נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
איך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו חלונות האכילה הקשוחים ביותר הם 6 שעות וזה יותר לאנשים עם עודף משקל רציני. אתה בכיף יכול להסתפק בחלון אכילה של 8-10 שעות.מתחיל לאכול מ 4 ככה עד 8 10
לא קריטי, זה לא שצום לסירוגין באמת עושה משהו, אז אם תאכל מחוץ לחלון האכילה לא קרה שום דבר, אבל אם אתה בכוונה משתמש בצום לסירוגין כדי למנוע אכילה מחוץ לזמנים, אז זה לא רעיון מעולהשזה כבר לא צום לסרוגין אלה פריסת ארוחות שונה
אפילו חלונות האכילה הקשוחים ביותר הם 6 שעות וזה יותר לאנשים עם עודף משקל רציני. אתה בכיף יכול להסתפק בחלון אכילה של 8-10 שעות.
לא קריטי, זה לא שצום לסירוגין באמת עושה משהו, אז אם תאכל מחוץ לחלון האכילה לא קרה שום דבר, אבל אם אתה בכוונה משתמש בצום לסירוגין כדי למנוע אכילה מחוץ לזמנים, אז זה לא רעיון מעולה
איך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?
כמו מה? בהנחה שמדובר באדם בריא יחסיתצום לסרוגין עושה המון בפן הבריאותי
כמו מה? בהנחה שמדובר באדם בריא יחסית
ולמה זה חשוב?אוטופגיה למשל...
כמובן שזה רק אחד מהיתרונות הרבים של הצום לסירוגין אבל המשמעותי שבהם.ולמה זה חשוב?
אתה רוצה שנתחיל לספור חסרונות?כמובן שזה רק אחד מהיתרונות הרבים של הצום לסירוגין
אני ביסודי משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה ובד"כ מחפש את הטוב שבדברים אבל אין לי בעיה, שוט...אתה רוצה שנתחיל לספור חסרונות?
זה לא אוטופגיה.כמובן שזה רק אחד מהיתרונות הרבים של הצום לסירוגין אבל המשמעותי שבהם.
אוטופגיה (על קצה המזלג) זה תהליך מחזור תאים שמתרחש בגוף במצב "רעב", בעצם תאים בריאים "אוכלים" תאים חלשים או "שבורים", כלומר לא משנה כמה בריא אתה...
אנשי בריאות או לא, על זה ניתן פרס נובל לרפואה ב 2016. זה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגלזה לא אוטופגיה.
אוטופגיה זה כשהתא מעכל איברונים של עצמו. תא אחד לא יכול לאכול תא אחר, זה למה יש לך מערכת חיסון.
אוטופגיה זה מונח ש"אנשי בריאות" זורקים באוויר כיתרון לצום לסירוגין. בפועל זה לא אומר כלום מבחינה פרקטית
הוא למד 7 שנים רפואה האמת. זה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגל
רעב?אני ביסודי משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה ובד"כ מחפש את הטוב שבדברים אבל אין לי בעיה, שוט...
לא על צום לסירוגין, על אוטופגיה, 2 דברים שונים לחלוטיןאנשי בריאות או לא, על זה ניתן פרס נובל לרפואה ב 2016
ועדיין, אנשים מוכנים לבסס את הקריירה שלהם על הדברים האלה בלי להבין מספיקזה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגל
צום לסרוגין זה לא דיאטה, אלא שיטה ואם תנסה אותה אחרי תקופת הסתגלות אתה תראה שיש לך פחות רעב, יותר אנרגיה ויותר יעילות בחדר כושר כשאתה על בטן ריקה אחרי צום של 18 שעות!!! מניסיון.הוא למד 7 שנים רפואה האמת
רעב?
חוסר אנרגיה?
אי יעילות מוחלטת בהשוואה לכל דיאטה אחרת?
גם בצום לסירוגין, אתה אמור להתאמן בתוך חלון האכילה. לא מומלץ להתאמן על בטן ריקהצום לסרוגין זה לא דיאטה, אלא שיטה ואם תנסה אותה אחרי תקופת הסתגלות אתה תראה שיש לך פחות רעב, יותר אנרגיה ויותר יעילות בחדר כושר כשאתה על בטן ריקה אחרי צום של 18 שעות!!! מניסיון.
אשמח לדעת מאיפה הנתון?גם בצום לסירוגין, אתה אמור להתאמן בתוך חלון האכילה. לא מומלץ להתאמן על בטן ריקה