הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות אחרי אימון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה זה קריטי לאכול אחרי האימון פחמימות עם החלבון? אני בחיטוב ואין לי מספיק קלוריות להכניס גם פחמימות אחרי האימון ולכן אני אוכל רק מעדן חלבון GO וחצי גביע קוטג' 1% עד כמה זה קריטי?

אוק
אני גם ככה מחשיב חזה עוף כ200 קלוריות ל100 גרם אחרי בישול שזה יותר ממה שכתוב בכל האתרים כי אני לוקח אקסטרה בגלל השמן הרב שנספג ואני אוכל כל יום 300 גרם חזה אחרי בישול

נניח ונעזוב את החזה עוף והשמן. הרוטב שאתה שם? השקילה של הפחמימה אחרי בישול? התבלינים והשמן שהם שמים שם, אתה לוקח בחשבון?
כיאילו.....אם הם היו יכולים הם היו שמים גם שמן במים של השתיה

• פותח/ת השרשור
אוק

נניח ונעזוב את החזה עוף והשמן. הרוטב שאתה שם? השקילה של הפחמימה אחרי בישול? התבלינים והשמן שהם שמים שם, אתה לוקח בחשבון?
כיאילו.....אם הם היו יכולים הם היו שמים גם שמן במים של השתיה
את החזה עוף אני רואה מכינים מול הפנים שלי פשוט טובלים בשמן רגיל ושמים על הפלנצה, הזויה היחידה זה אולי בפחמימות וגם שם אני אוכל רק 100 גרם אחרי בישול אז כמה כבר יכולה להיות סויה נגיד 50 קלוריות מקס

• פותח/ת השרשור
תיאורטית לפני אימונים אמור להיות בערך 1800
עוד משהו שאני מעוניין לשאןל, אם לפני אימונים הוא 1800 ואמרת שהוא אולי ירד ל1400 או משהו בחיטוב איך זה שבמסה לפני החיטוב שעוד שקלתי 7 קילו יותר מעכשיו כולל אימונים 4 פעמים בשבוע שזה בממוצע יוצא בערך עוד 110 קלוריות כל יום הייתי אמור להיות על ניטרלי של בערך 2000 לא? עכשיו הייתי אוכל 2000 ואם באמת נגיד שכמו בחיטוב עכשיו אני טועה ב200 קלוריות אז גם אז הייתי טועה ואוכל 2200 קלוריות איך הייתי עולה בקצב של 1.2 קילו בחודש שזה 2% משקל גוף?

עוד משהו שאני מעוניין לשאןל, אם לפני אימונים הוא 1800 ואמרת שהוא אולי ירד ל1400 או משהו בחיטוב איך זה שבמסה לפני החיטוב שעוד שקלתי 7 קילו יותר מעכשיו כולל אימונים 4 פעמים בשבוע שזה בממוצע יוצא בערך עוד 110 קלוריות כל יום הייתי אמור להיות על ניטרלי של בערך 2000 לא? עכשיו הייתי אוכל 2000 ואם באמת נגיד שכמו בחיטוב עכשיו אני טועה ב200 קלוריות אז גם אז הייתי טועה ואוכל 2200 קלוריות איך הייתי עולה בקצב של 1.2 קילו בחודש שזה 2% משקל גוף?
כי כנראה הנייטרלי שלך נמוך יותר?
המשוואות לא מדוייקות, הן רק נותנות השערה

• פותח/ת השרשור
אתה חי בסרט שהניטרלי שלך זה 1500

לא כל המדידות שאתה עושה מדויקות להפליא ואתה מפספס דברים.
כמה אני כבר יכול לפספס, 200? עובדה שבחיטוב הצלחתי לרדת טוב מאוד 8 קילו משמע שאני כן מדייק

• פותח/ת השרשור
בכמה זמן ירדת את ה8 קילו? אתה באמת חושב שהיית על 1000 קלוריות בחיטוב?
רק לקראת הסוף על 1000 וירדתי את זה בתקופה של 4 חודשים אפילו קצת פחות
אין יותר מידי איפה לשגות כשאתה על 200 גרם קוסקוס אחרי בישול 300 גרם חזה עוף מעדן חלבון וחצי גביע קוטג' 1 אחוז

רק לקראת הסוף על 1000 וירדתי את זה בתקופה של 4 חודשים אפילו קצת פחות
אין יותר מידי איפה לשגות כשאתה על 200 גרם קוסקוס אחרי בישול 300 גרם חזה עוף מעדן חלבון וחצי גביע קוטג' 1 אחוז

שכחת אב מזון מסוים 🙄

• פותח/ת השרשור
שכחת אב מזון מסוים 🙄
כן שומנים מודע לזה מה שכן בחזה עוף היה את השמן בטיגון (חישבתי את זה הקלוריות לקחתי מאה גרם חזה עוף בתור 200 קלוריות במקום 130) ואין לי ברירה לא יכולתי להכניס שם שומן כי הייתי גווע ברעב

כן שומנים מודע לזה מה שכן בחזה עוף היה את השמן בטיגון (חישבתי את זה הקלוריות לקחתי מאה גרם חזה עוף בתור 200 קלוריות במקום 130) ואין לי ברירה לא יכולתי להכניס שם שומן כי הייתי גווע ברעב

כבר עדיף לוותר על מעט חלבון ולדחוף שומן במצב כזה, לא בריא מה שעשית. נו טוב..נגמר.

אגב חזה עוף מכיל בסביבות 165-170 קלוריות ולא 130 (הופה כבר מעל 100 קלוריות ממה שחשבת)

• פותח/ת השרשור
כבר עדיף לוותר על מעט חלבון ולדחוף שומן במצב כזה, לא בריא מה שעשית. נו טוב..נגמר.

אגב חזה עוף מכיל בסביבות 165-170 קלוריות ולא 130 (הופה כבר מעל 100 קלוריות ממה שחשבת)
כשהייתי קונה הרבה חזה עוף קנוי של מאמא עוף וכו' זה היה 135 קלוריות וכלום שמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית