הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמר בנושא Carb Cycling

אווו, אתה עצוב כי הראיתי לך שהדימוי שלך דבילי? איזו תרומה ממשית הבאת לנושא המדובר?
הבאתי נק' מבט שונה ואני רואה את בת
ממתי תהליכי בניה ופירוק לא מתרחשים ביום של מנוחה?
אכן מתרחשים, זה דיון די חסר משמעות עקב יותר מידי משתנים.
האמת שלאחרונה כדי למצוא איזון בין מה שאתה אומר ומה שאני אומר, אני רוצה לנסות לעשות מחזור של חודש מסה - שבוע PSMF. ולראות איזה תוצאות זה ייתן.
עחי הוא כבר הוכיח הוא אמר שזה עובד מניסיון אישי אז זה עובד
כיף לראות רעים לאחוות המבינים בפורום טופחים אחד לשני על האגו, אתם חמודים.
אני אסיים את הדיון כאן, אתה צודק. עכשיו אפשר לשים מדבקת סמיילי על החולצה של המצטיין היומי של LBS.

@Arnold
אל תמהר להתפוגג מהדיון, זה יהיה חבל.

נקודת מבט סובייקטיבית היא לא מילה רעה.
בכמה שונה מה שאתה אומר מ-Case Study כלשהו שנתקלנו בו, ואשר הצביע/לא הצביע על מגמה כלשהי? זה בסדר, גם זה קיים ולעיתים מחקרים קליניים רציניים מקבלים "דחיפה" מאותם מקרים כאלו באוכלוסייה.

ממה שאני יודע מחקרית וגם סובייקטיבית, יש עדיפות למחזור מאסה וחיטוב כהלכתו למרבית המקרים באוכלוסייה. בהנחה והאינדיבידואל מעוניין לנסות ולמקסם שינוי הרכב הגוף, הדרך הזו תהיה היעילה ביותר עבורו.

מי שמעוניין לשמור על שייפ מסויים לאורך תקופה ארוכה, אולי לו יהיה כדאי לנסות שיטות ומניפולציות נוטרינאנטיות/הורמונליות כאלו ואחרות. ההשפעה שלהם כנראה ותהיה די מוגבלת, אבל זה מה שהם מחפשים.

הבאתי נק' מבט שונה ואני רואה את בת

אכן מתרחשים, זה דיון די חסר משמעות עקב יותר מידי משתנים.
האמת שלאחרונה כדי למצוא איזון בין מה שאתה אומר ומה שאני אומר, אני רוצה לנסות לעשות מחזור של חודש מסה - שבוע PSMF. ולראות איזה תוצאות זה ייתן.

כיף לראות רעים לאחוות המבינים בפורום טופחים אחד לשני על האגו, אתם חמודים.
אני אסיים את הדיון כאן, אתה צודק. עכשיו אפשר לשים מדבקת סמיילי על החולצה של המצטיין היומי של LBS.

אחלה דרך לסיים את הדיון. תגיד שבדיוק התכוונת לתרום ולספק מידע רלוונטי אבל בגלל שהעליבו אותך אתה לא מעוניין יותר.

• פותח/ת השרשור
האמת שקראתי המון מאמרים בנושא, ואפילו ראיתי פעם את Elliot Hulse מדבר על זה,
ואם אני לא טועה הוא קרא לזה Lean Hybrid Mucsle Building

אחלה דרך לסיים את הדיון. תגיד שבדיוק התכוונת לתרום ולספק מידע רלוונטי אבל בגלל שהעליבו אותך אתה לא מעוניין יותר.
לך אני לא מעוניין לתרום כלום, תעשה מסה, תשמין, תסבול בחיטוב ותהנה מהתהליך, בהצלחה.

למה אתה כל כך בטוח שאין סיכוי שהנושא הזה של לעלות מסה שריר ולרדת באחוזי שומן בו זמנית היא סתם פרדיגמה?

כי בערך כלללללל הנתונים מראים שאי אפשר לעשות את זה, פרט לכמה ״כשרונות״ באינטרנט שאוהבים לדבר. רוצה להוכיח שאפשר? בבקשה, תביא נתונים. לא את אליוט שמקשקש על זה בלי חולצה כדי להראות שהוא סוס.
לך אני לא מעוניין לתרום כלום, תעשה מסה, תשמין, תסבול בחיטוב ותהנה מהתהליך, בהצלחה.

אבל מה עם הילדים בפורום? תציל אותם מהחיים העצובים האלה.

למה אתה כל כך בטוח שאין סיכוי שהנושא הזה של לעלות מסה שריר ולרדת באחוזי שומן בו זמנית היא סתם פרדיגמה?
כי מבחינה ביולוגית הגוף לא יכול לעלות במשקל (נניח בשריר) כשהוא במאזן קלורי שלילי ומצד שני הגוף לא יכול לרדת במשקל (שומן) במאזן קלורי חיובי.

@Arnold
אל תמהר להתפוגג מהדיון, זה יהיה חבל.

נקודת מבט סובייקטיבית היא לא מילה רעה.
בכמה שונה מה שאתה אומר מ-Case Study כלשהו שנתקלנו בו, ואשר הצביע/לא הצביע על מגמה כלשהי? זה בסדר, גם זה קיים ולעיתים מחקרים קליניים רציניים מקבלים "דחיפה" מאותם מקרים כאלו באוכלוסייה.

ממה שאני יודע מחקרית וגם סובייקטיבית, יש עדיפות למחזור מאסה וחיטוב כהלכתו למרבית המקרים באוכלוסייה. בהנחה והאינדיבידואל מעוניין לנסות ולמקסם שינוי הרכב הגוף, הדרך הזו תהיה היעילה ביותר עבורו.

מי שמעוניין לשמור על שייפ מסויים לאורך תקופה ארוכה, אולי לו יהיה כדאי לנסות שיטות ומניפולציות נוטרינאנטיות/הורמונליות כאלו ואחרות. ההשפעה שלהם כנראה ותהיה די מוגבלת, אבל זה מה שהם מחפשים.
מסה וחיטוב תכופים אינם עוזרים ליציבות הורמונלית, מכל הבחינות, הורמוני שובע/רעב,רגישות ללפטין, רגישות לאינסולין, הפרשת הורמונים מוגברת ע"י תאי שומן עודפים שנוצרים, דלקתיות שנוצרת עקב עודף קלורי, למי שבעניין של חומרים ומטרתו להשתתף בתחרויות פיתוח גוף ללא התסכלות על הצד הבריאותי בעניין כן הייתי הולך על הדרך של מסה וחיטוב חד משמעי(או לוקח טרן, מסטרון וטסט כדי לעלות נקי),רק כדי להיות על הצד הבטוח מבחינת גיינז, רב האוכלוסייה שמעוניינת בגוף אתלטי תוך כדי התחשבות במדדים בריאותיים תרוויח מהמשחק לטווח הארוך, שתמזער עליה בשומן, תביא עליה למסת שריר ותעלה את איכות החיים, כי להיות עם עודף מסת שומן זה אף פעם לא כיף.
UD2.0 של לייל מבוססת על ביצוע מניפולציה במקרונוטריאנט partioning ולכן היא בנויה כפי שהיא בנויה.

• פותח/ת השרשור
כי מבחינה ביולוגית הגוף לא יכול לעלות במשקל (נניח בשריר) כשהוא במאזן קלורי שלילי ומצד שני הגוף לא יכול לרדת במשקל (שומן) במאזן קלורי חיובי.
טוב, בסדר... זה הגיון בסיסי, בתור סטודנט להנדסה אני בהחלט מבין את זה.
אבל אתה יודע שלא כל כך רחוק מהיום חשבו שמבחינה פיזית, בשביל לדבר עם אדם שנמצא בצד השני של כדור הארץ - צריך להיות נוכח בצד השני של כדור הארץ?

מסה וחיטוב תכופים אינם עוזרים ליציבות הורמונלית
תגדיר "תכופים" ואיך "אינם עוזרים ליציבות הורמונלית" בא לידי ביטוי ? ,אני כבר כמה שנים עושה מסה בחורף (עולה 7-8 קילו) וחיטוב לקראת הקיץ (מגיע ל 9-10 א.ש) והכל סבבה.
אבל אתה יודע שלא כל כך רחוק מהיום חשבו שמבחינה פיזית, בשביל לדבר עם אדם שנמצא בצד השני של כדור הארץ - צריך להיות נוכח בצד השני של כדור הארץ?
לא הבנתי את האנלוגיה

טוב, בסדר... זה הגיון בסיסי, בתור סטודנט להנדסה אני בהחלט מבין את זה.

אז הטענה שלך היא ש״אולי יש אלוהים״?

• פותח/ת השרשור
אז הטענה שלך היא ש״אולי יש אלוהים״?
אלוהים ישמור, ממש לא!!
הטענה שלי בסה"כ היא שהיגיון הוא נכון אך ורק כתלות בזמן, מהסיבה הפשוטה שהוא תמיד משתנה,
ולכן אפשר לפעמים לבדוק אופציות חדשות, ולא להיות תמיד סרקסטי

קולדפליי איך אתה יכול להגיד שמשהו לא נכון אם בכלל לא ניסית את זה ?
ומה לגבי הריפטו שלך ? זה דהוא אמר אז זה נכון ? אני קורא את התגובות שלך אתה פשוט אנטי ולא מוכן להפתח לדברים חדשים ועונה בשחצנות כל הזמן , אבל מה שחשוב בסופו של דבר הוא מבחן התוצאה ומימך לא ראינו כלום חוץ מקישקושים על מאמרים וכולי ... אז קדימה בוא תראה לנו את מי אימנת ומה התוצאה ...

אלוהים ישמור, ממש לא!!
הטענה שלי בסה"כ היא שהיגיון הוא נכון אך ורק כתלות בזמן, מהסיבה הפשוטה שהוא תמיד משתנה,
ולכן אפשר לפעמים לבדוק אופציות חדשות, ולא להיות תמיד סרקסטי

אבל לא היה דיון על האם ימצאו דרך לעשות את זה בעתיד. היה דיון מאוד ספציפי: האם קיימת דרך לעשות את זה היום, והאם היא carb cycling. יש נתונים או לא?
קולדפליי איך אתה יכול להגיד שמשהו לא נכון אם בכלל לא ניסית את זה ?
ומה לגבי הריפטו שלך ? זה דהוא אמר אז זה נכון ? אני קורא את התגובות שלך אתה פשוט אנטי ולא מוכן להפתח לדברים חדשים ועונה בשחצנות כל הזמן , אבל מה שחשוב בסופו של דבר הוא מבחן התוצאה ומימך לא ראינו כלום חוץ מקישקושים על מאמרים וכולי ... אז קדימה בוא תראה לנו את מי אימנת ומה התוצאה ...

צודק. למשל אתה לא יכול לדעת שאם תקפוץ מהגג של עזריאלי אתה תמות או שיש שם דרקון מעופף שיתפוס אותך בזמן הנפילה ויקח אותך לארץ מופלאה בה כולם סוסים, ואין תקופות חיטוב ומאסה. אני ממליץ לנסות.

אבל לא היה דיון על האם ימצאו דרך לעשות את זה בעתיד. היה דיון מאוד ספציפי: האם קיימת דרך לעשות את זה היום, והאם היא carb cycling. יש נתונים או לא?

צודק. למשל אתה לא יכול לדעת שאם תקפוץ מהגג של עזריאלי אתה תמות או שיש שם דרקון מעופף שיתפוס אותך בזמן הנפילה ויקח אותך לארץ מופלאה בה כולם סוסים, ואין תקופות חיטוב ומאסה. אני ממליץ לנסות.
אחי אתה עונה בהתחמקות
התשובה הכי מתחמקת שראיתי בחיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית