הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמר בנושא Carb Cycling

אם אתה מתחיל זה יעבוד לך. אם אתה מתקדם... תתקשה להוריד שומן ולהעלות שריר בו זמנית. תוכל אולי למזער מעט את העלייה בשומן, במחיר של ירידה בקצב העלאה במאסת שריר.

• פותח/ת השרשור
IF, CBL ודומיהן שיטות ידועות מסוג ה"מחזורי פחמימות"
יש עדויות לכאן ולכאן בנוגע להצלחתן
גם בפורטל יש את המאמר הבא בנושא:
הכל מסביב ל IF, CR, ADF (צום ממושך, תדירות ארוחות ומאפיינים)

באופן אישי אני לא חושב שלמי שחיטוב סטנדרטי אינו אפקטיבי כדאי לנסות משהו מסגנון המחזורי פחמימות
אני לא מדבר על Carb Cycling עבור חיטוב, אלא עבור העלאת מסת שריר...

אני לא מדבר על Carb Cycling עבור חיטוב, אלא עבור העלאת מסת שריר...
יש שמשתמשים בשיטות למאסה
הסבירות שתעלה במאסה ותוריד אחוז שומן שואפת ל-0 מוחלט
אז במקום לנסות לרדוף אחרי שיטה כזו או אחרת, פשוט תבצע מאסה מסודרת וחיטוב מסודר
לאכל כל מחזור שכזה אתה אמור לשפר את הרכב הגוף

זה שיטה שעובדת שמטרתה היא לשפר את ה Macronutrient partioning מה שקורה אוטומטית בשימוש בסטרואידים.
הגישה ה'קונבנציונלית' בפיתוח גוף היא כמו ללחוץ עד הסוף על דוושת הגז ועד הסוף על דוושת הברקס בעת נהיגה ברכב. אם לוקחים בחשבון שסגנון הנהיגה הנ"ל שייך לאוכלוסיה מסוימת לא הייתי ממהר לומר שזו היחידה והנכונה לנהוג ברכב.

• פותח/ת השרשור
זה שיטה שעובדת שמטרתה היא לשפר את ה Macronutrient partioning מה שקורה אוטומטית בשימוש בסטרואידים.
הגישה ה'קונבנציונלית' בפיתוח גוף היא כמו ללחוץ עד הסוף על דוושת הגז ועד הסוף על דוושת הברקס בעת נהיגה ברכב. אם לוקחים בחשבון שסגנון הנהיגה הנ"ל שייך לאוכלוסיה מסוימת לא הייתי ממהר לומר שזו היחידה והנכונה לנהוג ברכב.
עובדת מניסיון אישי?

נכון, עדיף ללחוץ על הגז ועל הברקס בו זמנית.

@Daniel Barack @coldfire
ידוע לכם אם יש תיעוד לביצוע carb cycling במקביל למדידות שומן אמינות שהראו הבדל אמיתי?
משום מה לא ראיתי את התיוג.
לשאלתך, אני לא מכיר מחקר קליני אמין ורלוונטי בנושא. נתקלתי (אשתדל למצוא היכן) לפני שנתיים לערך בכמה Case Studies בנושא, אך רק חלקם הראו שיפור הרכב גוף ורק בזמן מעבר מפלוס קלורי למאזן נייטרלי וממאזן שלילי למאזן נייטרלי. בפועל שהייה במאזן נייטרלי לאורך זמן וניסיון מניפולציה על ידי Carb Cycle לא הראתה תוצאות חד משמעיות. שוב, זכור שאלה רק Case Studies

נכון, עדיף ללחוץ על הגז ועל הברקס בו זמנית.
אני אוהב את ההודעות שלך על מנת להתחכם ולהראות value על ידי התנשאות וללא תרומה ממשית לנושא המדובר, אשמח אם לא תצטט תגובות שלי כי איני מעוניין לנהל איתך שיח.
עובדת מניסיון אישי?
כן

@Arnold
זה שהשיטה עובדת עלייך זה עניין סובייקטיבי
אני לא מוריד מהערך, אך לא ניתן להכליל או לזהות מגמה כלשהי בכך
כמו שלך עבד, לאחרים לא
אז בשורה התחתונה אני אמליץ לבצע מחזור שלם של מאסה וחיטוב, ולא לחפש דרכי ביניים

@Arnold
זה שהשיטה עובדת עלייך זה עניין סובייקטיבי
אני לא מוריד מהערך, אך לא ניתן להכליל או לזהות מגמה כלשהי בכך
כמו שלך עבד, לאחרים לא
אז בשורה התחתונה אני אמליץ לבצע מחזור שלם של מאסה וחיטוב, ולא לחפש דרכי ביניים
שאלה אחת, מה הסיבה להיות במאזן קלורי חיובי ביום ללא אימון? מה שונה בזה מאכילה מופרזת שלא מותאמת לצרכים הגופניים?
לא פעם הוסבר על ידי משה שמאזן השריר והשומן הוא תוצר סיכום של תהליכי בניה והרס לאורך זמן, זאת אומרת למה יש צורך להיות במאזן חיובי ללא אימון, למה לא ניתן לאכול נייטרלי ולגרום לגרעון ע"י אירובי בוקר על בטן ריקה שגורם לגוף לשרוף יותר שומן על פני 24 שעות?
וככה להשאר על אותו אחוז שומן אם לא לרדת

אני אוהב את ההודעות שלך על מנת להתחכם ולהראות value על ידי התנשאות וללא תרומה ממשית לנושא המדובר, אשמח אם לא תצטט תגובות שלי כי איני מעוניין לנהל איתך שיח.

כן

אווו, אתה עצוב כי הראיתי לך שהדימוי שלך דבילי? איזו תרומה ממשית הבאת לנושא המדובר?

לפני כמה זמן עשיתי משהו דומה .
עשיתי את זה למשך חצי שנה והגוף ירד באחוז שומן ועלה שריר , יש גם תמונות אם תרצו לראות .
באופן כללי אתה לא גדל יותר מידי מבחינת גודל ונשאר אותו דבר ומשקלי עבודה לא עפים כמו שחלק מהחברה כאן זה המטרה שלהם .

אווו, אתה עצוב כי הראיתי לך שהדימוי שלך דבילי? איזו תרומה ממשית הבאת לנושא המדובר?
מאוד מאוד עצוב, אפילו בכיתי אתמול.
ונתתי נק' מבט שונה מהעדר שאתה לוקח בו חלק.
אתה בחרת פשוט לראות את הדברים בצורה של גז וברקס בו זמנית, ייתכן ואין לך את הגמישות התודעתית לראות את הדברים בדרך שהצגתי ואולי יש, אך בחרת ללבות את יצר הצדקנות שבך.
אז אני ארחיב: ניתן להתסכל על מאזן השומן בגוף בתור fat management, מסת השומן בגוף הינה תוצר של מאזן הורמונלי וקלורי, לכן ניתן לעשות דברים אשר יגרמו לגוף לעשות macronutrient partioning מועדף לטובת שימור/הורדה במסת השומן ועליה במסת שריר. אם לא ברור כאן למישהו שאצל אדם שלא משתמש בחומרים לוקח שנים להגיע למיצוי הפוטנציאל הגנטי, אז אין סיבה למהר ולא לעשות קארב סייקלינג. ייתכן וזה יהיה איטי יותר ממסה רגילה אך יתן תוצאה הרבה יותר ערבה לעין ללא צורך בהרעבה עצמית והשמנה מיותרת.

נערך לאחרונה:
שאלה אחת, מה הסיבה להיות במאזן קלורי חיובי ביום ללא אימון? מה שונה בזה מאכילה מופרזת שלא מותאמת לצרכים הגופניים?
לא פעם הוסבר על ידי משה שמאזן השריר והשומן הוא תוצר סיכום של תהליכי בניה והרס לאורך זמן, זאת אומרת למה יש צורך להיות במאזן חיובי ללא אימון, למה לא ניתן לאכול נייטרלי ולגרום לגרעון ע"י אירובי בוקר על בטן ריקה שגורם לגוף לשרוף יותר שומן על פני 24 שעות?
וככה להשאר על אותו אחוז שומן אם לא לרדת
ממתי תהליכי בניה ופירוק לא מתרחשים ביום של מנוחה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית