עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צפה בקובץ המצורף 48779 אוקיי מתחילה להרגיש שזה מתאזן שזה כבר טוב...
גם חזרתי לאימונים כמו שצריך. אבל מרגישה גברית עם הארבע ראשי הזה:Confused:
או ממש ממש חסרת ביטחון....🤦♂️אם את מנסה לסחוט מחמאות את בדרך הנכונה:)
צפה בקובץ המצורף 48779 אוקיי מתחילה להרגיש שזה מתאזן שזה כבר טוב...
גם חזרתי לאימונים כמו שצריך. אבל מרגישה גברית עם הארבע ראשי הזה:Confused:
עכשיו ברצינות ולא בקטע קריספי,את נראית אחלה,תתאמני ותהני מהתוצאותאו ממש ממש חסרת ביטחון....🤦♂️
את אשששששששש !
עכשיו ברצינות ולא בקטע קריספי,את נראית אחלה,תתאמני ותהני מהתוצאות
את אשששששששש !
דרושים מטרידנים לסניף החדש שלנו בתחנה מרכזית תל אביב.את נראית אחלה
אל תהיה קנאי,גם אתה נראה אחלהדרושים מטרידנים לסניף החדש שלנו בתחנה מרכזית תל אביב.
נא ליצור קשר בהודעה
יתרון לבעלי נסיון בהטרדה מילולית
אני כמובן מתבדח......אין צורך בנסיון
אל תהיה קנאי,גם אתה נראה אחלה
לא ידעתי שסטרואידים מרחיבים את הרק***אזהרה 18+
חבר'ה הכל טוב,עשיתי חזרות בבית. אני יכול יותר מגבר אחד
הם לא,אבל אני מכבד את:לא ידעתי שסטרואידים מרחיבים את הרק***
גנבנו לילדה את הפוסט חדל קשקשתחודש גאווה לא? תזרמו
מה זאת אומרת? אם אכלתי כמות קלוריות שהיא שווה ל4 קילו שומן אז אני אעלה 4 קילו. כל עודף קלורי מתאכסן בשומןבחודש לא עולים משמעותית בשומן, זה לא אפשרי.
כנראה עלית הרבה בנוזלים ונפח מעי. את יכולה לרדת לנייטרלי לשבוע-שבועיים, להתייצב חזרה, ולחזור לשגרה הגיונית של מסה
מה זאת אומרת? אם אכלתי כמות קלוריות שהיא שווה ל4 קילו שומן אז אני אעלה 4 קילו. כל עודף קלורי מתאכסן בשומן
זה יוצא בערך עודף קלורי של 30K קלוריות
נגיד והנטרלי שלה 1500 והיא אכלה 2500 ביום, היא עלתה 4 קילו שומן
לא רואה סיבה שזה סתם יצא ממך, הגוף לא בזבזן והוא מעדיף לשמור עודפים. עודף קלורי לא יאגר כנוזלים. הנוזלים אכן נאגרים וצריכת פחמימות מוגברת יכולה לאגור יותר נוזלים. הנוזלים יכולים להציג משקל באופן מטעה אבל אין להם שום קשר להמרת הקלוריות לשומן בתוך הגוף שלך. אכן חלק מהעודף הולך לשריר.לא נכון,לא כל עודף קלורי מתאחסן* בשומן.
הרבה מאוד ייצא ממך,יאגר כנוזלים,מסת שריר וכדומה. אין פה "אם אכלת מעל X אז כל מה שמעל הולך לשומן"
אזהרה 18+
חבר'ה הכל טוב,עשיתי חזרות בבית. אני יכול יותר מגבר אחד
הלו מתוקההה הוא שלי. תמצאי לעצמך מישהו אחר
אתה לא הנדסאי גדול אה?נגיד והנטרלי שלה 1500 והיא אכלה 2500 ביום. עודף של 1000 ביום תכפיל ב30 והיא עלתה 4 קילו שומן בחודש.