הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמר בנושא Carb Cycling

• פותח/ת השרשור
אבל לא היה דיון על האם ימצאו דרך לעשות את זה בעתיד. היה דיון מאוד ספציפי: האם קיימת דרך לעשות את זה היום, והאם היא carb cycling. יש נתונים או לא?
יפה מאוד, על זה בדיוק הדיון.
אז אולי זו באמת דרך כלשהי. לא קונבנציונלית אמנם, אבל יש מי שניסה, ואני מעוניין לשמוע את ההתנסות שלו.
עכשיו - מה הבעיה עם זה?
אתה חושב שזה גימיק שיווקי? יכול להיות. אקח את הסיכון...

למה אני דביל אחי ?
באמת בוא תראה לנו תוצאות אחי ...
אני מחפש תוצאות ולא מאמרים , אז אם תראה לי משהו מעניין מבטיח ללמוד מימך ...
אנא מימך תלמד אותי

יפה מאוד, על זה בדיוק הדיון.
אז אולי זו באמת דרך כלשהי. לא קונבנציונלית אמנם, אבל יש מי שניסה, ואני מעוניין לשמוע את ההתנסות שלו.
עכשיו - מה הבעיה עם זה?
אתה חושב שזה גימיק שיווקי? יכול להיות. אקח את הסיכון...

מאוד מדעי מצידך להגיד שאולי יש דרך, ואתה מוכן לנסות אותה. אבל נכון להיום יש רק נתונים שמראים שאי אפשר לעשות את זה, כך שאם מצאת דרך כדאי מאוד שתביא נתונים אחרים. אחרת אתה סתם נתפס כליצן.
למה אני דביל אחי ?
באמת בוא תראה לנו תוצאות אחי ...
אני מחפש תוצאות ולא מאמרים , אז אם תראה לי משהו מעניין מבטיח ללמוד מימך ...
אנא מימך תלמד אותי

אני לא מעוניין ללמוד ממך כלום, ואני גם לא מעוניין ללמד אותך כלום. הדיון מאוד פשוט: כל מי שטוען שאפשר לעלות במאסה ולרדת בשומן מוזמן להביא נתונים. אם אין לכם נתונים, תחזרו לאונן מול מראה במקום לקשקש בפורום שאין לאנשים ראש פתוח לקבל אתכם.

מאוד מדעי מצידך להגיד שאולי יש דרך, ואתה מוכן לנסות אותה. אבל נכון להיום יש רק נתונים שמראים שאי אפשר לעשות את זה, כך שאם מצאת דרך כדאי מאוד שתביא נתונים אחרים. אחרת אתה סתם נתפס כליצן.
ואם אני מביא תוצאות כמו תמונות למשל .. זה גם נחשב ? או שאצלך זה רק דברים שכתובים על נייר ?

• פותח/ת השרשור
לדעתך אני אולי נתפס כליצן, אך רק לידיעתך - האנשים האלו שחשבו שיש דרך וניסו ללכת בעקבותיה, הם אלו שמצאו אותה, ולא אלו שפשוט אמרו שאי אפשר לעשות את זה.
(להבדיל מניוטון בפשוט נפל לו תפוח על הראש ודומיו...)

לדעתך אני אולי נתפס כליצן, אך רק לידיעתך - האנשים האלו שחשבו שיש דרך וניסו ללכת בעקבותיה, הם אלו שמצאו אותה, ולא אלו שפשוט אמרו שאי אפשר לעשות את זה.
(להבדיל מניוטון בפשוט נפל לו תפוח על הראש ודומיו...)

אחלה. איפה כל האנשים האלה? בטח יש המון מידע עליהם.

קולדפליי בשורה התחתונה אתה סתם קשקשן שמתעקש להיות צודק וזו האמת עחי ... כי בתכלס תוצאות אין אבל אגו יש וזה מה שקורה ...
וגם לפי התגובות שלך ״לייצן״ ״לכו לאונן״ זה מראה על האישיות שלך ועל הרמה שלך .
אתה מוזמן לקרוא ל״brotherhood" שלך שיתמוך בך ויגיבו ״עחי עחי ״ .
בי בי יצאתי .

קולדפליי בשורה התחתונה אתה סתם קשקשן שמתעקש להיות צודק וזו האמת עחי ... כי בתכלס תוצאות אין אבל אגו יש וזה מה שקורה ...
וגם לפי התגובות שלך ״לייצן״ ״לכו לאונן״ זה מראה על האישיות שלך ועל הרמה שלך .
אתה מוזמן לקרוא ל״brotherhood" שלך שיתמוך בך ויגיבו ״עחי עחי ״ .
בי בי יצאתי .

אני מבין שפגעתי בול לגבי האוננות מול מראה.

אחי תעשה מה שבא לך באמת באלך להיות ראש בקיר בבקשה . ✌️

לא ראש בקיר, כל הדיון מסתכם בדבר אחד
אתם טוענים שזה קיים תביאו מחקרים שיוכיחו את זה
כל עוד לא הבאתם מחקרים אתם סתם מדברים באוויר

או לפחות תביאו נתונים על ההצלחות המסחררות שלכם. אבל נתונים, לא תמונות.

לצערי אין לי בריכת דקסה בבית ולא ניבדקתי , אם אתה רוצה מוכן לעשות את זה על חשבון שניכם ונבדוק כל חודש על חשבונכם למשך חצי שנה , מה אתם אומרים ?

אני עשיתי מדהו דומה והיה תוצאה נחמדה , אנשים אחרים עשו את זה וגם אמרו שהיה תוצאה , אין מחקרים מקיפים על כל דבר בתחום האימונים וצריך להיות ראש פתוח , חוץ מיזה הגישה של כל הבילדרים טיפשים וכל העצות שלהם זה ברוסיינס ... בואו ניקח רגע ברצינות אדם שעושה מדהו למחייתו אם נסיון של 20 שנה בפיתוח גוף חושב שהוא לא ניסה מילין דברים ואולי באמת יש כמה טריקים ? או שיטות ..?

אתה בטח תענה איזשהי תשובה מתחכמת כסו או אחרת אבל בסדר לי באמת לא מדנה כי אני מחפש תוצאות ולא מחקרים אז אתה תיהיה אם המחקרים אני יהיה אם התוצאות . פייססססס

• פותח/ת השרשור
בנאדם, אתה לא יכול לחיות על פי הגישה הזאת כל הזמן.
יש דברים שקיימים ונכונים (לא CARB CYCLING ספציפית), אבל לא בהכרח יש מחקרים לגביהם.
בגלל זה במדינה הזו אף פעם לא תהיה לגליזציה!!

יש דברים שקיימים ונכונים (לא CARB CYCLING ספציפית), אבל לא בהכרח יש מחקרים לגביהם.

מאיפה הבאת פתאום את הטיעון על ליגליזציה של מריחואנה? (אני מניח)

לצערי אין לי בריכת דקסה בבית ולא ניבדקתי , אם אתה רוצה מוכן לעשות את זה על חשבון שניכם ונבדוק כל חודש על חשבונכם למשך חצי שנה , מה אתם אומרים ?

אני עשיתי מדהו דומה והיה תוצאה נחמדה , אנשים אחרים עשו את זה וגם אמרו שהיה תוצאה , אין מחקרים מקיפים על כל דבר בתחום האימונים וצריך להיות ראש פתוח , חוץ מיזה הגישה של כל הבילדרים טיפשים וכל העצות שלהם זה ברוסיינס ... בואו ניקח רגע ברצינות אדם שעושה מדהו למחייתו אם נסיון של 20 שנה בפיתוח גוף חושב שהוא לא ניסה מילין דברים ואולי באמת יש כמה טריקים ? או שיטות ..?

אתה בטח תענה איזשהי תשובה מתחכמת כסו או אחרת אבל בסדר לי באמת לא מדנה כי אני מחפש תוצאות ולא מחקרים אז אתה תיהיה אם המחקרים אני יהיה אם התוצאות . פייססססס

בילדרים מקצועיים לא עושים carb cycling. אז ניסיון של איזה מקצוען אני אמור לקחת? מקצוען יוטיוב שהמקצוע שלו זה לזיין בשכל כדי שיהיו לו כמה שיותר צופים?

איך אתה יודע אם משהו נכון או לא?

או לפחות תביאו נתונים על ההצלחות המסחררות שלכם. אבל נתונים, לא תמונות.
למה...? מה רע בתמונות כהוכחה לתהליך ביולוגי כלשהו?

b60328d3ac7c4e985b16f6e80014f072c23b882d29602109db7f9226b9da4175.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית