 95 קילו ומרים בפולי עליון 95 קילו, מבחינה תיאורטית אני אמור לקבל אותה היפרטרופיה כמו אם אני עושה מתח כנגד משקל גוף?זה לא ממש נכון. אני מסכים שמתח הוא תרגיל קשה יותר, אבל מבחינת היפרטרופיה הם שווי ערך כמעט לחלוטין, וברוב המקרים פולי עדיף בגלל שאתה לא מחוייב לצורת תנועה מסויימת.
למתאמן מתחיל ללא ספק אני אתן לעבוד במתח במידה והוא יכול כי זה מלמד יותר שליטה על הגוף ושיווי משקל, אבל למטרות היפרטרופיה אין סיבה אמיתית להעדיף מתח על פני פולי עליון
תקבל יותר היפרטרופיה איפה שתעשה יותר נפח,שמותאם כמובן לעצימות בינונית-גבוהאני אמור לקבל אותה היפרטרופיה
תודה!על הטורסו, כלומר החלק העיקרי של הגוף שהוא לא ידיים, רגליים או ראש
[/QUOTE]ומתח יפעיל קצת יותר שרירים
מניח שדומה מאודולגבי היפרטרופיה ברחב גבי בלבד? התוצאות לכאורה אמורות להיות?
ענק. אז סתם משמיצים את הפולי עליון. הוא נותן אחלה עבודה, ברוך השםמניח שדומה מאוד
סבבה אחי תודהזה שווה ערך לחתירה במכונה מול בנט אובר.
המורכב יערב יותר שרירים אבל העבודה עצמה,הנקודתית,דיי דומה אני מניח
קוצר יתקן אותי אם טעיתי,נחכה
בגדול כן, למרות שמתח לא באמת מערב הרבה יותר שרירים מפולי, בניגוד לחתירה במכונה מול בנט אובר ששם ההבדלים גדולים יותרזה שווה ערך לחתירה במכונה מול בנט אובר.
המורכב יערב יותר שרירים אבל העבודה עצמה,הנקודתית,דיי דומה אני מניח
קוצר יתקן אותי אם טעיתי,נחכה
יאללה פולי בקל. אבל כדאי לעשות גם מתח, לא?אני גם עובר לפולי נראה לי,115 קילו(עם אפוד) על המוט מתח הביתי ..זה מתחיל להתעקם
תעשה מתח בחוץ. יש לך בטח ליד הבית. רגע, אל תגיד לי שהתעקם בגלל משקל הגוף?שאני אתסף בטון לקיר או ארתח ברזל שם