הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבטת מה לעשות

• פותח/ת השרשור
AC99A566-77AF-4CF2-A99D-59382EFD4C8C.jpeg
אוקיי מתחילה להרגיש שזה מתאזן שזה כבר טוב...
גם חזרתי לאימונים כמו שצריך. אבל מרגישה גברית עם הארבע ראשי הזה:Confused:

• פותח/ת השרשור
דרושים מטרידנים לסניף החדש שלנו בתחנה מרכזית תל אביב.
נא ליצור קשר בהודעה

יתרון לבעלי נסיון בהטרדה מילולית

אני כמובן מתבדח......אין צורך בנסיון
אל תהיה קנאי,גם אתה נראה אחלה

אזהרה 18+

חבר'ה הכל טוב,עשיתי חזרות בבית. אני יכול יותר מגבר אחד

בחודש לא עולים משמעותית בשומן, זה לא אפשרי.
כנראה עלית הרבה בנוזלים ונפח מעי. את יכולה לרדת לנייטרלי לשבוע-שבועיים, להתייצב חזרה, ולחזור לשגרה הגיונית של מסה
מה זאת אומרת? אם אכלתי כמות קלוריות שהיא שווה ל4 קילו שומן אז אני אעלה 4 קילו. כל עודף קלורי מתאכסן בשומן

זה יוצא בערך עודף קלורי של 30K קלוריות

עודף של 1000 ביום תכפיל ב30 והיא עלתה 4 קילו שומן בחודש.

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת? אם אכלתי כמות קלוריות שהיא שווה ל4 קילו שומן אז אני אעלה 4 קילו. כל עודף קלורי מתאכסן בשומן

זה יוצא בערך עודף קלורי של 30K קלוריות

נגיד והנטרלי שלה 1500 והיא אכלה 2500 ביום, היא עלתה 4 קילו שומן

לא נכון,לא כל עודף קלורי מתאחסן* בשומן.
הרבה מאוד ייצא ממך,יאגר כנוזלים,מסת שריר וכדומה. אין פה "אם אכלת מעל X אז כל מה שמעל הולך לשומן"

לא נכון,לא כל עודף קלורי מתאחסן* בשומן.
הרבה מאוד ייצא ממך,יאגר כנוזלים,מסת שריר וכדומה. אין פה "אם אכלת מעל X אז כל מה שמעל הולך לשומן"
לא רואה סיבה שזה סתם יצא ממך, הגוף לא בזבזן והוא מעדיף לשמור עודפים. עודף קלורי לא יאגר כנוזלים. הנוזלים אכן נאגרים וצריכת פחמימות מוגברת יכולה לאגור יותר נוזלים. הנוזלים יכולים להציג משקל באופן מטעה אבל אין להם שום קשר להמרת הקלוריות לשומן בתוך הגוף שלך. אכן חלק מהעודף הולך לשריר.
הפואנטה העיקרית זה שיתכן מאוד שהיא עלתה כמות שומן נכבדת בחודש, זה מסתדר מבחינת המספרים.

מסקנה: יכול להיות שהיא עלתה מעט בנוזלים, יכול להיות שחלק מה4 קילו האלה זה שריר. אבל לדעתי לפחות 3 קילו שם זה שומן.

נגיד והנטרלי שלה 1500 והיא אכלה 2500 ביום. עודף של 1000 ביום תכפיל ב30 והיא עלתה 4 קילו שומן בחודש.
אתה לא הנדסאי גדול אה?

מה עם הקלוריות שמערכת העיכול שרפה פה?
מה אם רוב הקלוריות שלה זה חלבון?(שרבע עד שליש מהקלוריות שלו מתבזבזות על עיכול)
מה אם היא רצה יום כן יום לא?

למה אתה מכתיב באופן חד משמעי שכל קלוריה מעל הניטרלי היא שומן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית