הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לסרוגין

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
איך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?

מומלץ להזיז את האימון לתוך חלון האכילה, או את חלון האכילה למתי שיש את האימון.
או פשוט לוותר על צום לסירוגין כי זה לא נותן שום דבר חוץ מנוחות לאנשים מסויים, אז אם זה לא נותן לך נוחות אז חבל על הזמן

• פותח/ת השרשור
נראה לי שזה יעזור לי לשמור על הגירעון מתאמן בבוקר מתחיל לאכול מ 4 ככה עד 8 10 לפני אימון אוכל משהו קטן עם חלבון מניח שזה כבר לא צום לסרוגין אלה פריסת ארוחות שונה

מתחיל לאכול מ 4 ככה עד 8 10
אפילו חלונות האכילה הקשוחים ביותר הם 6 שעות וזה יותר לאנשים עם עודף משקל רציני. אתה בכיף יכול להסתפק בחלון אכילה של 8-10 שעות.

שזה כבר לא צום לסרוגין אלה פריסת ארוחות שונה
לא קריטי, זה לא שצום לסירוגין באמת עושה משהו, אז אם תאכל מחוץ לחלון האכילה לא קרה שום דבר, אבל אם אתה בכוונה משתמש בצום לסירוגין כדי למנוע אכילה מחוץ לזמנים, אז זה לא רעיון מעולה

אפילו חלונות האכילה הקשוחים ביותר הם 6 שעות וזה יותר לאנשים עם עודף משקל רציני. אתה בכיף יכול להסתפק בחלון אכילה של 8-10 שעות.

לא קריטי, זה לא שצום לסירוגין באמת עושה משהו, אז אם תאכל מחוץ לחלון האכילה לא קרה שום דבר, אבל אם אתה בכוונה משתמש בצום לסירוגין כדי למנוע אכילה מחוץ לזמנים, אז זה לא רעיון מעולה

צום לסרוגין עושה המון בפן הבריאותי ולא יותר מדי בהרזיה בעיקר נוחות לאלה שאוהבים ארוחות גדולות וממלאות.
איך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?

אתה לא צריך לקחת חלבון בסמוך לאימון, מחקרים הוכיחו שאין שום בעיה לצרוך את כל החלבון שלך ויתר הערכים התזונתיים אחרי "פתיחת הצום" - בחלון האכילה.

• פותח/ת השרשור
מחקרים גם הוכיחו שאחרי 6 שעות צום כן יש חשיבות לתזמון הצריכה של החלבון ולחשיבות הארוחה לאחר אימון

ולמה זה חשוב?
כמובן שזה רק אחד מהיתרונות הרבים של הצום לסירוגין אבל המשמעותי שבהם.
אוטופגיה (על קצה המזלג) זה תהליך מחזור תאים שמתרחש בגוף במצב "רעב", בעצם תאים בריאים "אוכלים" תאים חלשים או "שבורים", כלומר לא משנה כמה בריא אתה...

כמובן שזה רק אחד מהיתרונות הרבים של הצום לסירוגין אבל המשמעותי שבהם.
אוטופגיה (על קצה המזלג) זה תהליך מחזור תאים שמתרחש בגוף במצב "רעב", בעצם תאים בריאים "אוכלים" תאים חלשים או "שבורים", כלומר לא משנה כמה בריא אתה...
זה לא אוטופגיה.
אוטופגיה זה כשהתא מעכל איברונים של עצמו. תא אחד לא יכול לאכול תא אחר, זה למה יש לך מערכת חיסון.
אוטופגיה זה מונח ש"אנשי בריאות" זורקים באוויר כיתרון לצום לסירוגין. בפועל זה לא אומר כלום מבחינה פרקטית

זה לא אוטופגיה.
אוטופגיה זה כשהתא מעכל איברונים של עצמו. תא אחד לא יכול לאכול תא אחר, זה למה יש לך מערכת חיסון.
אוטופגיה זה מונח ש"אנשי בריאות" זורקים באוויר כיתרון לצום לסירוגין. בפועל זה לא אומר כלום מבחינה פרקטית
אנשי בריאות או לא, על זה ניתן פרס נובל לרפואה ב 2016. זה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגל

. זה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגל
הוא למד 7 שנים רפואה האמת
אני ביסודי משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה ובד"כ מחפש את הטוב שבדברים אבל אין לי בעיה, שוט...
רעב?
חוסר אנרגיה?
אי יעילות מוחלטת בהשוואה לכל דיאטה אחרת?

אנשי בריאות או לא, על זה ניתן פרס נובל לרפואה ב 2016
לא על צום לסירוגין, על אוטופגיה, 2 דברים שונים לחלוטין

זה לא נושא שלומדים אותו ברגע אחד של חיפוש בגוגל
ועדיין, אנשים מוכנים לבסס את הקריירה שלהם על הדברים האלה בלי להבין מספיק

הוא למד 7 שנים רפואה האמת

רעב?
חוסר אנרגיה?
אי יעילות מוחלטת בהשוואה לכל דיאטה אחרת?
צום לסרוגין זה לא דיאטה, אלא שיטה ואם תנסה אותה אחרי תקופת הסתגלות אתה תראה שיש לך פחות רעב, יותר אנרגיה ויותר יעילות בחדר כושר כשאתה על בטן ריקה אחרי צום של 18 שעות!!! מניסיון.

צום לסרוגין זה לא דיאטה, אלא שיטה ואם תנסה אותה אחרי תקופת הסתגלות אתה תראה שיש לך פחות רעב, יותר אנרגיה ויותר יעילות בחדר כושר כשאתה על בטן ריקה אחרי צום של 18 שעות!!! מניסיון.
גם בצום לסירוגין, אתה אמור להתאמן בתוך חלון האכילה. לא מומלץ להתאמן על בטן ריקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית